Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت «برشنا» اعلام کرد در تلاش برای جبران کمبود برق در «پارک صنعتی کابل»، جریان برق را به ۱۲ ساعت در شبانه‌روز رسانده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، شرکت «برشنا» اعلام کرد تصمیم افزایش جریان برق در «پارک صنعتی کابل» به 12 ساعت در شبانه روز، در نشست مشترک با حضور مسئولین این شرکت و نمایندگان پارک‌های صنعتی اتخاذ شده و به آن دست یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از کارخانه‌داران ضمن استقبال از تصمیم شرکت برشنا، این میزان را ناکافی دانسته و تأکید می‌کنند برای افزایش تولیدات داخلی، به برق 24 ساعته نیاز است.

«حکمت الله میوندی»، سخنگوی شرکت برشنا با تأیید خواست کارخانه‌داران گفت: «تلاش‌های زیادی انجام شده، از جمله اینکه بیشتر خطوط برق را مستقل کردیم و دوم اینکه برق صنعتکاران را به 12 ساعت در شبانه‌روز افزایش دادیم».

مسئول یکی از کارخانه‌ها در این رابطه اظهار داشت: «دولت موقت طالبان اگر متوجه بخش صنعت نباشد، در بخش برق و زمینه بازار و این چیزها برای صنعت کار فراهم نشود، در آینده نزدیک بیشتر کارخانه‌ها ورشکست می‌شوند».

«محمد کریم عظیمی»، رئیس اجرایی اتاق صنایع و معادن کابل گفت: «در وضعیت کنونی که مشکلات اقتصادی افزایش پیدا می‌کند و هموطنان‌مان بیکارند، کارخانه‌های تولیدی هم اگر برق نداشته باشند، میزان بیکاری کارگران بیشتر می‌شود».

بر اساس اطلاعات اتاق صنایع و معادن، در سراسر افغانستان بیش از شش هزار کارخانه تولیدی فعال است که بسیاری از این کارخانه‌ها به دلیل نبود برق با چالش جدی روبه‌رو هستند.

از سوی دیگر، اتاق صنایع و معادن کابل هشدار می‌دهد در حال حاضر 50  درصد کارخانه‌ها به دلیل نبود برق از فعالیت باز مانده‌اند و اگر به چالش‌های پیش روی کارخانه‌‌داران رسید‌گی نشود، ممکن است بسیاری از کارخانه‌ها در کشور تعطیل شوند.

اکنون گفته می‌شود به دلیل نبود بازار مناسب و کمبود برق، میزان تولیدات‌ پارک‌های صنعتی سیر نزولی دارد و بیش از هشتاد نفر در یکی از کارخانه‌های پارک صنعتی کابل کار خود را از دست داده‌اند، یکی از مسئولان کارخانه‌دار می‌گوید: به دلیل نبود بازار مناسب و کمبود برق در پارک‌های صنعتی، تولیدشان رو به کاهش است.

چین در ولایت «بامیان» نیروگاه برق حرارتی می‌سازد افغانستان سرشار از ظرفیت تولید برق است حضور هیئت ترکمنستانی در کابل برای حل مشکلات پروژه‌های برق

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار افغانستان طالبان اخبار افغانستان ساعت در شبانه روز دلیل نبود کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۳۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • آنالیز بازیکنان استقلال با ساعت هوشمند!
  • جریان گاز ساکنان مسکن مهر کهک قطع می‌شود
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر