Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از دیلی میل، مواد شیمیایی پرفووروکیل و پلی فلورولکیل که از عناصر اصلی تشکیل دهنده مواد شیمیایی دست‌ساز بشر هستند، اغلب کاربردهای مثبتی در جامعه دارند، اما همزمان نیز سرطان‌زا و برای سلامت خطرناک تشخیص داده شده‌اند و می‌توانند عوارض جسمانی زیاد دیگری را در بدن انسان ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مواد به راحتی در طبیعت پخش می‌شوند و حتی پژوهشگران در نتیجه یک مطالعه، مدعی شده‌اند که در باران‌هایی که در سراسر دنیا می‌بارد درجات خطرناکی از این مواد یافت می‌شود. حضور گسترده این مواد شیمیایی در طبیعت که می‌تواند هم برای سلامت و هم برای محیط زیست خطرناک باشد، بیشتر به این دلیل است که هزاران سال زمان می‌برد تا این مواد در طبیعت تجزیه شده و از بین برود. در نتیجه امروزه آثار زیادی از این مواد به صورت تجزیه نشده در طبیعت یافت می‌شود.

اما اخیرا دانشمندان دانشگاه «یو سی ال ای» لس‌آنجلس، به راهکار جدیدی برای مقابله و از بین بردن این مواد دست یافته‌اند. آنها کار روی یک واکنش شیمیایی را آغاز کرده‌اند و از طریق گرما دادن به آب‌های آلوده با مواد واکنشگر و شناساگر ارزان‌قیمت توانسته‌اند ۱۰ ماده خطرناک شیمیایی در آب را از بین ببرند.

استفاده از این فناوری برای محصولات جانبی مضر تشخیص نداده شده است و می‌تواند راهکار آسانی برای تصفیه‌خانه‌ها در جهت جدا کردن مواد شیمیایی از آب آشامیدنی، ارائه دهد.

انتظار می‌رود این راهکار به تکنیک‌هایی بینجامد که در نتیجه آن بتوان سایر مواد شیمیایی در طبیعت را نیز به تدریج از بین ببرد.

بیشتر بخوانید:

قتل‌عام ماهی‌ها در یک مرکز تحقیقاتی دانشگاهی | علت مرگ چه بود؟


در حال حاضر حدود ۱۲ هزار ماده خطرناک شیمیایی در طبیعت وجود دارد که در کنار مضرات بی شمار محاسنی هم دارند، از جمله برای ساخت فوم‌های مخصوص آتش‌نشانی از این مواد استفاده می‌شود. اولین بار استفاده از مواد شیمیایی دست ساز بشر در دهه ۱۰۴۰ رایج شد، اما از آن زمان به بعد بر اساس آزمایشات علمی متعدد انجام گرفته، مشخص شده که مواد شیمیایی سنتتیک بسیار برای سلامت خطرناک هستند.

کد خبر 699423 برچسب‌ها محیط زیست جهان باران تکنولوژی (فناوری) شیمیایی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محیط زیست جهان باران تکنولوژی فناوری شیمیایی شیمیایی در طبیعت مواد شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۴۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین از ۳ خودرو در ارومیه

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ حسن درستی روز یکشنبه در این خصوص اظهار کرد: در راستای مباره با مواد مخدر و در پی دریافت اخباری مبنی بر اینکه افرادی به صورت باند، اقدام به انتقال مواد مخدر به ارومیه می کنند، رسیدگی به موضوع در دستور کار اطلاعاتی ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی استان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: انهدام یک باند زن و شوهری مواد مخدر در تهران

وی افزود: پس از بررسی های تخصصی و هماهنگی های قضایی و رصد مسیرهای تردد، خودروهای مورد استفاده متهمان شناسایی شدند.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی اضافه کرد: با عملیات ضربتی پلیس، خودرو متهمان در مسیر ارومیه - تبریز توقیف و در بازرسی از آنها ۱۲ کیلوگرم مواد مخدر از نوع هروئین کشف شد.

سرهنگ درستی ادامه داد: در این خصوص سه دستگاه خودرو توقیف و ۶متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

کد خبر: 1229497 برچسب‌ها مواد مخدر

دیگر خبرها

  • افزودنی های بتن
  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین از ۳ خودرو در ارومیه
  • ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه کشف شد
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید