Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کرمان در مجلس تاکید کرد:‌ اقامتگاه، کاروانسرا یا هتل‌هایی که مطابق با شرایط بومی این منطقه احداث یا مرمت می‌شوند ظرفیتی مهم برای بهبود اشتغال در استان کرمان است.

محمدمهدی زاهدی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس در گفتگویی با تاکید بر ضرورت ایجاد اشتغال در استان‌های محروم کشور به ویژه استان کرمان اظهار کرد: استان کرمان از جمله استان‌های کشور است که آثار باستانی و تاریخی آن ثبت ملی و جهانی شده است و نشان می‌دهد ظرفیت بسیار بالایی در این استان به منظور گردشگری و به دنبال آن ایجاد اشتغال ناشی از این بخش در این استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته هنوز آثار متعدد دیگری وجود دارد که هنوز به ثبت جهانی نرسیده و یقینا می‌تواند قابلیت‌ها و ظرفیت‌های این استان را نشان دهد.


ظرفیت‌های بومگردی، هتل‌سازی و مرمت آثاری مانند کاروانسرای وکیل کرمان در این استان


وی همچنین به ظرفیت‌های بومگردی، هتل‌سازی و مرمت آثاری مانند کاروانسرای وکیل کرمان در این استان اشاره کرد و افزود: ساخت هتل و اقامتگاه به منظور رفاه حال گردشگران داخلی و خارجی از جمله زیرساخت‌های مهمی است که بهبود و توسعه آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این زمینه استقبال کرد و زمینه جذب سرمایه‌های بیشتر در این بخش را فراهم کرد.

نماینده مردم کرمان در مجلس تاکید کرد:‌ اقامتگاه، کاروانسرا یا هتل‌هایی که مطابق با شرایط بومی این منطقه احداث یا مرمت می‌شوند ظرفیتی مهم برای بهبود اشتغال در استان کرمان است.


سرمایه بخش خصوصی را با ارایه تسهیلات و مشوق‌های به سمت مرمت آثار سوق دهیم


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازسازی مرمت کاروانسراهای قدیمی مانند کاروانسرای وکیل کرمان به عنوان یکی از مهمترین جاذبه‌های گردشگری در این استان بر پیش‌بینی شرایطی برای جذب سرمایه بخش خصوصی به مرمت این اثار تاکید کرد و افزود: دولت همواره با محدودیت‌های بودجه‌ای همراه است و باید تسهیلات و مشوق‌هایی برای جذب سرمایه بخش خصوصی در نظر گرفته شود و در کنار آن صنایع بزرگ استان نیز بخشی از سود خالص خود را به حفظ و احیاء آثار کهن از جمله کاروانسراها اختصاص دهند.


مجلس از سرمایه‌گذاری در ایجاد زیرساخت‌های گردشگری حمایت می‌کند


وی تاکید کرد: مجلس نیز این آمادگی را دارد که حمایت لازم و قانونی را از سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش فراهم کند. اصل مطلب این است که اهمیت موضوع درک شود و علاقه‌مندان پای کار بیایند و اگر این اقدام صورت گیرد اتفاقات مناسبی به وجود خواهد آمد.


زاهدی به موضوع ضرورت بهبود پروازها اشاره کرد و افزود: تعداد پروازها در فرودگاه کرمان باید افزایش یابد، اما متاسفانه هواپیمایی جمهوری اسلامی در این زمینه کوتاهی زیادی داشته است. طبیعی است سفر هوایی از سهل‌ترین سفرها برای گردشگران و توریست‌های خارجی و داخلی است و جا دارد با افزایش تعداد پروازها زمینه حضور گردشگران در این استان را فراهم کرد.


ضرورت ایجاد کریدور گردشگری میان استان‌های جنوبی کشور


عضو هیات نمایندگان استان کرمان تاکید کرد: باید کریدور گردشگری در استان ایجاد شود به این معنا که استان‌های یزد، کرمان، اصفهان و شیراز که پتانسیل‌ها و مزیت‌های گردشگری خاص خود را دارند تبدیل به یک کریدور گردشگری در جنوب کشور شوند و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بتواند این کریدورها را برای گردشگران بین‌المللی تعریف کند. به طور مثال در هواپیمایی کشور، سفارت‌خانه‌های ایران در سایر کشورها تبلیغات گسترده‌ای به این منظور شود و گردشگران هدفمند را به بازدید از این کریدور و جاذبه‌های گردشگری این چهار استان دعوت کرد.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید رایزنی‌های فرهنگی و اجتماعی در این زمینه میان ایران و سایر کشورها صورت گیرد و ضمن شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی و بازرگانی فرصتی را برای بازدید گردشگران خارجی فراهم کرد و بتوان از ظرفیت‌های ایجادشده‌ای مانند کارونسرای وکیل کرمان استفاده کرد.


وی با اشاره به اینکه استان کرمان بهشت معادن ایران است، عنوان کرد: تا همین چند سال قبل میزان فرآوری مواد معدنی که از معادن این استان استخراج می‌شد بسیار پائین بود، اما اکنون با احداث واحدهای فولادی و توسعه مس شهید باهنر از خام‌فروشی این مواد جلوگیری شده است، اما این اقدامات به تنهایی کافی نیست و اگر بخواهیم به زنجیره ارزش مناسب در این بخش دست یافته و نتیجه مناسب را به دست آوریم باید صنایع پایین دستی کشور در کنار معادن و صنایع بزرگ احداث شود و اگر این اقدام صورت گیرد می‌توان تحول اساسی در حوزه اشتغال دانش‌بنیان ایجاد کرد.


ایجاد صنایع پائین دستی در استان‌ها و نقش موثر آن در ایجاد اشتغال


زاهدی تصریح کرد:‌استفاده از این ظرفیت‌ها می‌تواند در توسعه اشتغال موثر بوده و مناسب‌تر آن است که صنایع پائین‌دستی صنایع بزرگ و مادر در خود استان‌ها از جمله کرمان ایجاد شود.


وی با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها و صنایع بزرگ اظهار کرد: ایجاد صنایع جنبی و پائین دستی توسط صنایع بزرگ و در کنار هزینه‌کرد بخشی از درآمدهای صنایع در توسعه اشتغال در این استان بسیار مهم است. دولت فعلی دولت مردمی است و اگر صنایع به مسئولیت‌های اجتماعی خود عمل کنند از بسیاری از مشکلاتی که ممکن است در آینده در این استان به وجود آید جلوگیری شود.

گفتنی است قرارداد سرمایه گذاری در احیاء و مرمت کاروانسرای وکیل کرمان در سال ۱۳۹۶ بین شرکت "گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران" (سمگا) و صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی وابسته به وزارت میراث فرهنگی منعقد و عملیات اجرایی آن از ابتدای سال ۱۳۹۷ شروع شد. شرکت "گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران" (سمگا)، بازوی اجرایی گروه مالی گردشگری در حوزه گردشگری و هتلداری است.

نبض بازار

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت کاروانسرای وکیل کرمان سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان کرمان صنایع بزرگ بخش خصوصی استان ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • جاذبه‌های گردشگری شیراز
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا