Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور وزیر آموزش و پرورش و استاندار خراسان جنوبی، مراسم افتتاح مدرسه ۶ کلاسه مادر در مهر شهر بیرجند برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبیرجند، همزمان با سفر وزیر آموزش و پرورش و با همراهی استاندار خراسان جنوبی، مدرسه 6 کلاسه مادر در مهر شهر به بهره برداری رسید.این مدرسه خیرساز ، نیاز دانش آموزان شمال شهر بیرجند به فضای آموزشی مناسب را برای سال تحصیلی پیش رو برطرف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واحد آموزشی با حضور نماینده مردم شهرستان های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی، نماینده مردم قاینات و زیر کوه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استان به بهره‌ برداری رسید.

این‌ واحد آموزشی با اعتبار سه میلیارد و 380 میلیون تومان از محل اعتبارات دولتی و دو تن از خیرین_ مرحومه حاجیه فاطمه لمعی و حاج محمدحسن باقرپور- به بهره برداری رسید.از مشخصات فنی این واحد آموزشی می توان به 536 متر مربع زیربنا و هزار و 260 مترمربع محوطه سازی اشاره کرد.

وزیر آموزش و پرورش در این مراسم  گفت: امسال 39 میلیارد تومان برای خرید تجهیزات مدارس به خراسان جنوبی تعلق گرفته که در همین هفته دولت واریز خواهد شد.

نوری مصوبه حذف عوارض شهرداری برای مدارس خیرساز را یکی از اقدامات بسیار خوب شورای آموزش و پرورش  عنوان کرد و گفت: موضوع رایگان شدن کتب درسی دانش آموزان شهرهای مرزی خراسان جنوبی از دیگر اقداماتی است که جای تشکر از پیگیری مسئولان استانی دارد.

وی با اشاره به اینکه ساختمان اداره کل آموزش و پرورش را اداره کل راه و شهرسازی بسازد، تصریح کرد: بنده پیگیری می کنم تا این پروژه در مصوبات سفر بعدی رئیس جمهوری قرار بگیرد و تا آن زمان اندک اعتباری می دهیم تا کار تعطیل نشود. 

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه پروژه های خیرین که تا مهرماه آماده می شوند را کامل تأمین اعتبار می کنیم و بقیه را نیز برای سال آینده می گذاریم، گفت: برای استخر دانش آموزی بیرجند نیز تلاش می شود تا در ردیف بودجه سال آینده پیش بینی شود اما اعتباراتی را می دهیم تا پروژه نخوابد.

نوری با اشاره به اینکه نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه فرهنگیان یک به 111 نفر است، گفت: مجوز جذب 1300 نفر عضو هیئت علمی به اضافه 200 نفر هم نخبگان برای هیئت علمی را گرفته ایم که هزار نفر از اینها دکتر معلم های آموزش و پرورش هستند.

وی با بیان اینکه دو سال است دانشجو می گیرند و جا ندارند، گفت: امسال 100 هزار مترمربع از زمین های آموزش و پرورش را به دانشگاه فرهنگیان دادیم تا با آن خوابگاه بسازند و ترم آخر دانشجوهای سال چهارم را در تابستان برگزار کردیم تا معلم شوند و جای دانشجوهای جدید باز شود.

وزیر آموزش و پرورش در مورد دانشگاه فرهنگیان در نهبندان هم گفت: هر دانشکده اقماری که بخواهد تأسیس شود باید به هیئت امنا برود و بعد از تصویب به وزارت علوم می رود، آن گاه می توان سهمیه داد، لذا طرح را بدهید تا ما پیگیری کنیم.

شایان ذکر است: در پایان این مراسم از خیرین مشارکت کننده در امر ساخت این واحد آموزشی و تعدادی از خانواده های شهدا تقدیر شد.

تلاش وزارت آموزش و پرورش اجرایی کردن جهاد علمی در راستای استکبار ستیزی است

یوسف نوری همچنین امشب در دیدار با نماینده ولی فقیه اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش یکی از پایه‌های مهم حکمرانی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

به گفته وی هرچند آموزش و پرورش در سال‌های گذشته دارای فراز و فرودهایی بسیاری بوده است، اما تلاش می‌کنیم تا جهاد علمی را در راستای استکبار ستیزی و برای تهذیب نفس در کشور اجرایی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت:  خدمت شما رسیده‌ایم تا از رهنمودهایتان برای اجرای جهاد علمی در کشور و انجام وظایف خود در این مسئولیت بهره مند شویم.

 استاندار خراسان جنوبی هم گفت: شهیدان رجایی و باهنر، مدیران طراز انقلاب بودند که در مدت کوتاه، کارهای جدیدی را انجام دادند.

وی با اشاره به اینکه هفته دولت فرصت بسیار مناسبی برای اطلاع رسانی دقیق مسئولان از کارهای انجام شده در دولت سیزدهم است، گفت: در هفته دولت میزبان وزیر آموزش و پرورش در خراسان جنوبی هستیم و امیدواریم این سفر منشأ برکات خوبی برای استان باشد.

به گفته وی وزیر آموزش و پرورش با حضور در نماز جمعه بیرجند و در میز خدمت، با صبر و حوصله پاسخگوی انبوهی از فرهنگیانی بود که برای مشکلات خود مراجعه کرده بودند.

استاندار تصریح کرد: اجرای طرح رتبه بندی در دولت سیزدهم در حالی برای پاسخگویی به دغدغه فرهنگیان اجرایی می‌شود که دولت‌های گذشته زیر بار انجام این کار سنگین نرفتند.

وی گفت: اجرای رتبه بندی فرهنگیان در سال اول دولت از این نظر بسیار مهم است که با وجود مشکلات بسیار، دولت اجرای آن را در اولویت قرار داد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش خراسان جنوبی واحد آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۹۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از خردادماه سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست‌ کم‌چرب،‌ مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی این طرح تعریف شد.

طی چند فاز اجرایی و با گسترش اجرای آن در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند. به عبارتی با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافت.

اما در مرحله جدید اجرایی و شروع دهه فجر، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد؛ این فاز جدیدی بوده که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به بیانی دیگر در این طرح، یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تامین می‌شود.
 
اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزارتومان یارانه، ۶۲۰ هزارتومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزارتومان، ۵۲۰ هزارتومان یارانه دریافت خواهد کرد.

براساس اعلام وزارت رفاه مرحله سوم طرح کالابرگ از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی. طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

تنها هفت روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه الکترونیک باقی مانده و هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح کالابرگ اعلام نکرده است. البته ۱۹ فروردین ماه بود که سیدرضا یحیوی- مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تداوم اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در سال جاری به ایسنا اعلام کرد که در حال حاضر طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حال اجراست و منابع آن برای مدت سه ماه در نظر گرفته شده بود که در صورت تامین منابع، همین مدل ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر منابع تامین نشود چند مدل طراحی و به دولت ارائه خواهد شد و در صورت موافقت با یکی از مدل‌های ارائه شده، اجرا خواهد شد.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرده بود که در هر صورت حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.

اکنون باید منتظر اعلام دولت ماند تا مشخص شود که قرار است پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چه مدلی برای مرحله جدید کالابرگ الکترونیک اجرایی شود.

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • آخرین مهلت استفاده از کلابرگ
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است