Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمینار بین‌المللی بررسی فرصتها و چالشهای توسعه تجاری کشورهای ایران، ترکیه و قبرس شمالی (ITCS) به میزبانی فعالان اقتصادی و کارشناسان کسب و کار حوزه ساختمان و فناوریهای نوین مهرماه امسال در تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از دبیرخانه سمینار، علیرضا نجفی - دبیر علمی مراسم فوق با اعلام این مطلب گفت: هدف از برگزاری این رویداد، شتاب و تسهیل در توسعه صادرات، توسعه تجاری خدمات و محصولات، توسعه اشتغال و کارآفرینی، کاهش ضریب خطا و پیشگیری از وقوع جرم با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی نسبت به قوانین حاکم بر روابط اقتصادی و دستیابی به جایگاه نخست اقتصادی در منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ابراز امیدواری کرد که با گردهمایی فعالان اقتصادی و کارآفرینان در سطح منطقه شاهد ارایه هر چه بیشتر خدمات و محصولات دانش بنیان و اعتلای تولید و اشتغال زایی در کشورهای اسلامی باشیم و در صورت لزوم، با انتقال فناوری از کشورهای همسایه و سرمایه گذاری در آنجا موجب توسعه اقتصادی پایدار شویم.
همچنین علیرضا مومنی - عضو شورای عالی راهبردی سمینار و مدیر دپارتمان طراحی داخلی و معماری با اشاره به نبود معماری سبک ایرانی در حوزه ساختمان و املاک در دست فروش کشورهای اطراف گفت: با برپایی این گردهمایی‌ها و برقراری گفتمان های علمی تخصصی در حوزه تجارت و اقتصاد می توان به پایداری فرهنگی و اقتصادی روابط کمک شایانی کرد.

لاله محمدیان - کارشناس اقتصادی روابط ایران و ترکیه و عضو شورای عالی راهبردی سمینار نیز خاطرنشان کرد: تعامل و روابط تجاری سالم و در چارچوب قوانین موجب اعتلای اقتصادی و توسعه پایدار در منطقه خواهد بود که این سمینار گام موثری در این راستا خواهد بود.

در کنار برپایی کارگاه های آموزشی، در بخش ویژه مراسم از کارآفرینان، واحدهای خدماتی نمونه،  مدیران نمونه، مشاورین برتر و تولیدکنندگان نمونه تجلیل خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سمینار بررسی فرصتها و چالشهای توسعه تجاری کشورهای همسایه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: توسعه تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۴۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، محمد مخبر عصر شنبه در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • بالانسر ایران و اسرائیل