Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر اقبالی گفت: حمایت و پشتیبانی سازمان منطقه آزاد اروند، تأسیس این واحد دانشگاهی بین المللی که مأموریت آموزش در سطح تحصیلات تکمیلی را بر عهده دارد، امکان پذیر کرد.

وی اضافه کرد: راه اندازی ناحیه نوآوری با کمک سازمان منطقه آزاد اروند و حمایت از شرکت های دانش بنیان یکی دیگر از برنامه های دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پردیس دانشگاه تربیت مدرس در منطقه آزاد اروند به دنبال حمایت از متخصصان و کارآفرینان بومی مستقر در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی استان خوزستان است که در یک سازماندهی هماهنگ با پارک علم و فناوری دانشگاه های استان و شرکت های دانش بنیان خوزستانی در منطقه آزاد اروند به فعالیت علمی- تحقیقاتی پرداخته و از ظرفیت های ملی کشور برخوردار شوند.

رئیس پردیس دانشگاه تربیت مدرس در منطقه آزاد اروند ضمن تبیین فرصت و ظرفیت پیش آمده در بخش آموزش عالی استان خوزستان افزود: استفاده از اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان بومی در دستور کار پردیس بین المللی دانشگاه تربیت مدرس منطقه آزاد اروند قرار دارد.

گفتنی است پردیس بین المللی اروند در منطقه آزاد اروند شهرستان های آبادان و خرمشهر واقع شده است. راه اندازی این مرکز در اردیبهشت ماه سال جاری به تصویب ریاست جمهوری، هیأت امنا و متعاقب آن شورای گسترش وزارت علوم رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تربیت مدرس پذیرش دانشجو منطقه آزاد اروند بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۲۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند

ایسنا/لرستان مسؤول نهاد رهبری دانشگاه لرستان گفت: اساتید و معلمان، سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند و تربیت مطلوب دانشجو و دانش‌آموز مبتنی بر مفهوم قرآنی رحمانیت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید مؤیدی امروز (دهم اردیبهشت ماه) در آیین تجلیل از برترین‌های آموزشی عضو هیأت علمی و اساتید پیشکسوت که به‌مناسبت روز معلم در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد، بیان کرد: نقش استاد و معلم در هدایتگری بشر، یک نقش مورد تأکید در تعالیم دین اسلام است.

وی اظهار کرد: استاد و معلم، صاحب ویژگی‌های مهربانی، دلسوزی و روزی‌دهنده براساس مفهوم قرآنی «رحمان» است.

مؤیدی معتقد است: اگر بخواهیم به وضعیت ایده‌آل برسیم که در آن، استاد و معلم بتوانند همه‌جانبه بر دانشجو و دانش‌آموز تأثیرگذاری عمیق و پایدار از نظر تربیتی داشته باشند، باید استاد و معلم، ویژگی رحمانیت نسبت به دانشجو و دانش‌آموز داشته باشد که یک مفهوم مهم قرآنی است.

او افزود: تعلیم و تربیت یک امر خطیر و سنگین است، تعالیم دین اسلام و رهنمودهای امامین انقلاب همواره باید چراغ راهنمای ما در این عرصه باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجو معلم در لرستان
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • منطقه آزاد اروند و ارس بعنوان مناطق برتر انتخاب شدند
  • کسب رتبه برتر در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی توسط منطقه آزاد اروند
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند