Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار محمد طراقیه روز دوشنبه در کارگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان زنجان با قدردانی از تلاش های معاونت فرهنگی و اجتماعی در انعکاس عملکرد انتظامی استان و نقش اساسی رابطین اجتماعی در پیشبرد ماموریت های پلیس، افزود: در حوزه جنگ شناختی و فضای مجازی مهمترین هدف این است که به لایه کاربردی توجه بیشتری داشته باشیم و در مرحله بعد محتوا تولید و منتشر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به نقش اساسی رسانه ها و فضای مجازی در پایداری و ارتقای احساس امنیت، اظهار داشت: مدیریت ادراک، مهمترین تاکتیک شبکه های برون مرزی در برخورد با مخاطب است.
 
فرماندهی انتظامی استان زنجان جنگ کنونی دشمن را جنگ شناختی و ادراکی عنوان و خاطرنشان کرد: دشمن خاکریز فکر مردم را هدف قرار داده و به فکر اعتماد زدایی، قداست زادیی، بصیرت زدایی، ناکارآمد نمایی است.
 
سردار طراقیه عملیات روانی را از ابزارهای مهم بازدارندگی و کلید حل بحران ها دانست و گفت: برای مقابله با تهدیدات امنیتی و آسیب‌های اجتماعی، تنها قوانین سخت‌گیرانه کافی نیست، بلکه قدرت دیگری نیز به‌ مانند عملیات روانی مورد نیاز است تا با بهره‌گیری از آن بتوان به ساماندهی و مدیریت ماموریت‌ها پرداخت.
 
وی تصریح کرد: رسانه ها نقش بالقوه و معنی داری در شکل گیری ادراک ها و افکار، بازی می کنند و با کارکردهای مهمی چون اطلاع رسانی نقش مهمی در تنویر افکار عمومی در سطح جامعه دارند.
 
فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: امروزه با پیشرفت علمی و فضای مجازی در بین آحاد جامعه شاهد گسترش اطلاعات و اخبار در جغرافیای جوامع مختلف هستیم که این فضا تاثیر زیادی در افکار عمومی و تشویش در اذهان عمومی جامعه دارد.
 
سردار طراقیه بر هماهنگی و ایجاد هم افزایی لازم بین بخش های فعال فضای مجازی برای مقابله با تحرکات نرم معاندین برای برهم زدن نظم عمومی جامعه از طریق فضای مجازی تاکید کرد.

برچسب‌ها فضای مجازی زنجان فرماندهی نیروی انتظامی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فضای مجازی زنجان فرماندهی نیروی انتظامی زنجان فضای مجازی زنجان فرماندهی نیروی انتظامی زنجان انتظامی استان زنجان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 

رییس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری فردی که با جعل هویت یک خواننده محبوب اقدام به راه‌اندازی یک صفحه اینستاگرامی کرده بود و از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری می کرد، خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: یکی از خواننده های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می کند.

این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می کند.

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می توانند موضوع را از طریق مرکز فوریتها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت