Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@02:47:01 GMT

چرا صرافی OTC اینانس از صرافی های P2p بهتر است؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۵۴۲۸

چرا صرافی OTC اینانس از صرافی های P2p بهتر است؟

ممکن است اسم ارزهای دیجیتال را به صورت گذرا شنیده یا در آن سرمایه گذاری کرده باشید یا حتی مشتاق باشید بخشی از پول خود را روی یکی از ارزهای دیجیتال مختلف، به امید سوددهی بالا، سرمایه گذاری کنید. در هر صورت دنیای ارزهای دیجیتال وسیع و متنوع است. همین موضوع عرصه ی قابل توجهی را برای استراتژی های عالی درآمد ارائه می دهد؛ ولی به طور همزمان مشکلات خطرناک بسیاری برای سرمایه گذاران مشتاق به حرکت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب است بدانید با گسترش بازار ارزهای دیجیتال و افزایش محبوبیت این بازار، صرافی های ارز دیجیتال زیادی بوجود آمدند که هر کدام از آن ها ویژگی ها و کاربردهای خاص خودشان را دارند. همین موضوع نیز باعث شده است تا پیدا کردن یک صرافی ارز دیجیتال خوب برای فعالیت، کار سختی شود. صرافی ارز دیجیتال اینانس یکی از بهترین صرافی های ارز دیجیتال ایرانی است که مزایای زیادی به همراه دارد و شما می توانید با استفاده از صرافی ارز دیجیتال اینانس، با پرداخت حداقل میزان کارمزد، خرید و فروش های خودتان را انجام دهید.

صرافی OTC اینانس چیست؟

احتمالا این سوال برای شما نیز پیش آمده باشد که صرافی OTC اینانس چیست؟ می توانیم در پاسخ به این سوال بگوییم که صرافی OTC اینانس یکی از بهترین صرافی های ارز دیجیتال ایرانی محسوب می شود که بیش از ۷۰۰ نوع ارز دیجیتال مختلف را پشتیبانی می کند و شما می توانید با ثبت نام و احراز هویت در این صرافی ، به خرید ارز دیجیتال و حتی فروش اقدام آن کنید. همچنین صرافی اینانس ویژگی ها و مزایای زیادی به همراه دارد که همین موضوع باعث می شود تا مورد استقبال کاربران و سرمایه گذاران زیادی قرار گرفته و محبوبیت زیادی به دست بیاورد. به این ترتیب، شما نیز می توانید با مراجعه به صرافی اینانس از این مزایا برخوردار شوید.

جالب است بدانید صرافی اینانس احراز هویت را برای کاربران خود اجباری کرده است و شما حتما باید اطلاعات هویتی خودتان را به این صرافی ارسال کنید تا فرایند احراز هویت شما انجام شود. همچنین برای اینکه بتوانید با استفاده از صرافی اینانس به خرید بیت کوین و خرید ارز دیجیتال اقدام کنید، ابتدا باید برای خودتان کیف پول رمزنگاری شده تهیه کنید چون این صرافی کیف پول اختصاصی ندارد و باید ارزهای دیجیتال خریداری شده خودتان را به کیف پول ارز دیجیتال خود انتقال دهید.

صرافی ارز دیجیتال اینانس تمامی ویژگی های یک صرافی رمزارز خوب را دارد که از جمله از آن ها می توانیم به OTC بودن صرافی و پشتیبانی 24 ساعتی آن اشاره کنیم. نکته قابل توجه این است که صرافی OTC اینانس که نوعی پلتفرم OTC محسوب می شود، می تواند تجربه خرید خوبی از ارز دیجیتال را برای شما به ارمغان بیاورد. صرافی OTC نوعی پیشخوان است، یعنی هیچ واسطه ای در خرید و فروش وجود ندارد و شما می توانید به صورت مستقیم ارزهای دیجیتال خودتان را در این صرافی خرید و فروش کنید.

ویژگی های صرافی OTC اینانس چیست؟

همانطور که گفتیم، امروزه صرافی های ارز دیجیتال زیادی بوجود آمده اند که هر کدام از آن ها ویژگی ها و کاربردهای خاص خودشان را دارند. صرافی ارز دیجیتال اینانس نیز ویژگی های زیادی دارد که باعث می شود منحصر به فرد شود. به همین منظور ما سعی می کنیم در این قسمت، به بررسی ویژگی های صرافی اینانس بپردازیم تا با این ویژگی ها آشنایی داشته باشید.

· رابط کاربری ساده

یکی از ویژگی های صرافی اینانس که باعث می شود تا مورد استقبال سرمایه گذاران و کاربران ایرانی زیادی قرار بگیرد و محبوبیت زیادی به دست بیاورد این است که رابط کاربری ساده ای دارد و شما می توانید با استفاده از صرافی اینانس به راحتی به خرید ارز دیجیتال و خرید بیت کوین اقدام کنید. همچنین افراد مبتدی نیز این امکان را دارند تا به راحتی از صرافی اینانس استفاده کنند.

· پایین ترین کارمزد

یکی دیگر از ویژگی ها صرافی اینانس که باعث می شود محبوبیت زیادی به دست بیاورد این است که کارمزدهای کمی در ازای انجام تراکنش ها از کاربران دریافت می کند. به عبارت دیگر، صرافی اینانس کمترین کارمزد را نسبت به سایر صرافی های ایرانی از کاربران دریافت می کند.

· دارای پشتیبانی

ویژگی دیگر صرافی اینانس که باعث منحصر به فرد شدن این صرافی می شود این است که دارای پشتیبانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته است. به این ترتیب اگر در زمان خرید تتر و خرید ارز دیجیتال در صرافی اینانس با مشکلی مواجه شدید، می توانید با واحد پشتیبانی ارتباط برقرار کرده و مشکلات خودتان را برطرف کنید.

چرا صرافی OTC اینانس از صرافی های P2p بهتر است؟

با توجه به توضیحاتی که برای شما ارائه کردیم، مطلع شدید که صرافی OTC اینانس یکی از بهترین و محبوب ترین صرافی های ارز دیجیتال ایرانی است. این صرافی که ارز تتر را به صورت عمده به فروش میرساند، یکی از اولین های بازار ارزهای دیجیتال است. شما نیز می توانید به خرید تتر ارزان با کم ترین کارمزد از اینانس اقدام کنید. حال ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چرا صرافی OTC اینانس از صرافی های P2p بهتر است؟ همانطور که گفتیم، صرافی OTC نوعی پلتفرم شبیه به پیشخوان است و در خرید و فروش ارز دیجیتال هیچ واسطه و شخص ثالثی دخالت ندارد و خرید و فروش ارز دیجیتال نیز به صورت مستقیم انجام می شود. صرافی اینانس نیز نوعی صرافی OTC است که شما می توانید به صورت مستقیم و بدون دخالت شخص ثالث، خرید و فروش خودتان را انجام دهید.

صرافی های ارز دیجیتال P2p نوع دیگری از صرافی های ارز دیجیتال محسوب می شوند که شما می توانید با استفاده از آن ها نیز اقدام به خرید و فروش ارز دیجیتال کنید. نحوه کار صرافی های P2p به این صورت است که شما در صرافی یک سفارش خرید ارز دیجیتال قرار می دهید و کاربر دیگری در همان صرافی مطابق سفارش خرید شما، درخواست فروش ارز دیجیتال ثبت می کند. در این صورت شما ارزهای دیجیتال کاربرد دیگر را که فروشنده است، دریافت می کنید. این روش ممکن است کمی زمان بر باشد، چون باید منتظر بمانید که یک سفارش خرید و فروش ارز دیجیتال مطابق با درخواست شما ثبت شود تا تراکنش انجام بگیرد در حالی که در صرافی های OTC خرید و فروش ارز دیجیتال به صورت مستقیم و در سریع ترین زمان ممکن انجام می گیرد.

صرافی های P2p ایرانی زیادی وجود دارند که هر کدام از آن ها ویژگی های خاصی دارند. بنابراین، با توجه به توضیحاتی که برای شما ارائه کردیم، این نتیجه را می گیریم که صرافی OTC اینانس بهتر از صرافی های P2p است و گزینه مناسبی برای خرید و فروش ارز دیجیتال محسوب می شود. به همین دلیل توصیه می کنیم تا برای خرید و فروش ارز دیجیتال از صرافی ارز دیجیتال اینانس استفاده کنید.

کد خبر 1664576

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خرید و فروش ارز دیجیتال صرافی های ارز دیجیتال توانید با استفاده خرید ارز دیجیتال شما می توانید شما می توانید ارزهای دیجیتال صورت مستقیم صرافی های P2p صرافی های P2p باعث می شود برای شما ویژگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۵۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟

اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع، از سال گذشته با ۵۹ شهر کلید خورد و در ادامه بر تعداد شهرهای تحت پوشش برنامه افزوده شد.

این برنامه که وزارت بهداشت اصرار زیادی بر اجرای آن دارد، تا حدود زیادی شبیه برنامه پزشک خانواده است که گفته می‌شود برنامه سلامت خانواده جایگزین آن شده است. اما، روند اجرای برنامه سلامت خانواده در شهرهایی که کلید خورده است، نشان می‌دهد که تفاوت چندانی با برنامه پزشک خانواده ندارد. با این تفاوت که تغییراتی در ترکیب تیم مراقب سلامت به وجود آمده است.

حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در دفاع از برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع؛ معتقد است که با توجه به اهمیت مراقبت‌های بهداشتی اولیه PHC و آثار ارزشمند آن، دولت سیزدهم و وزارت بهداشت به دنبال توسعه این مدل هستند و با توجه به عدم پوشش مناسب خدمات سلامت خانواده در سطح شهرها، طرح پزشک خانواده در شهرها برای ما اهمیت دارد و متأسفانه پزشکان ما کوریکولوم درسی مناسب در این زمینه با محتوای آموزشی لازم را نداشته‌اند. لذا بهتر است مراقبان سلامت را از کارشناسان حوزه پرستاری یا مامایی در مراکز شهری داشته باشیم که بعد از دو سال طرح، آن گونه که پزشکان برنامه‌ریزی می‌کنند، قصد خداحافظی و رفتن به دوره تخصص را نداشته باشند و چنین افرادی، مسئول پیگیری و درمان ساکنان شهرها خواهند بود و followup را در حوزه درمان نیز به عهده خواهند داشت.

وزارت بهداشت مدعی است که اساس برنامه سلامت خانواده، بر این نکته قرار گرفته که هر شهروند ایرانی یک مراقب سلامت و هر خانم ایرانی نیز یک مامای مراقب داشته باشد و هر شهروند و خانواده‌اش، علاوه بر مراقب سلامت سطح اول، یک پزشک خانواده نیز داشته باشند که در صورت نیاز ارجاع به وی انجام شود و در صورت نیاز به سطوح بالاتر ارجاع داده و پیگیری‌ها صورت می‌گیرد.

در این طرح، مراقب سلامت به عنوان رکن اصلی است که می‌تواند کارشناس بهداشت یا پرستاری باشد و باید یک کارشناس مامایی نیز در ازای هر بلوک ۳۰۰۰ نفره در نظر گرفته شود و رکن دیگر این برنامه، یک پزشک خانواده با حداقل مدرک پزشکی عمومی و گذراندن آموزش‌های لازم است و در مرکز جامع سلامت دندانپزشک، کارشناسان ناظر، کارشناس سلامت روان، کارشناس تغذیه و دیگر حرفه‌های مورد نیاز نیز حضور دارند.

در سطوح اولیه ارائه خدمات سلامت، پایگاه‌های سلامت خانواده را خواهیم داشت و سپس با ظرفیت ۴ بلوک از چنین زیرمجموعه‌هایی؛ مرکز خدمات جامعه سلامت را داریم که در آن خدمات تجمیع می‌شوند و تعداد ۴۰ تا ۸۰ هزار نفر را پوشش می‌دهند و در این سطح کارشناسان بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای و مدیریت سلامت هم جزو برنامه هستند.

منتقدان چه می‌گویند

محمدجواد کبیر، عضو شورای آینده‌نگاری، نظریه‌پردازی و رصد کلان سلامت، با عنوان این مطلب که حدود ۶۳ درصد بیمه شدگان کشور تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند، گفت: اجرای یکپارچه این طرح به نظر می‌رسد که قابل تحقق نباشد زیرا بیمه شدگان همگانی بیمه سلامت به خوبی قابل پوشش هستند، اما بیمه تأمین اجتماعی تکلیفش روشن نیست.

وی افزود: اگر به نظام ارائه خدمت در PHC توجه کنیم، به نقش عوامل محیطی مانند سالم‌سازی آب و…، نیز پرداخته می‌شد که در شهرها قابلیت اجرا ندارد. همچنین اگر بخواهیم بر خانواده متمرکز شویم؛ باید در شهرها به اختیارات و خواسته‌های مردم هم با توجه به گستردگی انتخاب‌های آنان در مقایسه با روستا توجه کنیم.

امیدوار رضایی، عضو پیوسته فرهنگستان و عضو شورای آینده‌نگاری نیز گفت: در نظام جمهوری اسلامی باید همه اقدامات و برنامه‌ها بر اساس سیاست‌های کلی نظام باشد و از ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت ۱۰ سال می‌گذرد و در مجمع تشخیص مصلحت روی آن کار شده و در بند ۷ این سیاست‌های کلی آمده است که قانون به صورت مصوبات مجلس یا لوایح وزارتی باید زیربنای اصلی هر برنامه‌ای باشد که تاکنون در برنامه سلامت خانواده این نکته دیده نشده است.

حسین ملک افضلی، عضو پیوسته فرهنگستان و عضو شورای آینده‌نگاری، نظریه‌پردازی و رصد کلان سلامت گفت: باید در شهرها با توجه به سطح بالای تحصیلات مردم، برنامه را به جای مراقب محور بودن، در قالب پزشک محور بودن طراحی کنیم؛ زیرا پزشکان جایگاه والایی برای جلب اعتماد مردم در اجرای این برنامه دارند و مراقبان سلامت زیر نظر پزشکان فعالیت کنند.

وی افزود: پیشنهاد بنده تکمیل کار کارشناسی با کمک خبرگان این عرصه و داشتن صبر لازم قبل از آغاز عجولانه برنامه فعلی است که منابع را به‌هدر خواهد داد و این برنامه قرار نیست تمام مشکلات حوزه سلامت یا PHC را حل کند و باید منابع مالی و انسانی آن تأمین شود و در نگاه حداکثری باید مشکلات انباشته PHC در سنوات گذشته را با کمک آن حل کرد.

فاطمه درخشانی، عضو پیوسته و عضو شورای آینده‌نگاری، نظریه‌پردازی و رصد کلان سلامت در بیان دیدگاه خود گفت: در این طرح به بحث پرداخت بیمه‌ها در مقایسه با دوره‌های گذشته که پزشک خانواده را اجرا می‌کردیم، کمتر توجه شده است.

وی افزود: در اجرای طرح پزشک خانواده در تجربه‌ای که ما داشتیم، مردم به پزشک عمومی اعتماد کافی نداشتند. اکنون که قرار است مراقب سلامت با مدرک کارشناسی، مسئولیت این برنامه را داشته باشد، باید ببینیم اعتماد مردم تا چه حد است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خودشان بهتر می‌دانند، اهل تهدید پوچ نیستم!
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • طبیعت مچ ذوب‌آهن را خواباند
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • بهترین زمان نوشیدن شیر برای کاهش وزن
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • دی‌بروینه حتی از جرارد و لمپارد هم بهتر است!