Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ۵۰ درصد مبتلایان به امیکرون از بیماری خود اطلاع ندارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان به‌تازگی مطالعه جدیدی انجام دادند و نمونه خون تقریباً ۲۵۰۰ کارمند مراقبت‌های بهداشتی و بیماران قبل یا بعد از شروع موج امیکرون را مورد ارزیابی قرار دادند. آن‌ها ۲۱۰ نفر را که به سویه امیکرون آلوده شده بودند، شناسایی کردند که تنها ۴۴ درصد آن‌ها از ابتلای خود آگاه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بین افرادی که نسبت به بیماری خود اطلاع نداشتند تنها ۱۰ درصد اعلام کردند علائمی دارند که آن را به سرماخوردگی یا دیگر عفونت‌ها نسبت می‌دهند. بیش از نیمی از افرادی که عفونت امیکرون مبتلا شده‌اند از عفونت خود بی‌اطلاع بودند. در بیشتر موارد، علائم خفیف یا بدون علامت بوده‌اند. در موارد معدودی که علائم خفیف وجود دارد، این علائم به علت دیگری مانند سرماخوردگی نسبت داده می‌شود.

به گفته محققان ۵۶ درصد مبتلایان از ابتلاء به کووید -۱۹ آگاه نبودند، مطالعات پیشین نشان می‌دهد که ۸۰ درصد از مبتلایان هرگز علائمی را تجربه نکرده بودند. به منظور تلاش برای غلبه بر پاندمی، لازم است مردم آگاه باشند که ممکن است به ویروس کرونا آلوده باشند و علائمی نداشته باشند، اما همچنان عفونت را به دیگران منتقل کنند.

براساس این مطالعه، کووید -۱۹ بسیار بیشتر از آنچه گزارش شده، افراد را مبتلا کرده است. محققان معتقدند ترکیبی از مصونیت ناشی از خود ویروس و مصونیت حاصل از واکسیناسیون ممکن است به کند کردن روند پاندمی کمک کند.

کد خبر 598502

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی امیکرون سویه امیکرون امیکرون کرونا ویروس امیکرون زیرسویه جدید امیکرون امیکرون کرونا چیست علائم کرونا امیکرون علائم امیکرون شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نسبت به مشاهده علائم بیماری سفیدک داخلی انگور در تاکستان‌های استان هشدار داد.

صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: علائم اولیه این بیماری در تاکستان‌های منطقه بدرانلو مشاهده شده است.

وی گفت: رطوبت و دمای هوا نقش بسیار مهمی در بروز این بیماری وجود دارد که هم اکنون شرایط برای بروز و گسترش آن در استان مهیا است.

صفدری افزود: شرایط برای شیوع این بیماری تا یک ماه آینده نیز در استان فراهم خواهد بود بنابراین سمپاشی اولیه تاکستان‌هایی که به مرحله قبل از گل دهی رسیده اند، باید انجام شود.

وی ادامه داد: از آنجایی‌که این بیماری خسارت بالایی را باغات انگور وارد می‌کند و یکی از مهمترین میوه‌های باغی در این استان انگور است، اطلاعیه برای تاکداران ارسال شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این استان ۱۴ هزار و ۱۰۰ هکتار باغ انگور وجود دارد، گفت: شش هزار هکتار از این مساحت دیم و مابقی آبی است.

وی افزود: مهمترین انگور تولیدی در این استان کلاهداری و بعد از کشمشی است. خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که میزان تولید کشمش در آن بسیار بالاست و قسمت اعظم آن به خارج کشور صادر می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۱۲۰ تن انگور در این استان تولید شد، تصریح کرد: ۲۰ تا ۲۵ درصد انگورهای تولیدی این استان به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و مابقی باید صادر شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس