Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهره‌بـــرداری فـــولاد سنگان از دست‌یابی به رکورد تولیــــد روزانه کنــــسانتره در کارخــــانه کنسانتره‌سازی این واحد صنعتی در مردادماه خبر داد و تصریح کرد: این رکورد در شرایطی به دست آمد که اکثر صنایع کشور ازجمله فولاد سنگان با محدودیت شدید مصرف انرژی مواجه بوده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علی شمسی‌نیا معاون بهره‌بـــرداری فـــولاد سنگان با اشاره به مشکلات و چالش‌های پیش روی صنعت فولاد کشور اظهار داشت: بزر گترین مانع و مشکل برای تولید در این شرکت، قطع برق و گاز در مقاطع مختلف سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این محدودیت‌ها باعث از دست رفتن زمان زیادی در تولید می‌شود، تصریح کرد: عدم نفع ناشی از عدم تولید برای صنعت کشور در سال گذشته به 6 میلیارد دلار رسید. وی اظهار امیدواری کرد با ورود شرکت‌های صنعتی در حوزه ساخت نیروگاه برق و تولید حدود 12 هزار مگاوات در سال‌های آینده و نیز برنامه ریزی‌های دقیق و فنی برای مدیریت کمبود و قطعی گاز در زمستان، بتوان روند روبه‌رشد تولید در کارخانه‌هایی نظیر فولاد سنگان را افزایش داد تا به این ترتیب با افزایش میزان تولید و بهره‌وری شاهد رشد صنعت و اقتصاد کشور باشیم.

به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد سنگان، مدیر کارخانه کنسانتره‌سازی سنگان نیز در همین زمینه اظهار کرد: در تابستان امسال علیرغم قطعی برق و تعطیلی کارخانه در مقاطع مختلف، این شرکت توانسته به سطح قابل قبولی از تولید برسد؛ به‌طوری‌که در طول این مدت با وجود آنکه در 60 درصد زمان از 5 ماه نخست سال با قطعی برق مواجه بود توانستیم 80 درصد برنامه تولید را محقق کنیم. محمد گلی پور با بیان اینکه در مردادماه 33 درصد بیش از برنامه پیش بینی شده ماهانه تولید شده است، ادامه داد: با وجود قطعی برق و از مدار خارج شدن کارخانه در بسیاری از روزها، رکوردهای روزانه در کارخانه کنسانتره‌سازی به ثبت می‌رسد تا جایی که در 17 مرداد به رکورد تولید 17 هزار و 700 تن رسیدیم که بیشترین میزان تولید روزانه از زمان تأسیس است. وی با اشاره به چالش های قطعی برق گفت: با برنامه ریزی و حمایت‌هایی که از سوی شرکت صورت گرفته است، هدف‌گذاری تولید 3.5 میلیون تن تا پایان سال برنامه‌ریزی شده است و با توکل به خدا و همت همکاران پرتلاش این مهم طبق برنامه محقق می‌گردد. گفتنی است شرکت فولاد سنگان خراسان، بزر گترین شرکت صنعتی در شمال شرق کشور به شمار می آید و به عنوان یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان گندله سن گآهن کشور مشغول به فعالیت است. کارخانه گندله‌سازی شرکت فولاد سنگان در حال حاضر دارای ظرفیت تولید 5 میلیون تن است، اما در طرح توسعه این شرکت ظرفیت تولید گندله به 7.5 میلیون تن خواهد رسید. در حال حاضر فولاد سنگان حدود 10 درصد از گندله کشور را تولید می‌کند، اما یکی از پتانسیل‌های مهم این شرکت افتتاح کارخانه کنسانتره‌سازی بود که بخش مهمی از مواد اولیه موردنیاز تولید گندله شرکت را تأمین می‌نماید. این کارخانه به ظرفیت 5 میلیون تن در سال 1399 افتتاح شد و باید آن را فرزند صنعت ایران در دوران تحریم نامید، چرا که پس از اعمال مجدد تحریم‌های ظالمانه علیه صنعت فولاد کشور و قطع همکاری شرکت‌های خارجی در طراحی و ساخت این کارخانه، همت، تلاش و دانش فنی مهندسان و مدیران جوان کشور باعث شد هیچ خللی در تأسیس و راه‌اندازی کارخانه به وجود نیاید. با وجود تمامی مشکلات ناشی از تحریم مانند تأمین قطعات، چالش‌های ناشی از قطع برق، این کارخانه در نخستین سال تولید خود توانست 1.5 میلیون تن کنسانتره تولید کند.

منبع: دانا

کلیدواژه: کنسانتره سازی فولاد سنگان میلیون تن قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!

تین نیوز

در پی بارندگی های اخیر در استان کرمان، مشکلاتی برای محصولات خودروسازان شهر بم پیش آمد و تعدادی از این محصولات در آب فرو رفت و همچنین آب بسیاری وارد کارخانه های آن ها شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، هفته گذشته، بارندگی های شدیدی در استان کرمان رخ داد؛ این بارندگی های شدید با هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان کرمان از حدود ١٠-١٢ روز گذشته آغاز شده بود و استاندار کرمان نیز در این رابطه اظهار کرده بود که بیش از ۶۰ میلی متر (دو برابر میانگین بارندگی نسبت به سال گذشته) بارش باران در این استان رخ داده است.

این بارندگی های شدید در شهر بم، کارخانه های خودروسازی مستقر در این استان و به ویژه گروه صنعتی مدیران خودرو را دچار مشکلاتی کرد.

طی روزهای اخیر ویدئوها و تصاویری از سالن مونتاژ برند فونیکس و پارکینگ محصولات مدیران خودرو منتشر شد که نشان می دهد که سیل در کارخانه مدیران خودرو، به بخش سالن مونتاژ خودروهای برند فونیکس آسیب زده و همچنین پارکینگ محصولات MVM  نیز در آب فرو رفته اند. 

آسیب وارده به این مجموعه صنعتی در استان کرمان (شهرستان بم) مشتریان این گروه خودروسازی را از بابت تأخیر در تحویل خودروها و آسیب های احتمالی وارده به محصولاتی که در آب فرو رفته یا آب وارد کارخانه شده است، نگران کرده است.

این موضوع به صورت اختصاصی و ویژه از گروه صنعتی مدیران خودرو مورد پیگیری قرار داده شد. 

شرح ماوقع آنچه که اتفاق افتاده و میزان آسیب سیل به این گروه خودروسازی وارد شده و در اختیار ایسنا قرار گرفت به شرح زیر است:

بارندگی ها و سرازیر شدن سیل در بخش های مختلف استان کرمان و شهرستان بم، منجر به اختلال در زندگی مردم و گرفتگی معابر شهری شده است؛ بخشی از این سیل نیز به یکی از بخش های تولیدی کارخانه مدیران خودرو وارد شده به قسمت هایی از این کارخانه آسیب وارد کرده است.

کدام خودروها توسط سیل در کارخانه آسیب دیده اند؟

تصویر منتشر شده از بم مربوط به محوطه خط تولید خودرو X۲۲ پرو دستی است. همانطور که در تصاویر هم مشخص بود، تنها بدنه خودروها در محوطه یکی از خطوط تولید ام وی ام قرار داشت.

در پی این موضوع، تیم کارخانه مدیران خودرو از همان ساعات اولیه پس از وقوع سیل، آب و گِل را از محوطه خارج کرده و بدنه خودروهای X۲۲ پرو که در محوطه قرار داشته است را به مکانی دیگر منتقل کرده اند.

در خصوص آسیب های کیفی احتمالی به محصولات و استفاده از بدنه خودروهایی که در سیل حضور داشته اند، برای تولید محصولات جدید، این گروه صنعتی، ضمن تاکید براینکه  کیفیت محصولات عرضه شده به بازار خط قرمز واحد کنترل کیفیت ام وی ام است؛  اطمینان خاطر داده که  در صورت وجود مشکل در هر کدام از بدنه ها، آن مورد از خط تولید خارج خواهد شد.  البته بدیهی است تعدادی از این قطعات آسیب جدی ندیده و پس از بررسی مجدد واحد کنترل کیفیت، وارد خط تولید می شوند.

گروه صنعتی مدیران خودرو در رابطه با بررسی بدنه خودروهای آسیب دیده در سیل توسط واحد کنترل کیفیت این شرکت، اعلام کرده که تمامی استانداردهای رعایت شده برای تولید خودروهای جدید در خصوص بدنه خودروهایی که در حادثه سیل قرار داشتند، رعایت خواهد شد؛  اگر این بدنه ها از نظر استحکام، ساختار یا رنگ دچار مشکل شده باشند، قطعا از خط تولید خارج می شوند.

مدیران خودرو در رابطه با احتمال تاخیر در تحویل خودروهای فروخته شده نیز به خریداران اطمینان می دهد که مشکل حادی در خط تولید برند ام وی ام رخ نداده و پس از گذشت ۲۴ ساعت، تمامی شرایط به حالت عادی بازگشته است؛ فلذا تمام تلاش شرکت بر این است که تاخیری در تحویل خودروی مشتریان ایجاد نشود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است