Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:43:29 GMT

قاضی عسکر: اسلام موافق آزادی بیان و قلم است

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۲۴۰۸

قاضی عسکر: اسلام موافق آزادی بیان و قلم است

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام سیدعلی قاضی عسکر روز دوشنبه در آئین تجلیل از خبرنگاران شهرستان ری افزود: خبرنگاری، حرفه ای سخت است و امروز شرایط برای خبرنگاران سخت تر شده چرا که گاهی بنابر شرایط، حساسیت ها و برخی جناح بندی ها برخوردهای نامناسبی انجام می شود.

وی توضیح داد: خبرنگار گاهی در بیان واقعیات احساس خطر می کند؛ اسلام موافق آزادی بیان و قلم است اما باید نکاتی را در این باره درنظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی عسکر ادامه داد: امام علی(ع) می فرمایند که "مردمی که نتوانند بدون لکنت زبان حق ضعیف را از قوی بگیرند هرگز به سعادت نمی رسند"، بنابراین در جامعه اسلامی باید شرایط به گونه ای فراهم شود که ضعیف از قوی حقش را بگیرد و افراد به کمک ضعفا برسند.

وی افزود:  سیره پیامبر هم این بود که در جامعه اسلامی هر کسی رُک حرفش را بزند؛ امروز یک بخش از حرفه خبرنگاری دفاع از مظلومان است و اسلام نیز این حق را تایید می کند.

تولیت آستان مقدس حرم عبدالعظیم حسنی(ع) با بیان اینکه امنیت خبرنگار مهم است و نباید به هر بهانه ای خبرنگاری را توبیخ کنند؛ گفت: حکومت باید حامی خبرنگار باشد چراکه هیچ کس در جامعه اسلامی مصونیت ندارد و البته انتقاد اگر از سر خیرخواهی باشد، ایرادی ندارد.  

وی افزود: تخریب کردن همدیگر، اسلامی نیست؛ از این رو امر به معروف و نهی از منکر در اسلام به وجود آمده است که اگر جایی تصمیمی اشتباه گرفته شد، همه بیایند کمک کنند تا حل شود.

قاضی عسکر خاطرنشان کرد: افشای مفاسد قبل از اینکه موضوع روشن شود کار درستی نیست؛ محاکم خاص می خواهد. در مورد مفاسد اجتماعی قبل از اینکه اعتماد عمومی از بین برود باید حرکت کرد چراکه حرمت یک انسان مومن مثل خون آن فرد است.

وی یادآور شد: اگر کسی اختلاس یا کار خلافی کرده باید نتیجه به مردم گفته شود و خبرنگاران در این وسط نقش مهمی دارد. خبرنگار باید امنیت داشته باشد و بنده نیز همیشه از نظرات خبرنگاران استفاده می کنم.

تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی(ع) ادامه داد: دنبال اصلاح جامعه باشیم نه تخریب هم؛ از نقد ناراحت نشویم و کسی هم تندی کرد، نباید درگیر شویم.

قاضی عسکر در مورد طرح توسعه حرم عبدالعظیم نیز گفت: جلسه ای با آقای نیکزاد رئیس بنیادمسکن انقلاب اسلامی خواهیم و طرح توسعه حرم را به جد پیگیری می کنم؛ شهرری ظرفیت های خوبی دارد که تا کنون به خوبی از آن استفاده نشده و حرم نیز حتما باید زائرسرا داشته باشد.

وی افزود: منابع مالی برای توسعه بسیار ضعیف است اما با کمک خیران به پیش می رویم.

برچسب‌ها شهرستان ری تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) روز خبرنگار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی ع روز خبرنگار شهرستان ری تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی ع روز خبرنگار قاضی عسکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۲۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم

حجت‌الاسلام شهریاری در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع تقریب مذاهب گفت: ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم برای کمک به مردم غزه به هم پیوند بزنیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع امضا شد.

شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود:ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد،طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند. در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

شهریاری ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

تداوم همبستگی با غزه در داخل و خارج از دانشگاه‌های آمریکا

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم به هم پیوند بزنیم.

ر شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد زیادی هستند که به برخی از پویش‌ها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تأکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، گفت: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار کند.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تأکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهم‌نامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • شهردار ارومیه با چهار رأی موافق ابقا شد
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • سپاه، صلح طلب اما جنگ بلد، مقتدر ولی مظلوم
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است
  • مطهری امام