Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سرانجام بعد از چند ماه تعویق قرار است رئیس ۴ سال آینده کمیته ملی المپیک فردا یکشنبه ۶ شهریور در انتخابات مشخص شود؛ انتخاباتی که ۴ کاندیدا بر سر کرسی ریاست رقابت خواهند کرد.

در حالی که اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک برای برگزاری انتخابات موضوع تدوین آیین‌نامه را مطرح کرده و در نهایت بعد از چند ماه آن را به تصویب مجمع و کمیته بین‌المللی المپیک رساندند اما در خصوص معرفی نامزدها همه چیز طبق این آیین‌نامه پیش نرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* تغییر در لیست اسامی نامزدها بعد از یک روز

با وجود اینکه در آیین‌نامه نوشته شده ستاد نظارت بر انتخابات موظف است سه روز بعد از پایان ثبت‌نام اسامی را اعلام کند اما کمیته ملی المپیک در خبری رسمی بعد از اینکه رسانه‌ها مختلف در خصوص اسامی نامزدها گمانه‌زنی کردند، شب چهارشنبه ۲ شهریور اسامی را روی خروجی سایت قرار داد. نکته عجیب ماجرا اما عدم نام مهدی علی‌نژاد معاون سابق وزیر ورزش و مجید شایسته عضو کنونی هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در لیست بود که هر دو برای ریاست نامزد شده بودند.

این اتفاق باعث شد تا مهدی علی‌نژاد بیانیه تندی را منتشر کند اما یک روز بیشتر نگذشته بود که کمیته ملی المپیک در خبری نقل قول از کیکاووس سعیدی سخنگوی هیات اجرایی اعلام کرد این دو نامزد می توانند در جلسه حضور داشته باشند. پیش از این مشخص شده بود محمود خسروی‌وفا، فضل‌الله باقرزاده برای کسب کرسی ریاست رقابت خواهند کرد.

با وجود اینکه طبق آیین‌نامه، این فرصت برای نامزدها وجود داشت تا اگر اعتراضی دارند به آن رسیدگی شود اما اعلام دیرهنگام اسامی عملا چنین فرصتی را نداد.

* حمایت علنی رئیس کمیته از یک کاندیدا و چرخش ۱۸۰ درجه‌ای

بعد از عدم حضور سیدرضا صالحی امیری و حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان شایعات زیادی در خصوص ریاست کمیته ملی المپیک به گوش می‌رسید که البته مدیران ورزشی بیشتر به این شایعات دامن زدند. درحالی‌که صالحی‌امیری بارها در مصاحبه‌های مختلف اعلام کرده بود تنها یک رای در انتخابات دارد و از هیچ کاندیدای خاصی حمایت نمی کند اما او در جلسه‌ای با رسانه‌ها به طور خصوصی حمایتش را از محمود خسروی وفا اعلام کرد تا نشان دهد که از بین نامزدها تنها رئیس کمیته پارالمپیک گزینه مدنظر او برای چهار سال ریاست آینده ساختمان سئول است.

* انصرافی‌های انتخابات کمیته المپیک

برخی از نامزدهای ریاست و نایب‌رئیسی کمیته ملی المپیک چند روز قبل از شروع انتخابات انصراف خود را از چند پست اعلام کردند. آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو نخستین فردی بود که از حضور در انتخابات در پست ریاست کناره‌گیری کرد. کیکاووس سعیدی و هادی ساعی نیز از رقابت در این پست کناره‌گیری کردند. هاشم اسکندری رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد برای پست نایب‌رئیسی نامزد شده بود که انصرافش را اعلام کرد.

* چالش تعداد المپیکی‌ها چگونه حل می‌شود؟

از زمان اعلام برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک مهمترین چالشی که پیش روی مسئولان وجود داشت تعداد المپیکی و غیر المپیکی اعضای مجمع انتخاباتی بود. در حالیکه طبق اساسنامه کمیته ملی المپیک باید تعداد المپیکی‌های مجمع نصف بعلاوه یک باشد اما اداره برخی از فدراسیون‌ها با سرپرست باعث شد تا این موضوع رعایت نشود هر چند وزارت ورزش با برگزاری مجمع فوق‌العاده فدراسیون بدمینتون پوریا را به عنوان رئیس معرفی و امیدها را به برگزاری انتخابات امیدوار کرد اما تعداد اعضا ۲۹-۲۹ برابر است. شنیده‌ها از این حکایت دارد که ممکن است ۲-۳ عضو آسیایی مجمع در انتخابات شرکت نکنند تا مجمع به صورت قانونی برگزار شود.

اسامی نامزدها به شرح زیر است:

ریاست: محمود خسروی‌وفا، فضل‌الله باقرزاده، مهدی علی‌نژاد و مجید شایسته

نایب‌رئیسی: فضل‌الله باقرزاده، غلامرضا نوروزی، مجید کیهانی، مهین فرهادی‌زاد، عباس اورسجی، حسن رنگرز، مهرعلی باران‌چشمه و کیکاووس سعیدی

هیات اجرایی: بهداد سلیمی، محمدرضا پوریا، آرش میراسماعیلی، غلامرضا شعبانی‌بهار، مهرداد علیقارداشی، عباس نظریان، مهدی گودرزی، علیرضا سهرابیان، علیرضا پاکدل، محمدرضا داورزنی، داوود عزیزی، مجید هنرجو، عبدالمهدی نصیرزاده، مرتضی قربانی، محسن رضوانی، جواد داوری، حمید عزیزی، محمد علیپور

انتخابات ساعت ۱۵ روز ۶ شهریور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات کمیته ملی المپیک محمود خسروی وفا کمیته ملی المپیک هیات اجرایی آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران اعلام شد

معاون استاندار تهران با اشاره به آغاز تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از سیزدهم اردیبهشت، اسامی نامزدهای راه یافته به این مرحله از حوزه انتخابیه تهران را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری تهران، احمد قیومی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ اسامی ۳۲ نامزد دور دوم انتخابات نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را در این حوزه انتخابیه اعلام کرد.

وی با اشاره بر اهمیت رعایت قانون از سوی داوطلبین و بهره گیری از چارچوب آن افزود: تبلیغات انتخابات از ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رای ادامه خواهد داشت، لذا ۳۲ نامزد انتخابات با رعایت قانون شور و شعف انتخاباتی را به شکل مطلوبی در حوزه انتخابیه تهران به نمایش بگذارند.

فرماندار مرکز حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس اسامی و مشخصات ۳۲ نامزد دور دوم انتخابات نماینده مجلس شورای اسلامی را به شرح زیر اعلام کرد:

سعید آجورلو فرزند محمد کد نامزد ۲۱

ریحانه خالقی فرزند محمدعلی کد نامزد ۲۳

صالح اسکندری فرزند عباس کد نامزد ۲۴

عطا بهرامی فرزند علی اکبر کد نامزد ۲۵

علی اصغر پورمحمدی فرزند عباس کد نامزد ۲۶

علی تهرانی مقدم فرزند محمد کد نامزد ۴۳

ابوالقاسم جراره فرزند یوسف کد نامزد ۲۷

محمدحسین حسین زاده بحرینی فرزند محمدعلی کد نامزد ۲۸

حسن خجسته باقرزاده فرزند حاج اسمعیل کد نامزد ۲۹

مجتبی رحمان دوست فرزند مرتضی کد نامزد ۳۱

غلامحسین رضوانی فرزند عبدالرضا کد نامزد ۳۲

سمیه رفیعی فرزند عزت اله کد نامزد ۳۴

عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی فرزند رضا کد نامزد ۳۵

مجتبی زارعی فرزند حسین کد نامزد ۳۶

محمد سراج فرزند احمدعلی کد نامزد ۳۷

علیرضا سلیمی فرزند علی اصغر کد نامزد ۳۸

مهدی شریفیان فرزند هرمز کد نامزد ۳۹

حسین صمصامی مزرعه آخوند فرزند حبیب اهل کد نامزد ۴۱

زهره طبیب زاده نوری فرزند محمود کد نامزد ۴۲

ابوالفضل ظهره وند فرزند عباس کد نامزد ۴۵

ابراهیم عزیزی فرزند قنبر کد نامزد ۴۶

مهدی عسگری فرزند محمدرضا کد نامزد ۴۷

پیمان فلسفی فرزند مرتضی کد نامزد ۴۸

فاطمه قاسم پور فرزند عبدالعلی کد نامزد ۴۹

زینب قیصری فرزند مطلب کد نامزد ۵۱

سمیه گل پور چمرکوهی فرزند سلمان کد نامزد ۵۲

زهره سادات لاجوردی فرزند سیداسداله کد نامزد ۵۳

سیدمرتضی محمودی فرزند سیدداود کد نامزد ۵۴

سیدنظام الدین موسوی فرزند سیدجواد کد نامزد ۵۶

احمد نادری فرزند حسین کد نامزد ۵۷

حسین نجابت فرزند حیدرعلی کد نامزد ۵۸

بیژن نوباوه وطن فرزند علی اکبر کد نامزد ۵۹

کد خبر 749658

دیگر خبرها

  • اسامی کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس تهران
  • اسامی نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران اعلام شد
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • با مرسدس‌بنز «آواتار» به صد سال آینده سفر کنید /فیلم
  • حمایت از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور
  • تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!
  • ببینید | اتفاقات عجیب و ترسناک جهان تا سال ۲۰۲۴
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید