Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@13:48:51 GMT

رد پای افراد خیالی در تملک اراضی منطقه ویژه اقتصادی

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۶۵۸۰

رد پای افراد خیالی در تملک اراضی منطقه ویژه اقتصادی

نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی گفت: عده‌ای در سایه شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی بانه زمین تملک کرده‌اند اما وجود خارجی ندارند و قدرت و اراده‌ای برای شناسایی این افراد وجود ندارد.

به گزارش فارس، بهزاد رحیمی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بانه اظهار کرد: گردش مالی و معافیت‌های مالی واردات ۱۰۰ قلم کالا باید در گردش باشد که باعث افزایش درآمد سرانه مرزنشینان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: باید معابر موقت مرزی با سازوکار مناسب، هدایت این مسیر، نظارت کامل نهادهای نظارتی برای کسب درآمد مرزنشینان بازگشایی شود که این موضوع مورد تایید دولت و رئیس جمهوری نیز هست.

رحیمی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاران بانه سربازان بی‌نام و نشان تولید و اقتصاد هستند که علی‌رغم مشکلات و موانع موجود این سنگر را خالی نکردند، افزود: رسمی شدن مرز سیرانبند بانه عاملی برای توسعه، تردد مسافر و افزایش صادرات شده که برای رونق و توسعه بیشتر بستر و زیرساخت‌های این مرز توسعه می‌یابد.

وی گفت: اساسنامه مناطق آزاد جدید به دلایل مختلف هنوز در دولت به تصویب نرسیده که انتظار داریم بعد از ابلاغ اساسنامه اقدامات اجرایی انجام شود.

نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات منطقه ویژه اقتصادی بانه افزود: علی‌رغم اینکه متقاضی سرمایه‌گذاری در این منطقه زیاد است و زمین واگذار شده همچین سرمایه‌گذاران خارجی اعلام آمادگی کرده‌اند اما هنوز ساخت و ساز در این منطقه شروع نشده و بلاتکلیف است.

وی با اشاره اینکه بانه به عنوان نگین اقتصادی غرب کشور معرفی شده است، اظهار داشت: حمایت و تسهیلاتی که در نقاط دیگر به سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود در بانه ارائه نمی‌شود این در حالی است که سرمایه‌گذاران با وجود تجربه ناملایمت‌های بسیار، همچنان در عرصه سرمایه‌گذاری فعال هستند.

رحیمی با اشاره به قیمت‌های نجومی زمین در منطقه ویژه اقتصادی بانه ادامه داد: در استان مجاور سرمایه‌گذاری که با علاقه تمایل دارد در منطقه ویژه اقتصادی بانه سرمایه‌گذاری کند نتوانسته زمین را با متراژ مورد نظر پیدا کند اما در استان دیگر با تمام تسهیلگری و با ارائه زمین رایگان سرمایه‌گذاری می‌کنند.

نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی گفت: هر چند ظرفیت برای سرمایه‌گذاری و اشتغال در بانه فراهم است اما برای جلوگیری از پدیده کولبری باید ظرفیت‌های اشتغال را افزایش دهیم و مراودات و مبادلات مرزی از طریق زیرساخت‌های سیرانبند قانونمند شود.

رحیمی در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات شهرک‌های صنعتی اشاره کرد و افزود: سرمایه‌گذارانی که اکنون در شهرک صنعتی تولیدکننده هستند زمانی وارد کننده بودند و شهرک صنعتی بانه به لحاظ زیرساخت با مشکلات بسیاری مواجه است.

وی گفت: خلاء قانونی در این زمینه وجود ندارد به لحاظ قانون تامین زیرساخت و آنچه برای یک شهرک صنعتی لازم است وجود دارد اما نبود متولی و بی‌توجهی به این ظرفیت باعث این نابسامانی‌ها شده است.

این نماینده مجلس اظهار داشت: یک عده افراد در سایه زمین‌های شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی را تملک کرده‌اند اما وجود خارجی ندارند و قدرت و اراده‌ای برای شناسایی این افراد وجود ندارد و به عنوان یک بنگاه معاملاتی زمین‌ها خرید و فروش می‌شود و دست سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی واقعی به این منابع نمی‌رسد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بانه تملک اراضی منطقه ویژه اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی بانه سرمایه گذاران سرمایه گذاری شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۶۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، مهدی سرخوش اظهار داشت: میزان واگذاری اراضی ملی و دولتی به مساحت ۱۹ هزار و ۴۵ هکتار و به تعداد یک‌هزار و ۲۰۳ مورد به متقاضیان واگذاری زمین برای اجرای طرح‌های کشاورزی، وابسته و غیرکشاورزی در سطح کشور انجام شده است.

وی ادامه‌داد: از این میزان مساحت ۱۲ هزار و ۳۹۵ هکتار به تعداد ۹۱۷ مورد برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به کشاورزی و تعداد ۲۸۶ مورد به مساحت ۶ هزار و ۶۵۰ هکتار برای طرح‌های تولیدی و صنعتی زمین واگذار شده است.

مدیرکل دفتر واگذاری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور افزود: سال گذشته در راستای نظارت بر اراضی واگذار شده، تعداد ۳۷ هزار و ۹۲۷ مورد بازدید توسط عوامل نظارتی انجام شده که نتیجه آن تشکیل ۲۷۸ جلسه هیأت‌های نظارت ماده ۳۳ استانی بود که سه هزار و ۱۸۹ پرونده در این جلسات مطرح و درباره تمدید قرارداد مربوطه، تعیین مهلت برای اجرای طرح، یا فسخ قرارداد و استرداد زمین و سایر تکالیف مقرر در قانون و مقررات حاکم تصمیم‌گیری شده است.

وی تصریح کرد: درباره موضوع واگذاری باتوجه به تکلیف ابلاغی سیاست‌های سازمان متبوع، برنامه تکلیفی برای استان‌ها با توجه به ظرفیت‌ها و شرایط و عملکرد استانی مشخص شده و ابلاغ خواهد شد.

سرخوش ادامه‌داد: مقرر شده استان‌ها با استفاده از ظرفیت تفاهم‌نامه منعقد شده با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص برون‌سپاری وظایف غیرحاکمیتی سازمان پیگیری لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان‌کرد: در راستای رفع نقایص موجود، اصلاح دستورالعمل نظارت بر طرح‌ها به انضمام فرم‌های مربوطه و ضوابط اجرایی لایحه قانونی واگذاری و احیای اراضی در دستور کار این دفتر قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ۱۵ میلیارد تومان برای تملک پارکینگ در منطقه دو شهرداری قم
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • رفع تصرف ۸ هزار متر از اراضی ملی در رودسر
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود