Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@02:46:25 GMT

خبر وزیر نیرو /حل مشکل آب همدان در هفته‌های آتی

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۳۸۳۱۷

خبر وزیر نیرو /حل مشکل آب همدان در هفته‌های آتی

علی اکبر محرابیان ادامه داد: تابستان سال گذشته و تابستان‌های سال‌های گذشته عمدتاً با خاموشی‌های بسیار جدی هم در بخش خانگی هم در بخش تولید و صنعت روبرو بودیم و مردم به شدت دچار مشکل و معضل بودند. با یک برنامه ریزی و اقدامات سریع برای رفع مشکلات حوزه برق از شروع دولت مردمی حضرت آیت الله رئیسی در حوزه‌های مختلف هم افزایش توان نیروگاهی به میزان 6 هزار مگاوات که بخش عمده‌ای از این‌ها تا به امروز به بهره برداری رسیده، تعمیرات اساسی نیروگاه‌ها و مدیریت مصرف، ما امروز در نقطه ای هستیم که مردم عزیزمان شاهد دستاورد‌های این حرکت بسیار جدی و جهادی در کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تقریباً در بخش خانگی هیچگونه خاموشی نداشتیم در بخش صنعت و تولید هم از 630 هزار واحد صنعتی 580 هزار واحد صنعتی کوچک و صنفی ـ صنعتی هیچگونه خاموشی نداشتند، واحد‌های مستقر در شهرک‌ها و مشابه آنها در حد 12 ساعت در هفته در واقع معادل جمعه آنها ما محدودیت دادیم که این محدودیت را هم در ساعت‌های دیگر امکان جبران دادیم برای واحد‌های بزرگ صنعتی هم پیش بینی کرده بودیم که در واقع برق مورد نیاز این‌ها با مدیریت بار و انرژی حتی المقدور تأمین بشود.

وزیر نیرو گفت: اگر بخواهیم در صنایع بزرگ و انرژی بر مقایسه کنیم به گواهی انجمن بین المللی فولاد 34 درصد، رشد تولید در تیرماه نسبت به تیرماه سال گذشته داریم، در سیمان، در آلومینیوم هم رشد‌های خیلی خوبی داریم و آرامش بازار مهمترین نشانگر وضعیت تأمین انرژی این واحدهاست؛ در حوزه اداری هم ما پیش بینی کردیم 30 درصد صرفه جویی بشود این 30 درصد صرفه جویی به طور کامل تأمین شد و شرایطی را برای مصرف بهتر بخش خانگی و بخش تولید فراهم کرد.

محرابیان افزود: برنامه 35 هزار مگاوات افزایش توان تولید در دولت سیزدهم پیش بینی شده و ما این برنامه را محکم ادامه می‌دهیم.

وی در خصوص مشکل تأمین آب شرب در هفته‌های اخیر در برخی مناطق کشور مانند استان همدان و استان چهار محال و بختیاری، از جزئیات اقدامات دولت برای حل مشکل آب در استان‌های مختلف گفت: در شهریور سال گذشته 300 شهر تنش آبی داشتند و برای رفع تنش ما برنامه ریزی کردیم. عمده مشکل تأمین و رفع تنش، موضوع زیرساخت‌ها و تکمیل سرمایه گذاری برای تأمین آب شرب پایدار این مناطق است.

به گفته وی، در شهر همدان از سال‌ها پیش یعنی شاید 17 ـ 18 سال پیش، سال‌های 84، 85 پیش بینی شده بود یک طرح انتقال آب انجام بشود البته در مسیر هم پیش بینی شده که به شهرستان‌های خدابنده و بیجار تأمین آب بشود که این در برنامه هست. شروع کار ما حدوداً 30 درصد این طرح پیشرفت داشت با شناسایی دقیقی که انجام شد این جزو طرح‌های ویژه و فوق ویژه ما قرار گرفت و با سرعت بسیار بسیار خوبی طرح را در واقع پیش بردیم البته به محض تأمین مالی از ماه‌های اول امسال اگر سرعت پیشرفت را مقایسه کنیم با سال‌های قبل واقعاً قابل مقایسه نیست.

وزیر نیرو افزود: این ابرپروژه 145 کیلومتر در واقع خط انتقال بسیار عظیم، ایستگاه‌های پمپاژ، تصفیه خانه و در واقع پروژه بسیار عظیمی است، امروز ما در نطقه‌ای هستیم که تقریباً خطوط انتقال تکمیل شده، در حال نصب شیرآلات و نصب ایستگاه‌های پمپاژ هستیم که در هفته‌های آینده، ما شاهد افتتاح آن خواهیم بود البته برای رفع تنش آبی شهر همدان پیش بینی شده که به صورت موقت از منابع محلی تأمین آب بشود این کار را به سرعت انجام می‌دهیم و پیگیر هستیم.

وی اضافه کرد: در همدان امسال نسبت به سال‌های نرمال 43 درصد کاهش بارش داشتیم و سد اکتابان تقریباً در شرایط بسیار بسیار کم آبی به سر می‌برد امیدواریم با تکمیل طرح‌های موقت و طرح عظیم آبرسانی برای همیشه شاهد رفع مشکل آب در همدان باشیم که یک مشکل دیرینه است، من از صبوری مردم تشکر می‌کنم از همکاری شان بسیار تشکر می‌کنم و مطمئن باشند تمام ظرفیت‌های کشور را به کار گرفتیم که ان شاءالله بتوانیم این مسأله را حل بکنیم.

محرابیان درباره آخرین وضعیت اجرای طرح غدیر استان خوزستان و زمان بهره برداری از این طرح گفت: طرح غدیر برای تأمین آب شرب و بهداشتی 60 درصد مردم خوزستان پیش بینی شده البته برای نقاط دیگر استان خوزستان هم طرح‌های آبرسانی جداگانه داریم این طرح بزرگترین و پرظرفیت‌ترین طرح آبرسانی کشور است. 10 متر مکعب در ثانیه به علاوه دو متر مکعب در ایستگاه دیگر یعنی جمعاً 12 متر مکعب آب از بهترین منابع یعنی از منبع آب دز که جزو با کیفیت‌ترین آب‌های کشور هست مراحل ساختش تمام شده و هم اکنون در مرحله تست هستیم.

وی افزود: امروز می‌توانیم به طور کامل اعلام بکنیم که تمامی پمپاژ‌ها شروع شده و در حال تست هستیم و در روز‌های آینده ما شاهد افتتاح و تحویل آب در منازل مردم به طور کامل خواهیم بود.

 وی افزود: موضوع تأمین آب، برای دولت یک اولویت است و آقای رئیس جمهور امروز دستور دادند در پی درخواست‌هایی که داشتیم برای تأمین مالی این پروژه‌ها که باید این پروژه‌ها تأمین مالی کامل بشود بتوانیم سر موعد این‌ها را در نقاط مختلف کشور راه اندازی کنیم، شما روز‌های قبل دیدید که ما فاز اول آبرسانی به استان قزوین که آب یک بود، افتتاح شد فردا آبرسانی به شهر بابل و بابلسر افتتاح می‌شود در هفته بعد ما آبرسانی به یزد را افتتاح می‌کنیم یک ابرپروژه بسیار عظیم است و همین طوری ما کاروان افتتاح هایمان هم در حوزه نیروگاه ها، هم در حوزه آبرسانی و طرح‌های عظیم ادامه دارد.

وزیر نیرو در مورد 230 طرح اولویت داری که وزارت نیرو در دستور کار دارد و زمان به نتیجه رسیدن آنها به طور کامل، تصریح کرد: این 230 طرح که جزو اولویت‌های اصلی ما است، در طی دوره دولت سیزدهم برنامه ریزی شده که همه تکمیل بشوند. اگر تأمین مالی این‌ها به موقع انجام شود ما قول می‌دهیم تمام این 230 طرح را تمام بکنیم. با تکمیل این 230 طرح تقریباً اغلب نقاط کشور مسأله آب آن‌ها حل می‌شود در نقاط شهری، البته برای روستا‌ها هم برنامه داریم.

 وی درخصوص تعداد روستاهایی که در قالب طرح جهاد آبرسانی، آبرسانی شده اند و اینکه تا پایان امسال به چه تعدادی می‌رسد، گفت: در چارچوب قرارداد‌هایی که با گروه‌های جهادی، نهادها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و پیمانکاران بخش خصوصی منعقد کردیم، 10 هزار روستا را ما برنامه ریزی کردیم، طرحی هست در 31 استان در همه شهرستان‌ها کار شروع شده تا امروز بیش از هزار و 200 روستا عملیات آبرسانی اش تمام شده و سلسله وار این آبرسانی را ادامه خواهیم داد.

منبع: تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر نیرو ابرپروژه آب همدان پیش بینی شده برنامه ریزی طور کامل تأمین مالی وزیر نیرو تأمین آب سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: با توجه به کمبود آب، آب‌نماها با حرکت آب به صورت چرخشی مصرف پایینی دارد و تأمین آب ۴۱ آب‌نمای این منطقه از شبکه آب‌رسانی شهری نیست.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت احداث آب‌نماها در شهر اظهار کرد: استفاده از آبنما در نزدیکی محل زندگی و محل رفت و آمد شهروندان سبب آرامش می‌شود، چراکه آب نمادی از پاکی و آرامش است همچنین آبنما با ایجاد چشم‌اندازی زیبا و دل‌انگیز همراه با آوای خوش فرود مایع زندگی، می‌تواند در یک لحظه تمام رفتارهای بد روانی را از دل و جان آن‌ها بزداید.

وی افزود: علاوه بر عنصر آب به‌عنوان یکی از زیباترین زمینه‌های دیداری و یکی از موارد تکمیلی فضای سبز شهری مور استفاده قرار می‌گیرد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به وجود ۴۱ آب‌نما در سطح این منطقه تصریح کرد: در راستای احترام به مردم شهر آب‌نماهایی بنا به موقعیت مکانی همچون بوستان‌ها، معابر و یا تقاطع‌ها ایجاد شده است که موجب کاهش تنش‌های مردمی می‌شود، به‌طور مثال در محل تقاطع جای توقف خودرو پشت چراغ قرمز، روشنی آب‌نما موجب شده است راننده و سرنشینان خودرو با آرامش دقایق را سپری کنند.

محمدحسینی ادامه داد: آب‌نماهایی که در بوستان‌ها احداث می‌شود، با مساحت بیشتر با نمایش مطلوب پرتاب آب همچنین وجود نیمکت‌هایی در اطراف آن محیطی دلنشین را برای اهالی و رهگذران ایجاد و مدت زمان آرامش بخشی برای آن‌ها فراهم می‌کند

وی با اشاره به نگهداری آب‌نماها گفت: با توجه به فعال بودن آب‌نماها در ساعاتی از روز، نوسازی و تعمیر دوره‌ای آب‌نماها در برنامه‌های این منطقه قرار می‌گیرد؛ از طرف دیگر تعمیرات اساسی همچون رنگ‌آمیزی و نوسازی تأسیسات برق و آبرسانی نیز جز فعالیت‌های همکاران خدوم اداره خدمات شهری این منطقه قرار خواهد گرفت.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: با توجه به کمبود آب، آب‌نماها با حرکت آب به صورت چرخشی مصرف پایینی داشته و تأمین آب آن از شبکه آب‌رسانی شهری نیست، همچنین آلودگی آب داخل آب‌نما موجب شده است هر هفته یا هر دو هفته یک بار نیاز به تعویض آب داشته باشد که متذکر می‌شویم تعویض آب با کف‌کش بوده و برای مصرف مجدد به فضاهای سبز شهری هدایت می‌شود.

کد خبر 748612

دیگر خبرها

  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی