Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع تشخیص مصلحت نظام، پیشنهاد فرهنگستان علوم پزشکی و وزارت بهداشت، درمان را برای ادغام «آموزش پزشکی» و «خدمات سلامت» بررسی کرد.

به گزارش مشرق، مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه روز چهارشنبه به ریاست آیت‌الله صادق آملی لاریجانی و با حضور رئیس قوه قضائیه و اعضای مجمع به بحث و بررسی درباره سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه بندهای مربوط به تحکیم نهاد خانواده، کاهش نابرابری اقتصادی، صندوق‌های بازنشستگی، تقویت بنیه دفاعی، امنیتی و انتظامی در سیاست های کلی برنامه هفتم مورد بررسی قرار گرفت.

اعضای مجمع در پنجمین جلسه خود در این هفته با تاکید بر تحکیم نهاد خانواده به عنوان واحد بنیادین جامعه اسلامی و بهره گیری از توان و ظرفیت بانوان «تحکیم نهاد خانواده به عنوان واحد بنیادین جامعه اسلامی با تاکید بر شان مادری در آن و برنامه ریزی و تحقق الزامات فرهنگی، حقوقی و اقتصادی، برای ایفای این نقش و بهره گیری از توان و ظرفیت زنان در پیشرفت و حل مسائل کشور با تاکید بر حفظ کرامت آنان در جامعه و رفع موانع رشد و شکوفایی بانوان.» را در برنامه هفتم مصوب کردند.

در ادامه در موضوع رفع فقر و کاهش نابرابری‌های اجتماعی و استقرار نظام جامع تامین اجتماعی، اعضای مجمع، «رفع فقر و کاهش نابرابری اقتصادی با کاهش شاخص ضریب جینی سالیانه حداقل یک صدم واحد در طول سالهای برنامه.» و «استقرار نظام جامع تامین اجتماعی و بیمه همگانی بر اساس سیاست های کلی تامین اجتماعی» را تصویب کردند.

در ادامه موضوع تادیه بدهی دولت به صندوق های بازنشستگی، مورد بحث و بررسی اعضای مجمع قرار گرفت و «تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی، حداکثر تا سال چهارم برنامه، به نحوی که در سال پایانی برنامه، صندوق‌ها هیچ اتکائی به بودجه کشور نداشته باشند و پرهیز از هرگونه ایجاد تعهد جدید بدون ارائه منبع متناسب و تحقق پذیر» و «کاهش کسری صندوق‌های بازنشستگی با اصلاحات سنجه ای به ویژه اصلاح سن بازنشستگی» مصوب شد.

در ادامه موضوع ادغام آموزش پزشکی و خدمات سلامت که پیشنهاد فرهنگستان علوم پزشکی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود به این صورت مصوب شد: «تاکید بر تداوم و تثبیت ادغام آموزش پزشکی و خدمات سلامت در ساختار واحد».

در ادامه با توضیحات رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و در حضور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده ارتش جمهوری اسلامی، فرمانده کل انتظامی، معاون ستاد کل نیروهای مسلح و وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، رئیس سازمان پدافند غیرعامل، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، اعضای مجمع «تقویت بنیه دفاعی، امنیتی و انتظامی به منظور ارتقای بازدارندگی و اکتساب علوم و فناوری‌های اقتدارآفرین مورد نیاز صنایع دفاعی و امنیتی با تاکید بر خودکفایی کشور در سامانه‌ها، تجهیزات اولویت دار و دفاع فعال و برقراری امنیت پایدار در مرزها» را تصویب کردند و به علاوه درصد مشخصی از بودجه عمومی دولت را برای این منظور به تصویب رساندند.

بنا بر این گزارش در ابتدای جلسه، آیت الله صادق آملی لاریجانی، درگذشت والده محمدباقر ذوالقدر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام را به وی و خانواده معزا تسلیت گفت و مغفرت و علو درجات برای آن مرحومه و صبر و اجر برای بازماندگان از خداوند متعال مسالت کرد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ستاد کل نیروهای مسلح قوه قضاییه مجمع تشخیص مصلحت خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت صندوق های بازنشستگی مجمع تشخیص مصلحت خدمات سلامت آموزش پزشکی اعضای مجمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۶۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن نقی پور در جلسه کمیته سلامت و ایمنی ترافیک استان، با اشاره به اهتمام ویژه این دانشگاه بر کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی، اظهار کرد: از زمان اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر ۱۳۸ راننده پرخطر در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفتند و از آغاز سال جاری تا به امروز بیش از ۲۰ نفر در این طرح مورد بررسی دقیق قرار گرفتند.

وی افزود: در اجرای این طرح تمام ملاحظات علمی و آموزش‌های مورد نیاز لحاظ شده است و دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدون شک تداوم این طرح را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

وی شناسایی رانندگان پرخطر را عاملی بسیار مهم در کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در کشور دانست و افزود: بر همین اساس و با هماهنگی دادستانی مرکز استان و پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی این طرح به عنوان پایلوت کشوری از دی ماه آغاز شده است که هدف اصلی از اجرای آن در مرحله اول شناسایی رانندگان پرخطر و سپس معرفی آنها به کلینیک سلامت و ایمنی ترافیک در تبریز است.

نقی پور انجام معاینات سلامت جسمی و روانی توسط متخصصان و شرکت در دوره‌های آموزشی و برگزاری آزمون را مراحل بعدی غربالگری رانندگان پرخطر اعلام و اظهار کرد: متأسفانه آمارهای مربوط به مرگ ناشی از تلفات رانندگی در کشور و استان روبه افزایش است که یکی از دلایل اصلی آن مربوط به رانندگی‌های پرخطر است.

کد خبر 6087477

دیگر خبرها

  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود