Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد ساداتی نژاد گفت: بنا داریم در مناطق مستعد کشور در بخش کشاورزی مناطق ویژه یا آزاد کشاورزی ایجاد کنیم که دشت قزوین هم در این زمره قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  صبح قزوین؛ سید جواد ساداتی نژاد روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه افتتاح طرح توسعه یک واحد صنایع تبدیلی که به مناسبت هفته دولت در آبیک افتتاح شد، اظهار کرد: برای گسترش کشاورزی یا کشت قراردادی توجه به توسعه صنایع تبدیلی از اهمیت بالایی برخوردار است که تلاش داریم تا از این بخش بیشتر حمایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در سال نخست فعالیت دولت سیزدهم ۶ هزار تن ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در کشور ایجاد شد که ۲۰ درصد نسبت به سال قبل از آن ببشتر بود.
  وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توسعه کشاورزی قراردادی محصول مورد نیاز صنایع تبدیلی تامین و کشاورزان نیز دغدغه‌ای برای فروش محصول خود نخواهند داشت.
  ساداتی نژاد در ادامه از توسعه آبیاری‌های نوین به عنوان یکی دیگر از اولویت‌های وزرات جهاد کشاورزی یاد کرد و گفت: در حال حاضر هیچ استانی را چه در شمال و چه در جنوب و سایر نقاط نداریم که با محدودیت‌های آبی روبرو نباشد بنابراین بهره وری در مصرف آب در بخش کشاورزی از دغدغه‌های جدی ماست.
  این مسوول گفت: البته قزوین نسبت به خیلی از استان‌ها از وضعیت آبی بهتری برخوردار است اما با مشکل فرسودگی شبکه‌های انتقال روبروست که تلاش داریم از محل اعتبارات سفر رییس جمهور بخشی از این مشکل را مرتفع کنیم.

رشد 20درصدی آبیاری نوین در دولت سیزدهم
  وی افزود: در سال نخست فعالیت دولت سیزدهم ۲۰ درصد شاهد توسعه آبیاری نوین در اراضی کشاورزی کشور نسبت به سال قبل از آن بودیم.
  وزیر جهاد کشاورزی در ادامه از قزوین به عنوان یکی از استان‌های نمونه در حوزه کشاورزی هوشمند و پایلوت و دارای نیروی انسانی توانمند در این بخش یاد کرد و گفت: دشت قزوین نیز قابلیت بالایی را در این زمینه ایجاد کرده و احیای آن از اولویت‌های ماست.
  وی افزود: بنا داریم در مناطق مستعد کشور در بخش کشاورزی مناطق ویژه یا آزاد کشاورزی ایجاد کنیم که دشت قزوین هم در این زمره قرار دارد.

وزیر جهاد کشاورزی ابراز کرد: احیای دشت قزوین در وزارت جهاد کشاورزی به دلیل ظرفیت‌های گسترده‌ای که از گذشته تا امروز داشته در دستور کار وزارت خانه است.

وی بیان کرد: به زودی در خصوص احیاء دشت قزوین تصمیم گیری می‌شود به طوری که طی طرحی در کشور که مناطق قطب کشاورزی به سمت منطقه ویژه کشاورزی حرکت کنند، دشت قزوین نیز از این طرح بهره مند خواهد شد.

مصوبه‌های سفر رئیس جمهور به قزوین بررسی می‌شود

این مسئول مطرح کرد: با توجه به اینکه سفر استانی رئیس جمهور به استان قزوین انجام شده است مصوبه‌ها در خصوص بخش کشاورزی را بررسی می‌کنیم و اگر کمبودی هم وجود داشته باشد به آن خواهیم پرداخت.

سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی امروز در دومین روز از هفته دولت به استان قزوین سفر کرده و علاوه بر افتتاح همزمان ۶۷ طرح تولیدی بخش کشاورزی، از چند واحد کشاورزی بازدید می کند.
  نشست هم اندیشی تشکل‌ها، بهره برداران و شرکت‌های دانش بنیان و برپایی میز ارتباطات وزیر با بهره برداران از جمله برنامه سفر یکروزه ساداتی نژاد به استان قزوین است.
  معاونین بهبود تولیدات دامی، آب و خاک و باغبانی و قائم مقام وزیر در امور مجلس، وزیر جهاد کشاورزی را در سفر به استان قزوین همراهی می‌کنند.

انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی استان قزوین صنایع تبدیلی بخش کشاورزی ساداتی نژاد دشت قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف درخشان اظهار کرد: عملیات مبارزه با انواع ملخ در مزارع کشاورزی این استان به پنج هزار هکتار خواهد رسید.

وی افزود: از ابتدای عملیات مبارزه تاکنون کل سطح سمپاشی بر علیه انواع ملخ‌های بومی در استان دو هزار و ۱۰۰ هکتار بوده است.

وی اظهار داشت: از اواخر اسفند ماه ۱۰ اکیپ ردیابی و دیدبانی در همه مناطق با سابقه آلودگی فعال شده که با شناسایی کانون‌های آلوده با تراکم قابل مبارزه و پایش مستمر این مناطق، عملیات مبارزه از پوره سن ۲ در مناطق طارم سفلی از ۱۴ فروردین ماه آغاز و تا قبل از بالدار شدن و پراکنده شدن ملخ‌ها و ایجاد خسارت به مزارع و باغات جلوگیری شده است.

وی خاطر نشان کرد: قزوین دارای اماکن دائمی انواع ملخ‌های بومی بویژه ملخ مراکشی در بخش طارم سفلی و انواع ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز و ایتالیایی و شکم بادمجانی در بخش‌های الموت و مرکزی قزوین و بخش‌هایی از شهرستانهای آبیک و البرز و تاکستان است.

درخشان خاطر نشان ساخت: خوشبختانه بدلیل کنترل به موقع آفت در سال گذشته در هر سه استان گیلان، زنجان و قزوین که دارای مرزهای مشترک و کانون‌های آلوده به ملخ مراکشی هستند که در سال جاری مناطق آلوده کاهش چشمگیری داشته و پیش بینی می‌شود سطح مبارزه با این آفت در بخش طارم سفلی نسبت به سال قبل ۵۰ درصد کاهش یابد.

وی اضافه کرد: در مقابل در بخشهای رجایی دشت و رازمیان و معلم کلایه شاهد افزایش تراکم ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز هستیم که مبارزه در این مناطق نیز از ۱۵ فروردین شروع شده و تا اوایل خرداد ادامه خواهد داشت.

درخشان یادآور شد: ملخ‌ها به دلیل دارا بودن ویژگی خاص همچون قدرت ازدیاد و جابجایی بالا، پلی فاژ بودن بطوریکه از هر سبزینه ای می‌توانند تغذیه کنند و همچنین شدت تغذیه‌ای بالا به عنوان مهمترین و خطرناک‌ترین آفت محصولات کشاورزی شناخته شده‌اند و جزو آفات عمومی تقسیم بندی می‌شوند که کنترل آن بر عهده دولت است.

به گفته وی؛ در سال گذشته سطح مبارزه با انواع ملخ‌های بومی در استان هشت هزار و ۵۰۰ هکتار بوده است.

کد خبر 6091199

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه، نیازمند طرح‌های تحولی است
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است