Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-02@07:49:31 GMT

تخریب کردن یکدیگر، به دور از اسلام است

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۳۵۱۹

تخریب کردن یکدیگر، به دور از اسلام است

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام سیدعلی قاضی عسکر روز دوشنبه در آئین تجلیل از خبرنگاران شهرستان ری افزود: خبرنگاری، حرفه ای سخت است و امروز شرایط برای خبرنگاران سخت تر شده چرا که گاهی بنابر شرایط، حساسیت ها و برخی جناح بندی ها برخوردهای نامناسبی انجام می شود.

وی توضیح داد: خبرنگار گاهی در بیان واقعیات احساس خطر می کند؛ اسلام موافق آزادی بیان و قلم است اما باید نکاتی را در این باره درنظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قاضی عسکر ادامه داد: امام علی(ع) می فرمایند که "مردمی که نتوانند بدون لکنت زبان حق ضعیف را از قوی بگیرند هرگز به سعادت نمی رسند"، بنابراین در جامعه اسلامی باید شرایط به گونه ای فراهم شود که ضعیف از قوی حقش را بگیرد و افراد به کمک ضعفا برسند.

وی افزود:  سیره پیامبر هم این بود که در جامعه اسلامی هر کسی رُک حرفش را بزند؛ امروز یک بخش از حرفه خبرنگاری دفاع از مظلومان است و اسلام نیز این حق را تایید می کند.

تولیت آستان مقدس حرم عبدالعظیم حسنی(ع) با بیان اینکه امنیت خبرنگار مهم است و نباید به هر بهانه ای خبرنگاری را توبیخ کنند؛ گفت: حکومت باید حامی خبرنگار باشد چراکه هیچ کس در جامعه اسلامی مصونیت ندارد و البته انتقاد اگر از سر خیرخواهی باشد، ایرادی ندارد.  

وی افزود: تخریب کردن همدیگر، اسلامی نیست؛ از این رو امر به معروف و نهی از منکر در اسلام به وجود آمده است که اگر جایی تصمیمی اشتباه گرفته شد، همه بیایند کمک کنند تا حل شود.

قاضی عسکر خاطرنشان کرد: افشای مفاسد قبل از اینکه موضوع روشن شود کار درستی نیست؛ محاکم خاص می خواهد. در مورد مفاسد اجتماعی قبل از اینکه اعتماد عمومی از بین برود باید حرکت کرد چراکه حرمت یک انسان مومن مثل خون آن فرد است.

وی یادآور شد: اگر کسی اختلاس یا کار خلافی کرده باید نتیجه به مردم گفته شود و خبرنگاران در این وسط نقش مهمی دارد. خبرنگار باید امنیت داشته باشد و بنده نیز همیشه از نظرات خبرنگاران استفاده می کنم.

تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی(ع) ادامه داد: دنبال اصلاح جامعه باشیم نه تخریب هم؛ از نقد ناراحت نشویم و کسی هم تندی کرد، نباید درگیر شویم.

قاضی عسکر در مورد طرح توسعه حرم عبدالعظیم نیز گفت: جلسه ای با آقای نیکزاد رئیس بنیادمسکن انقلاب اسلامی خواهیم و طرح توسعه حرم را به جد پیگیری می کنم؛ شهرری ظرفیت های خوبی دارد که تا کنون به خوبی از آن استفاده نشده و حرم نیز حتما باید زائرسرا داشته باشد.

وی افزود: منابع مالی برای توسعه بسیار ضعیف است اما با کمک خیران به پیش می رویم.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: حجت الاسلام قاضی عسکر قاضی عسکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۳۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه، صلح طلب اما جنگ بلد، مقتدر ولی مظلوم

«سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صلح طلب، اما جنگ بلد است»، جمله کوتاه بود، اما بسیار عمیق و قابل تامل که حس آرامش و غرور را به شنونده القاء می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، عزیزی می‌فرمود: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صلح طلب، اما جنگ بلد است»، جمله کوتاه بود، اما بسیار عمیق و قابل تامل. کلماتی دلنشین که حس آرامش و غرور را به شنونده القاء می‌کند، البته جز این هم از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توقعی نیست، چرا که سپاه برخاسته از متن اندیشه انقلاب اسلامی و دارای ماهیتی آرمانی، ارزشی و مکتبی است.

اسلام دین صلح، صفا و آشتى است و قادر است که تمام مسائل را با منطق قوى و دلایل روشن و محکم حل کند و به همین دلیل هیچ گاه پیامبر(ص) و ائمه معصوم(ع) لازم نمى‌دیدند کارها را با زور پیش ببرند و با رفتار جنگ طلبانه جنگى را شروع کنند.

اسلام جنگ طلب را ستمگر می‌‍‌داند و نمی‌خواهد پیروانش ستمگر باشند، اما همان اندازه که مسلمانان را از جنگ طلبى بر حذر می‌دارد، به همان اندازه هم مسلمانان را موظف می‌سازد که در برابر جنگ طلب‌ها از خود دفاع کند، چرا که دفاع نکردن در برابر جنگ طلب‌ها دلیل خوارى و زبونى است و اسلام هرگز نمی‌خواهد که پیروانش خوار و زبون باشد و به دیگران اجازه کشتار و تجاوز بدهد.

به همین دلیل است که امام علی علیه السلام نیز مى‌فرمایند: «لَا تَدْعُوَنَّ إِلَى مُبَارَزَةٍ، وَ إِنْ دُعِیتَ إِلَیْهَا فَأَجِبْ، فَإِنَّ الدَّاعِیَ إِلَیْهَا بَاغٍ وَ الْبَاغِیَ مَصْرُوعٌ:»، «کسى را به مبارزه دعوت مکن؛ اما اگر تو را به مبارزه دعوت کردند، براى دفاع از خود جنگ را قبول کن، زیرا شخص ستیزه‌جو ستمگر است و ستمگر بر خاک مى‌افتد و مغلوب مى‌شود». (حکمت 233)

سپاه پاسداران فرزند انقلابی است که از مکتب اسلام نشات گرفته که در جای خود اهل صلح و منطق و به موقع هم پاسدار مرز و بوم و کشور و وَالْحَافِظُونَ لِحُدُودِ اللّهِ است.

سپاه همواره در توسعه صلح و امنیت داخل کشور و منطقه کوشا بوده و نقش مؤثر آن در مقابله با تروریسم بر همگان آشکار است.

با مروری بر وقایع آغاز انقلاب و برپایی فتنه‌های مختلف و نیز فتنه ترور شخصیت‌های انقلاب، جریان برانداز حزب توده، حمله به شهر هزار سنگر آمل توسط کمونیست‌ها، انفجار مراکز حساس نظام توسط منافقین و ده‌ها توطئه دیگر همچون کودتاها، اغتشاشات و غیره دشمن درصدد جنگ داخلی و نابودی جمهوری اسلامی بود، ولی سپاه بر اساس قانون، مبارزه با عوامل و جریان‌های خرابکار و برانداز را در دستور کار خود قرار داد و در تمامی این حرکات، چه در مرحله شناسایی و چه در مرحله خنثی‌سازی و مقابله، نقش اصلی را به عهده داشت و پاسداران با ایثار و حماسه‌سازی توانستند امنیت، آرامش، آسایش و تداوم برکات انقلاب اسلامی و یکپارچگی کشور را برقرار سازند.

سپاه در حماسه 8 سال دفاع مقدس نقش بی‌بدیلی داشت 

بی‌شک اقتدار و توانمندی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خدمت عدالت، صلح، امنیت جهانی و رفاه و تعالی جامعه بشری است.
برخلاف آمریکا و متحدان آن که همواره حامی گروه‌های افراطی و تروریست‌ها در منطقه غرب آسیا بوده‌اند، سپاه پیوسته در حال مقابله با تروریسم و افراطی‌گری در منطقه بوده، که این امر بارها مورد تأیید مسئولین دستگاه‌های بین‌المللی، کشورهای منطقه و حتی خود مقامات آمریکایی، قرار گرفته است. از جمله مبارزه چند ساله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با داعش که خود دست‌پرورده کشورهای غربی از جمله آمریکا بوده از مصادیق بارز این امر به شمار می‌رود.

آخرین مصداق جنگ بلدی سپاه، عملیات غرورآفرین «وعده صادق» بود که سپاه با تنبیه دشمن متجاوز صهیونیستی درس عبرتی به دشمنان این مرز و بوم داد تا دیگر هوس ماجراجویی به سرشان نزند و مهمتر اینکه پاسخ مشروع و تنبیهی ایران در یک مرحله خاتمه یافت و جز مراکز نظامی هیچ مرکز جمعیتی و یا اقتصادی در سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرار نگرفت.

به جرات می‌توان ادعا کرد که امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اصلی‌ترین کانون تربیت انسان‌های صالح و خدمتگزار و نام آن تداعی کننده آرامش و اقتدار برای مظلومان و مستضعفان عالم است.

محمد کشاورز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • سپاه، صلح طلب اما جنگ بلد، مقتدر ولی مظلوم
  • «نور» طرحی برای تکریم زنان جامعه است
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • نگاه اسلام به جامعه کارگری همراه با رأفت و احترام است
  • نگاه دیدن اسلام به جامعه کارگری، نگاه رأفت همراه با احترام است
  • مطهری امام
  • آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است
  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی