Web Analytics Made Easy - Statcounter

"کاظم جلالی" امروز (دوشنبه) در جریان افتتاح نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲ روسیه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار اعزامی ایرنا افزود: فرصت های زیاد همکاری در بخش مختلف بین ایران و روسیه وجود دارد و یکی از از این فرصت‌ها در صنعت خودروسازی است.
 وی بیان‌داشت: حضور در این نمایشگاه نخستین اتفاقی است که در بخش خودروسازی بین ایران و روسیه افتاده است، نمایشگاهی که بسیار بزرگ بوده و ایران به شکل بسیار پررنگ با شرکت های بزرگ خودروسازی و قطعه سازی در آن حضور یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام سیاسی خاطرنشان کرد: در این زمینه تاکنون گفت‌وگوهای بسیار خوبی با معاون نخست وزیر و وزیر صنعت و تجارت روسیه انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در بخش خودرو، قطعه سازان دو کشور می توانند مکمل یکدیگر باشند، زیرا روس‌ها نیازمند برخی قطعاتی هستند که در کشور ما تولید می‌شود و ما نیز باید بتوانیم بخشی از قطعات مورد نیاز خود را از صنعتگران روسی تامین کنیم.
جلالی معتقد است: بخشی از خودروهای ایرانی می‌تواند در بازار روسیه زمینه نفوذ داشته باشد.
 وی تاکید کرد: د رمرحله بعد می‌توانیم به سمت تولید خودرو مشترک با این کشور حرکت کنیم.
 سفیر ایران در روسیه ادامه داد: امروز شاهدیم برخی کشورهای همسایه ما در بخش قطعه سازی صادرات بسیار زیادی به روسیه دارند، اما ما موفق نشدیم تاکنون کار خاصی در این زمینه انجام دهیم.
وی گفت: امروز در آغاز راه بزرگی هستیم و بازار بسیار بزرگی برای فعالان صنعتی ما مهیا شده است که باید بتوانیم سبد کالاهای صادراتی مان را به این همسایه شمالی افزایش دهیم که یکی از آنها می‌تواند در بخش مربوط به خودروسازی و قطعه‌سازی باشد.
جلالی خاطرنشان کرد: البته در بخش‌های تکنولوژی نیز توان و زمینه خوبی در بین فعالان و صنعتگران ایرانی در بازار روسیه وجود دارد.
سفیر ایران در روسیه در پاسخ به پرسش ایرنا در خصوص حضور صنعتگران چینی و ترکیه ای از ماه های گذشته در روسیه، تصریح‌کرد: با وجود این مسئله به موفقیت شرکت های ایرانی بسیار خوشبین هستم و اتفاقات خوبی برای صنعتگران ایرانی می‌توانیم شاهد باشیم.
 وی ادامه داد: صنعتگران و تولیدکنندگان ما نباید به یک بار آمدن به روسیه و حضور در نمایشگاه بسنده کنند، ما نیازمند حضور در نمایشگاه ها هستیم تا پتانسیل های خود را به منصه ظهور برسانیم اما پیگیری های بعد از آن نیز بسیار مهم است.
ویی تصریح کرد: مسوولان خودرویی کشور و همچنین شرکت های قطعه سازی ما باید به‌طور مداوم رفت و آمد به روسیه داشته باشند تا بتوانند با یکدیگر پیوند خورده و کارهای مشترک انجام داده و نیازهای یکدیگر را برآورده سازند.
به گزارش ایرنا، نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲ مسکو که از ۳۱ مرداد با حضور معاون نخست وزیر روسیه، سفیر ایران در روسیه و وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان افتتاح شد تا سوم شهریورماه ۱۴۰۱ (برابر با ۲۲ تا ۲۵ اوت ۲۰۲۲) در محل نمایشگاه‌های بین المللی مسکو (Expo Center) با حضور حدود ۶۰۰  شرکت از ۱۸ کشور از جمله چین و ترکیه و در ۳۰ هزار متر فضای نمایشگاهی برگزار می‌شود.
این بزرگترین حضور نمایشگاهی ایران در سطح بین‌المللی است، به‌طوری که جمهوری اسلامی ایران در پاویونی با یک‌هزار و ۷۰۰ متر مربع سالن اختصاصی و ۹۰۰ متر غرفه، بزرگترین کشور حاضر در این نمایشگاه است که در طول تاریخ نمایشگاه های برون‌مرزی بی‌نظیر است و شرکت‌های خودروساز و قطعه‌ساز ایرانی آخرین دستاوردها خود را در معرض دید قرار دادند.

برچسب‌ها کاظم جلالی مسکو جمهوری اسلامی ایران روسیه چین صنعت قطعه سازی ترکیه خودرو سازی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاظم جلالی مسکو جمهوری اسلامی ایران کاظم جلالی مسکو جمهوری اسلامی ایران روسیه چین صنعت قطعه سازی ترکیه خودرو سازی ایران قطعه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۴۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم

 ابوالفضل جلالوندی، مدیر نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی قم در گفت وگو با خبرنگاران تصریح کرد: زبان و ادبیات فارسی از آسیای میانه تا افغانستان و ایران و شبه قاره هند تا  ترکیه به عنوان هویت انسانی، بسترساز تمدنی دیرینه و همدلی و همزبانی صدها میلیون انسان در این پهنه خاکی از زمین شده است. 

وی افزود: در میان ساحت‌های همدلی و هم‌زبانی ملت‌های ایران و افغانستان، ساحت فرهنگ و هنر یکی از مهم‌ترین و در عین حال مغفول مانده‌ترین عرصه تمدن مشترک فارسی است.

مدیر نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی اضافه کرد: در این عرصه، خوشنویسی، اوج هنر اسلامی ایرانی به شمار می‌آید و در افغانستان نیز تاریخی به قدمت زبان فارسی دارد که بزرگانی همچون میرعلی هروی،میرزا جعفرخان بایسنقر و سلطان علی مشهدی از جمله طلایه داران این عرصه در آن خطه اند.

وی خاطرنشان کرد: آن چه رنج سالهای مهاجرت را آسان می کند، پرورش هزاران انسان فرهیخته در عرصه های علم و هنر و صنعت است که امروز مصدر خدمت و رشد و تعالی جامعه هستند.

جلالوندی گفت: این نمایشگاه ادای دینی است به همه فعالان عرصه هنر خوشنویسی از افغانستان و ایران‌. معلمان و اساتیدی که آموزش دادند و معرفت آموزانی که آموختند.

وی بیان داشت: در این نمایشگاه گرانسنگ ۴۱ اثر خوشنویسی از جواد ابراهیمیان و محمد داستان، اساتید ایرانی و محمدزمان حیدری استاد افغانستانی و محمود حیدری، ابوالفضل غلامی، مهدی محمدی، صادق احمدی، ریحانه محمدی و محمد علی خاوری هنرمندان این هنر برپاست.


رئیس اداره هنرهای تجسمی دفتر تبلیغات اسلامی عنوان داشت: نمایشگاه به همت جمعی از اهالی فرهنگ و هنر افغانستانی استان قم دایر گردیده است و از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استان قم و معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی که یاریگر پیشنهاد کنندگان، حامیان و مجریان این برنامه گرانسنگ شدند، صمیمانه تشکر می کنم.

در آیین افتتاح این نمایشگاه نیز که با حضور هنرمندان ایرانی و افغانستانی برگزار شد، محمدرضا قربان زاده "رئیس اداره تعاملات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی" طی سخنانی با اشاره به اشتراکات فرهنگی دو ملت تصریح کرد: می بایست همه ما از زبان هنر برای تقویت تعاملات و اشتراکات بین ملت ها استفاده کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت هنر در ترویج و گسترش معارف والای اسلامی و تمدنی به فعالیت های این معاونت در همین جهت اشاره کرد و افزود: سال گذشته نمایشگاه عکس غزه را داشتیم و پیش از این نمایشگاه، نگارستان اشراق میزبان ورکشاپ فلسطین بود که برپایی این نمایشگاه پس از آن را باید به فال نیک گرفت.

رئیس اداره تعاملات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی اظهارداشت: همه ملت های مسلمان باید با همدلی در کنار ملت مظلوم فلسطین بایستند و در این صورت فلسطین به پیروزی کامل خواهد رسید. 

وی با اشاره به نقش علمای شیعه دو ملت ایران و افغانستان در ایجاد همدلی و وحدت میان دو ملت، گفت: در صدر همه، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پرچمدار وحدت و همدلی هستند که نقش مهم و بسزایی را در همدلی دو ملت داشته و دارند.

در ادامه، زارعی مدیر کل اتباع استان قم با اشاره به توجه این اداره کل به برنامه های فرهنگی برای اتباع گفت: زارعی با اشاره به برگزاری جشنواره هنرهای نمایشی کرامت مهاجرین در سال ۱۴۰۲ گفت: برنامه ریزی برگزاری جشنواره های فیلم کوتاه و داستان نویسی کودکان و نوجوانان ویژه مهاجرین استان قم در سال ۱۴۰۳ صورت گرفته است.

وی با اشاره همدلی بین اقوام و ملت های اسلامی مقیم در جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد زبان هنر خصوصا خوشنویسی منشأ ظهور و بروز اشتراکات فرهنگی ملل است.

زارعی با اشاره به وجود ظرفیت های ارزشمند هنری بین مهاجرین گفت: اداره کل امور اتباع استان حامی هنرمندان و نخبگان فرهنگی مهاجر در سطح استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران