Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: عرضه خودرو در بورس موجب توقف زیان‌دهی خودروسازان و رسیدن خودرو به دست مصرف‌کننده واقعی می‌شود و بر فروش در سامانه یکپارچه وزارت صمت برتری دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یعقوب رضازاده با توجه به زیان انباشته 117 هزار میلیارد تومانی خودروسازان که ناشی از سیاست‌‌گذاری‌های نادرست دولت بوده، در خصوص عرضه خودرو در بورس که می‌تواند مانع از تداوم زیان‌دهی خودروسازان شود، اظهار داشت: بازار سیاه دلالی در حوزه خودرو که موجب رانت و دخل و تصرف‌های بیجا بوده ، موجب شده از خودرو به عنوان یک کالای سرمایه‌ای استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس در شرایط فعلی اختصاص خودرو به افراد بدون خودرو که تاکنون در طرح‌های فروش خودروسازان ثبت‌نام نکرده‌اند و جلوگیری از فعالیت‌های دلالی ضرورت دارد که عرضه در بورس به واسطه اعمال شرط اختصاص یک خودرو به یک کد ملی به خوبی این امکان را فراهم ساخته است.

وی با بیان اینکه در شیوه فروش عرضه در بورس که در ماه‌های اخیر برای محصولات خودروسازان از جمله تولیدکنندگان خصوصی اجرایی شده، روند عرضه و فروش خودرو بهبود یافته است، در ادامه افزود: ورود کارشناسانه‌تر نسبت به این شیوه فروش وضعیت را بیش از پیش بهبود می‌بخشد.

نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: عرضه خودرو در بورس موجب توقف زیان‌دهی خودروسازان می‌شود و خودرو به دست متقاضیان واقعی می‌رسد.

رضازاده در پایان در مقایسه شیوه عرضه در بورس و فروش از طریق سامانه یکپارچه فروش که با اختلالات فنی در سامانه و تحمیل تعهدات بر خودروسازان فراتر از توان تولید به واسطه اختصاص خودرو به رزروی‌ها همراه بود و موجب نارضایتی مصرف کنندگان شد، خاطرنشان کرد: عرضه خودرو در بورس نسبت به فروش در سامانه یکپارچه فروش راهکار مناسب‌تری است، ضمن اینکه اعتماد از دست رفته مردم به بازار بورس را نیز جبران می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عرضه خودرو در بورس سامانه یکپارچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۸۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

به گزارش قدس آنلاین، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود ۳۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی ۴۱۲ نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که ۶۰ درصد از تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز ۱۴۰۳ تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به ۵۶ درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد