Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان یک پیشکسوت شمشیربازی با اشاره به نبود همکاری لازم از سوی فدراسیون با خوزستان، گفت: رئیس فدراسیون تنها با دو سه هیات استانی خوب بود و به مابقی استان‌ها توجه نداشت.

سیدلطیف قارونی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت شمشیربازی در خوزستان، اظهار کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر فدراسیون از نظر مالی و امکاناتی همکاری لازم را با هیات استان خوزستان نداشته است،  در حالی که اگر به گذشته برگردیم می‌بینیم که همیشه پنج، شش خوزستانی در تیم اعزامی ایران به رقابت‌های بین‌المللی حضور داشتند و حتی اولین مدال‌آور شمشیربازی ایران در تمامی رشته‌ها در مسابقات آسیایی خانم مهوش شفائی شمشیرباز خوزستانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در گذشته نگاه فدراسیون خوب بود و همین نیز منجر به پیشرفت شمشیربازی خوزستان شده بود اما وقتی یک مدیر سال‌ها در رأس یک فدراسیون باشد دیگر نمی‌توند کمک لازم را داشته باشد و معتقدم رئیس فدراسیون شمشیربازی که ۱۷ سال ریاست این فدراسیون را بر عهده داشت همکاری لازم را با استان‌ها نداشت.

این پیشکسوت شمشیربازی گفت: رئیس فدراسیون تنها با دو، سه هیات استانی خوب بود و به مابقی استان‌ها توجه نداشت و از نظر مالی و امکاناتی نسبت به استان‌ها تبعیض قائل می‌شد. البته همچنان این نگاه وجود دارد و همین نیز باعث شد در سال ۹۸ از هیات شمشیربازی خوزستان استعفا دهم زیرا از تبعیض‌های فدراسیون خسته شده بودم.

وی با بیان این که در حال حاضر فدراسیون با سرپرست اداره می‌شود، خاطرنشان کرد: انتظار من به عنوان یک پیشکسوت این است که رئیس بعدی فدراسیون باید از جنس رشته شمشیربازی باشد تا وضعیت این رشته را درک کند. در خوزستان چندین شهر در حال فعالیت هستند اما تنها دو  پیست شمشیربازی در آبادان و اهواز وجود دارد و به نظرم مسئولان ورزش استان و خود هیات به این رشته توجه دارند اما چون نگاه فدراسیون در این سال‌ها خوب نبوده است در روند کاری این رشته در خوزستان تأثیرگذار بوده است. حتی اگر اعتراضی هم صورت می‌گرفت تنها فدراسیون وعده می‌داد و کمکی نمی‌کرد و در خوزستان هم واقعا دست تنها هم نمی‌شود کار کرد.

قارونی بیان کرد:‌ باید نگاه فدراسیون به شمشیربازی در استان‌ها تغییر کند؛ زمانی خوزستان قطب اصلی شمشیربازی کشور بود اما وقتی فدراسیون کمک نمی‌کند نمی‌توان کاری انجام داد. به نظر من باید فرد دیگری جز رئیس فعلی فدراسیون و با تفکر جدید وارد فدراسیون شود، فردی که مورد اطمینان همه شمشیربازان استان‌ها نیز باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی اخبار ورزشی خوزستان شمشيربازي رئیس فدراسیون هیات استان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت

سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک پس از نشست هیات اجرایی در جمع خبرنگاران گفت: دلیل تاخیر کوتاه مدت در برگزاری جلسات هیات اجرایی این بود که بودجه کمیته ملی المپیک در پایان اسفند نهایی و ابلاغ نشد و با توجه به اینکه در سال جاری سه رویداد بزرگ پیش رو داریم، منتظر اعلام اعداد و ارقام بودیم تا نحوه توزیع بودجه، بسته‌های حمایتی و پاداش‌ها را تعیین کنیم.

وی ادامه داد: در نشست امروز هیات اجرایی سه دستور جلسه داشتیم که ابتدا گزارشی از امور مربوطه به بازی‌های المپیک پاریس توسط مرکز نظارت و حوزه سرپرستی ارائه و مقرر شد بسته‌های حمایتی از فدراسیون‌ها ادامه داشته باشد. همچنین تصمیم بر آن شد تا از رشته‌هایی همچون دوومیدانی، تیروکمان، تنیس روی میز و سنگ نوردی که دنبال سهمیه هستند، حمایت بیشتری شود.

هاشمی تاکید کرد: تاکنون ۱+۳۱ (۳۲ ورزشکار) سهمیه کسب کردیم، تیم‌های والیبال ساحلی و والیبال سالنی هم دنبال سهمیه و رشته‌های جودو، شنا و بدمینتون هم دنبال سهمیه جهانی هستند و امیدواریم بیش از۳۵ سهمیه برای المپیک پاریس کسب کنیم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک ادامه داد: از دیگر مباحث امروز هیات اجرایی موضوع بازی‌های داخل سالن آسیا بود که ۳۸ رشته در جلسه کمیته برگزاری به فدراسیون‌ها اعلام شد و ما هم ۳۲ رشته را هدف گذاری کردیم. رشته‌هایی که احتمال کسب مدال طلا، نقره و برنز هستند در یک گروه و بقیه در گروه‌های بعدی هستند البته ملاک اصلی در بازی‌های داخل سالن آسیا کسب مدال طلا است و اولویت اعزام از دید هیات اجرایی و کمیته کسب سکو است چراکه حفظ جایگاه دور قبل، آسان نیست البته ما تا تعیین تکلیف قطعی بودجه به فدراسیون‌ها اعلام کردیم مضاف بر اینکه بخشی از بودجه را خودشان باید تامین کنند.

هاشمی در مورد بودجه کمیته ملی المپیک گفت: در مورد بودجه رایزنی خوبی با سازمان برنامه و بودجه داشتیم، اما در لایحه بودجه‌ای که به مجلس رفت، ردیف اصلی بودجه ما که مربوط به رویداد‌های بین المللی بود حذف شد و سازمان برنامه و بودجه تلاش کرد و قسمتی از آن عدد برگشت تا برای سه رویداد سال جاری مشکلی نداشته باشیم، اما اگر آن عدد تغییر نمی‌کرد بودجه خوبی داشتیم. شاید الان بودجه رشد زیادی نداشته باشد، اما بازهم در مجلس در حال بررسی است و اصلاحات اولیه صورت گرفته و منتظر رقم نهایی هستیم، اما در کل تعامل خوبی با سازمان برنامه و بودجه و مجلس داشته و جا دارد از آنها تشکر کنم که تمام تلاششان اینست که بتوانند از لحاظ بودجه به ما کمک کنند.

سرپرست کاروان اعزامی به المپیک پاریس خاطر نشان کرد: در نشست امروز مقرر شد درخصوص نام و شعار کاروان و سهمیه بودجه فدراسیون‌ها طی جلسه فوق‌العاده‌ای که دو هفته آینده داریم تصمیم گیری شود. البته درباره بودجه بحث بسیار مفصلی داشتیم، اما برای نهایی شدنش موکول به نشست آتی شد. با این حال پرداختی علی الحساب خوبی به فدراسیون‌ها داشتیم و بسته‌های حمایتی و حقوق ورزشکاران هم پرداخت شد. 

دبیر کل کمیته ملی المپیک برخی شائبه‌های در حقوق پرداختی کسب کنندگان سهمیه گفت: ورزشکاران طبق مصوبه ابلاغی به فدراسیون‌ها از زمانی که سهمیه را می‌گیرند حقوق خود را دریافت می‌کنند و پرداخت حقوقشان نیز بر اساس شش شاخص ابلاغی است در جلسه امروز هیات اجرایی به صورت جدی در مورد این دو نکته بحث شد. در بسته‌های حمایتی از ورزشکاران سه نکته حقوق ورزشکاران، فعالیت ورزشکاران و سرانه اردویی ورزشکاران قرار دارد. در مصوبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲ شاخص را برای پرداخت حقوق به ورزشکاران لحاظ کردیم مرکز نظارت در تیم‌های ملی هم با همکاری فدراسیون‌ها به صورت جدی این شش شاخص را نظارت می‌کند. کف پرداخت حقوق به ورزشکارانی که سهمیه المپیک گرفته‌اند ۱۵ میلیون تومان است و ۵۰ میلیون تومان هم برای پاداش گرفتن سهمیه المپیک است. ارقام دیگر در صورتی به آنها پرداخت می‌شود که با گزارش فدراسیون و تایید مرکز نظارت بر تیم‌های ملی همراه باشد. برای نمونه اگر یک ورزشکار دو شاخص دیگر دریافت کند، دو مبلغ ۲۵ میلیون تومان دیگر به حقوقش اضافه می‌شود.

سرپرست کاروان اعزامی به المپیک پاریس در مورد پیش بینی خود از تعداد سهمیه‌ها گفت: بالای ۳۵ سهمیه خواهیم داشت و احتمال می‌دهیم بین یک تا سه سهمیه دیگر کسب کنیم، همین تعداد هم کادر فنی داریم. به تعداد محدود هم کادر سرپرستی و پزشک همراه کاروان خواهیم داشت. جمع کاروان ما بعید می‌دانم از ۸۵ تا ۹۰ نفر عبور کند، اما امیدوارم نتایج خوبی به دست آوریم.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • انتخاب رییس هیات قایقرانی خوزستان
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها؛ سیل و آبگرفتگی در راه است؟
  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • درخشش خبرنگار خبر خورستان در جشنواره استانی ره آورد سرزمین نور
  • ثبت بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین استانی در خوزستان
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد