Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@11:58:01 GMT

(تصاویر) «شهر مه» عربستان؛ شمال ایران در جنوب عربستان!

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۳۰۰۳۳

(تصاویر) «شهر مه» عربستان؛ شمال ایران در جنوب عربستان!

فرارو- در حالی که گرمای شدید سرتاسر عربستان سعودی را دربر گرفته است، برخی از آن‌ها به "شهر مه" سفر می‌کنند، یک واحه کوهستانی خنک که در آن لباس گرم حتی در فصل تابستان مورد نیاز است.

به گزارش فرارو، عبدالله العنیزی که با دوستانش روی یک زیرانداز، زیر باران ملایم و هوای مه آلود شهر المناص نشسته است، برای محافظت در برابر سرما، یک کاپشن بر روی لباس‌های سفید سنتی خود می‌پوشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا در ارتفاع ۲۸۰۰ متری (۹۲۰۰ فوتی) از سطح دریا در جنوب ناهموار عربستان سعودی، کاملاً در تضاد با سایر نقاط این کشور پهناور و عمدتاً بیابانی است که گرمای تابستان تا ۵۰ درجه سانتیگراد (۱۲۲ درجه فارنهایت) یک چالش سالانه است.

در النماص، هوای مرطوب موسمی دمای هوا را زیر ۳۰ درجه سانتیگراد (۸۶ درجه فارنهایت) نگه می‌دارد و در شب تا ۱۵ درجه سانتیگراد (۵۹ درجه فارنهایت) کاهش می‌یابد، زیرا مه مانع از تابش نور خورشید بر روی تپه‌های سرسبز می‌شود.

العنیزی می‌گوید: در ریاض ۴۶ درجه و اینجا فقط ۲۰ درجه است، ۲۶ درجه کمتر است.

این سعودی ۴۵ ساله که حدود ۱۲ ساعت از ریاض رانندگی کرد تا خود را به المناص برساند افزود: ما از گرما فرار می‌کنیم. اینجا هوا خنک است و باران و مه تقریباً همیشه اینجا هستند.

در اطراف گروه دوستان او، خانواده‌ها از نسیم لذت می‌برند و فرزندانشان در هوای تازه می‌دوند. دسته‌هایی از مسافران با لباس‌های گرم و کلاه‌های پشمی، قهوه عربی می‌نوشند و زیر چتر‌ها جمع می‌شوند، در حالی که بادبادک‌ها در باد پرواز می‌کنند.

نواف یکی دیگر از شهروندان عربستانی می‌گوید قبل از اینکه بیایم، همه وسایل زمستانی را آماده کردیم.

خلف الجهیری ۳۳ ساله به همراه همسر و فرزندانش از تبوک در شمال عربستان سعودی به النماص سفر کرد تا از هوای خنک لذت ببرد در حالی که سر خود را در برابر باران پوشانده است، گفت: ما واقعاً دلتنگ این هوا هستیم، وقتی دمای هوا در تابستان از ۴۰ درجه بالاتر می‌رود.

در سال ۲۰۲۰، مطالعه‌ای که توسط مجله Science Advances منتشر شد نشان داد که منطقه خلیج فارس گرم‌ترین و مرطوب‌ترین آب و هوا را در این سیاره دارد.

کارشناسان می‌گویند به دلیل گرم شدن کره زمین، برخی از شهر‌های خلیج فارس ممکن است قبل از پایان قرن جاری غیرقابل سکونت شوند.

در حالی که مقامات سعودی، به دنبال راه‌های کسب درآمد جدا از نفت هستند و به شدت گردشگری داخلی و بین‌المللی را تبلیغ می‌کنند، این کشور به مقصدی ارزشمند تبدیل شده است. تبلیغات «از عربستان سعودی دیدن کنید» تنها سه سال پس از ارائه ویزای توریستی برای اولین بار در سال ۲۰۱۹ برای بازدیدکنندگان خارجی در حال انجام است.

آمار‌های وزارت گردشگری عربستان نشان می‌دهد که با افزایش نرخ کرایه هواپیما پس از همه گیری کرونا، خانواده‌های سعودی سال گذشته ۸۰ میلیارد ریال (حدود ۲۱ میلیارد یورو) برای سفر‌های داخلی هزینه کردند که ۳۰ درصد افزایش نسبت به سال ۲۰۱۹ نشان می‌دهد.

عبدالله الشهری، هتلدار منطقه النماص می‌که در آن دمای زمستان گاهی به صفر درجه می‌رسد، می‌گوید: تابستان اوج فصل گردشگری است و از ماه می‌تا اکتبر ادامه دارد.

مشبب العمری در بالای تپه‌ای که مشرف به دره سرسبز است، در کنار همسرش نشسته است. این بازنشسته می‌گوید: نزدیک به سه ماه است که اینجا هستم و اگر هوا اینطور بماند، آماده هستم چهار یا پنج ماه دیگر بمانم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: عربستان گرمای هوا عربستان سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۰۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله موشکی و توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن

شبکه المسیره یمن جمعه شب گزارش داد که عربستان، روستاهای مرزی در شمال یمن را هدف حملات موشکی و توپخانه ای قرار داده است.

به گزارش مشرق، این حمله در بخش باقم در شمال غربی استان صعده هدف حمله موشکی و توپخانه‌ای قرار داده است.

شهرستان مرزی باقم در مرز عربستان و یمن، آخرین بار بهمن سال گذشته بود که هدف حمله توپخانه‌ای عربستان قرار گرفته بود.

تاکنون از تلفات ناشی از این حمله گزارشی منتشر نشده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • حمله موشکی و توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد