Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@02:41:36 GMT

مهم‌ترین قابلیت‌های هوشمندی

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۱۱۶۴

مهم‌ترین قابلیت‌های هوشمندی

امروزه مدیران در بسیاری از شهرهای جهان می‌کوشند قابلیت‌های هوشمند را در مناطق افزایش دهند و مزایای بیشمار آن را برای شهرها و شهرنشینان به ارمغان بیاورند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، طی چند دهه گذشته تجهیزات تکنولوژیک زندگی مردم سراسر جهان را فرا گرفته و به تسهیل آن کمک زیادی کرده است. به عنوان مثال، وجود تلفن‌های همراه هوشمند از مهم‌ترین ابزارهای تکنولوژیک به شمار می‌رود که حتی نیاز کاربران را برای حضور در فروشگاه‌ها جهت خرید اقلام مورد نظر خود به حداقل می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، ابزارهای هوشمندی مانند سیستم‌های روشنایی مجهز به سنسورهای دیجیتالی مزایای بیشماری برای شهرها در پی دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به کاهش مصرف انرژی شهری و به حداقل رساندن انتشار گازهای آلاینده اشاره کرد. در همین راستا، مدیران همواره در تلاش هستند خدمات هوشمند را در شهرهای خود گسترش دهند و در نتیجه، پیش‌بینی می‌شود آینده این شهرها بسیار متفاوت با امروز باشد.

حمل‌ونقل هوشمند

فناوری‌های هوشمندی که قدرتمندتر از ابزارهای امروز به کاهش ترافیک شهری و هزینه نظارت بر پارک، سرمایه‌گذاری در حمل‌ونقل چندمنظوره و علائم رانندگی هوشمند کمک کند، آینده شهرهای هوشمند را از آن خود خواهد کرد. به عنوان مثال، زمانی که پارک وسایل نقلیه شهری هوشمند شود، آن‌گاه مردم زمان کم‌تری را صرف جست‌وجوی یافتن محل پارک خواهند کرد یا مثلاً، علائم راهنمایی و رانندگی هوشمند می‌تواند به کاهش جریان ترافیک کمک کند که این امر به سهم خود در کاهش حوادث خیابانی نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

ابزارهای هوشمند اینترنت اشیا

ابزارهای اینترنت اشیا همه چیز را در یک شهر هوشمند به هم پیوند می‌دهد. سنسورهای دیجیتالی داده‌هایی ارائه می‌دهد که به بهبود عملکرد شهرها کمک زیادی می‌کند. شهرهای هوشمند آینده از ابزارهای اینترنت اشیای پیشرفته‌تری نسبت به امروز برخوردار خواهد بود که این امر می‌تواند به مدیریت بهتر شهرها منجر شود. به عنوان مثال، سطل‌های زباله مجهز به سنسورهای دیجیتالی می‌تواند زمان واقعی پر شدن آن‌ها را مشخص کند و از این طریق، مزایای بیشماری نظیر ذخیره زمان مربوط به تردد جهت جمع‌آوری پسماندها را برای کارگران شهرداری در پی داشته باشد.

زیرساخت‌های هوشمند

رویکردهای هوشمند فناوری- محور آینده شهرها را از آن خود خواهد کرد و به ایجاد مناطقی منجر خواهد شد که کمترین نیاز را به بازسازی یا حفظ داشته باشد. در واقع، زیرساخت‌های شهری در آینده هوشمندتر از امروز خواهد شد و سنسورهای دیجیتالی مسئولیت انتقال اطلاعات در مورد عملکرد آن‌ها را به مرکز پردازش داده‌ها به عهده خواهد داشت که این امر نظارت بر مشکلات به وجود آمده در آن‌ها را در زمان واقعی در پی خواهد داشت. مدیران شهری در آینده قادر خواهند بود بهتر به تجزیه و تحلیل داده‌ها در مورد زیرساخت‌ها بپردازند و از این طریق به بهبود عملکرد آن‌ها کمک کنند.

انرژی هوشمند

ترویج استفاده از پنل‌های خورشیدی، خودروهای الکتریکی، سخت‌افزارهای هوشمند و نرم‌افزارهای مختلف از مهم‌ترین گرایش‌های شهری تا چند دهه آینده خواهد بود. علاوه بر این، سازه‌ها و خانه‌های مسکونی از انرژی تجدیدپذیر بهره بیشتری خواهد گرفت که این رویداد می‌تواند هزینه‌های ساکنان آن‌ها را از جنبه‌های مختلف به حداقل برساند، ضمن این‌که رفاه جسمی و روانی را برای آن‌ها به ارمغان خواهد آورد.

کد خبر 598703

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کشورهای جهان کلانشهرهای جهان شهر هوشمند هوشمند سازي شهرها حمل و نقل هوشمند انرژی هوشمند بهبود زیرساخت های شهری اینترنت اشیاء شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۱۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: در حوزه حمل‌ونقل از مدل مشارکت استقبال و هفته آینده دو قرارداد همکاری در قالب همین مدل امضا می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرزاد قریشی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در برنامه پنجشنبه‌های فناور (فصلی نو در حمایت از زیست بوم فناوری)، ارزش آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک، اصفهان کارت اظهار کرد: داده‌ها در حوزه حمل‌ونقل آن هم در حوزه مدیریت شهری از مهم‌ترین بخش‌ها است.

وی افزود: از این داده‌ها به نحو احسن نمی‌توانیم استفاده کنیم و این نقص وجود دارد، اما راهکار حل چالش این است که داده به‌صورت عام در اختیار تمام استفاده کنندگان قرار گیرد.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان با بیان اینکه همیشه سعی کردیم داده‌ها را به صورت باز در اختیار بخش‌های مختلف قرار دهیم و از سوی دیگر با مجموعه‌هایی که داده در حوزه حمل‌ونقل دارند، همکاری کنیم، گفت: دو سال پیش تفاهم‌نامه ای را با مسیریاب نشان امضا کردیم، بر اساس این همکاری هر گونه اطلاعاتی که نیاز دارند در اختیار آنها قرار دادیم و مقرر شد آن‌ها هم در راستای روان سازی ترافیک با مدیریت شهر همکاری کنند.

قریشی با اشاره به چهار سیاست کلی در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک تصریح کرد: در همه حوزه‌ها داده‌هایی داریم که می‌توان برای رسیدن به این اهداف از آن استفاده کرد.

وی با اشاره به چالش‌ها و نیازهای این بخش افزود: برای نمونه برای مکان‌یابی دوربین ثبت تخلفات سرعت در سطح شهر و بهینه‌سازی موقعیت در راستای کاهش هزینه‌ها داده‌هایی موجود است که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند برای تحقق این نیاز به ما کمک کنند.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان تصریح کرد: تبلیغات در محیط‌ها و المان‌های ترافیکی سطح شهر از دیگر موضوعاتی است که می‌توانید در راستای افزایش بهره وری و درآمد به کمک مدیریت شهر بیایید.

قریشی گفت: در حوزه حمل‌ونقل از مدل مشارکت استقبال می‌کنیم، هفته آینده دو قرارداد همکاری در قالب همین مدل امضا می‌کنیم، اگر شرکت‌های دانش‌بنیان پیشنهادی داشته باشند که از نظر شهری و اقتصادی برای مدیریت شهر و حوزه حمل‌ونقل مؤثر و کمک رسان باشد از آن استقبال می‌کنیم.

وی تصریح کرد: اصفهان نخستین حوزه حمل‌ونقل شهری در کشور بود که حمایت از استارتاپ ها و شرکت‌های دانش‌بنیان را آغاز کرد، البته این حمایت برکات بسیاری به همراه داشت که مدل مشارکت بخشی از همین روند است.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان ادامه داد: در این راستا با معاونت علمی ریاست جمهوری نیز توافق کردیم که آن‌ها هم از طرح‌های دانش‌بنیان حمایت کنند، البته سعی کردیم برای مجموعه‌های نوپا دانش‌بنیان که رزومه ندارند اما دارای گروه‌های خلاق هستند، راه حلی پیدا کنیم تا برای همکاری زودتر به نتیجه برسیم.

کد خبر 747851

دیگر خبرها

  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود