Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو با تشریح عملکرد دولت سیزدهم در حوزه برق، از رشد ٣۴ درصدی تولید صنایع فولاد و سیمان در تیرماه نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: این میزان رشد در تولید حاکی از افزایش تامین برق صنایع است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو با اشاره به مشکلات تامین برق در سال‌های گذشته، اظهار کرد: سال‌های گذشته تابستان را به نحوی پشت سر می‌گذاشتیم که با خاموشی‌های بسیار جدی هم در بخش خانگی و هم در بخش تولید و صنعت روبه‌رو بودیم و مردم به‌شدت در مشکل بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری عملکرد مناسب دولت سیزدهم در حوزه برق و برنامه افزایش ٣5 هزار مگاواتی در دولت مردمی، اضافه کرد: یک برنامه‌ریزی و اقدام سریع برای رفع مشکلات برق از ابتدای شروع به‌کار دولت مردمی در حوزه‌های مختلف صورت گرفت که از جمله آن، افزایش توان نیروگاهی به میزان 6 هزار مگاوات است که بخش عمده‌ای از آن تا به امروز به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: بخش دیگر مربوط به تعمیرات اساسی نیروگاه‌ها و مدیریت مصرف بود که امروز مردم شاهد دستاوردهای این حرکت بسیار جدی و جهادی در کشور هستند و خوشبختانه در بخش خانگی هیچ خاموشی نداشتیم.

وزیر نیرو با اشاره به اقدامات وزارت نیرو در حوزه صنایع نیز خاطرنشان کرد: در بخش صنعت از 630 هزار واحد صنعتی، در مجموع 580 هزار واحد صنعتی هیچگونه خاموشی نداشتند و به بقیه محدودیت‌هایی دادیم که این محدودیت را نیز در ساعات دیگر جبران کردیم.

به گفته محرابیان، در بخش فولاد 34 درصد رشد تولید در تیرماه نسبت به تیرماه سال گذشته ثبت شده و این موضوع در صنایع سیمان نیز به همین شکل است.

وی با اشاره به موضوع آب با بیان اینکه در شهریور سال گذشته با 300 شهر دارای تنش آبی مواجه بودیم، اضافه کرد: برای حل این مشکل برنامه‌ریزی لازم را انجام دادیم. عمده مشکل موضوع زیرساخت‌ها و تکمیل سرمایه‌گذاری در زمینه تأمین آب شرب پایدار برای این مناطق است.

وزیر نیرو با اشاره به موضوع آب شرب همدان نیز خاطرنشان کرد: در شهر همدان از 17 سال پیش یعنی سال 84 پیش‌بینی‌شده بود که یک طرح انتقال آب انجام شود که این طرح 30 درصد پیشرفت داشت.

وی با اشاره به اقدامات جهادی وزارت نیرو در این حوزه یادآور شد: با شناسایی وزارت نیرو، این طرح جزو طرح‌های ویژه قرار گرفت و با سرعت بسیاری خوبی این طرح را پیش بردیم به‌طوری‌که امروز این ابر پروژه 145 کیلومتر خط انتقال بسیار عظیمی داشته و خطوط انتقال آن تکمیل‌شده و در حال نصب شیرآلات و ایستگاه‌های پمپاژ هستیم.

وزیر نیرو ادامه داد: علاوه بر اینکه در هفته‌های آینده شاهد افتتاح این پروژه خواهیم بود، برای رفع تنش مشکل آب شهر همدان به‌صورت موقت پیش‌بینی‌شده از منابع محلی تأمین آب صورت گیرد که این کار به سرعت در حال انجام است.

وی اضافه کرد: در همدان امسال نسبت به سال‌های نرمال 43 درصد کاهش بارش داشتیم و سد اکباتان در شرایط بسیار کم‌آبی قرار دارد و امیدوار هستیم با اجرای این طرح‌ها برای همیشه شاهد رفع مشکلات آبی در همدان باشیم.

محرابیان در پایان با اشاره به طرح آبرسانی غدیر اظهار کرد: طرح غدیر برای تأمین آب شرب و بهداشتی 60 درصد مردم خوزستان پیش‌بینی‌شده و برای نقاط دیگر خوزستان هم طرح‌های دیگری داریم. این طرح بزرگترین طرح آبرسانی کشور است به‌طوری‌که 12 مترمکعب در ثانیه از بهترین منابع آبی کشور را جا به جا می‌کند. مراحل اجرای این طرح تقریباً تمام‌شده، پمپاژها شروع به کار کرده و در حال آزمایش هستند و به‌زودی این آب به خانه‌های مردم می‌رسد.

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علی اکبر محرابیان علی اکبر محرابیان وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۷۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم/ انگ زدن به یکدیگر مشکل بی‌حجابی را حل نمی‌کند/ عملیات تنبیهی وعدۀ صادق یک کار الهی بود
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • ماجرای مشکل مرزی جدید با طالبان؛ سوءتفاهم بود