Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقی جدید نشان می‌دهد فناوری که «امید ویسه» پژوهشگر ایرانی برای سرطان تخمدان ابداع کرده بود، قادر به درمان نوع بدخیمی از سرطان دیگر در موش‌ها است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از نیواطلس، در اوایل سال جاری گروهی از محققان دانشگاه رایس با همکاری امید ویسه، پژوهشگر ایرانی، روشی بسیار نوین برای مقابله با سرطان تخمدان و روده بزرگ ارائه کردند که مبتنی بر «کارخانه‌های داروسازی» به شکل دانه‌هایی کوچک بود که در بدن ایمپلنت می‌شد تا کمتر از یک هفته تومور‌های سرطانی را از بین ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اکنون محققان این فناوری را با دارو‌های ایمونوتراپی دیگر ترکیب و پتانسیل این روش برای درمان انواع دیگر سرطان را بررسی کردند و جالب آنکه به نتایج مشابهی دست یافتند.

دانه‌های «کارخانه داروسازی» به اندازه سر سوزن و مملو از هزاران سلول مهندسی ژنتیک شده هستند تا ماده IL-۲ را بسازند. این سیتوکین به طور طبیعی گلبول‌های سفید خون را فعال می‌کند تا با سرطان بجنگند. همچنین سازمان غذا و داروی آمریکا این روش را به عنوان یک درمان ایمونوتراپی برای سرطان تایید کرده است.

پس از ایمپلنت این دانه‌ها همراه تومور‌ها در موش‌های مبتلا به سرطان تخمدان و روده بزرگ، کارخانه‌های داروسازی به طور موثر ماده IL-۲ را تولید کردند و رشد تومور‌ها در کمتر از ۶ روز متوقف شد. این نتایج گروه دیگری از محققان را که روی مزوتلیوما (نوعی سرطان بدخیم و نادر است که منشأ آن سلول‌های مزوتلیوم هستند) کار می‌کردند، به خود جلب کرد.

دکتر برایان برت از کالج پزشکی بیلور در این باره می‌گوید: این بیماری به طور تهاجمی بخش داخلی ریه‌ها را درگیر می‌کند و با جراحی نیز به سختی درمان می‌شود.

برت و همکارانش فناوری امید ویسه را با نوع دیگری از ایمونوتراپی موثر در درمان مزوتلیوما ترکیب کردند. این نوع درمان در حقیقت به شکل دارو‌های بازدارنده هستند که سیستم ایمنی بدن را برای شناسایی و تخریب سلول‌های سرطانی آموزش می‌دهد.

تحقیقات نشان داد در موش‌های مدل مبتلا به مزوتلیوما، دانه‌های کارخانه داروسازی به تنهایی بیش از ۵۰ درصد تومور‌ها را نابود کردند و ترکیب آن با دارو‌های بازدارنده مذکور، تومور‌های مزوتلیوما را در ۷ موش به طور کامل از بین برد و آن‌ها کاملا درمان شدند.

اکنون محققان براساس نتایج پژوهش‌های پیشین، تاییدیه آزمایش بالینی برای بیماران مبتلا به سرطان تخمدان در آمریکا را به دست آورده اند. نتایج جدیدترین مرحله آزمایش بالینی بدان معنا است که احتمالا یک آزمایش دیگر با محوریت بیماران مزوتلیوما نیز انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محققان ایرانی فناوری دارو سرطان سرطان تخمدان تومور ها دانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۲۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو

دریافت 3 MB

به گزارش همشهری آنلاین، محققان، ابزاری آزمایشگاهی کشف کردند که از طریق آن می‌توانند بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده، معده و روده بزرگ را شناسایی کنند.

این ابزار جدید با روش یادگیری ماشینی و مبتنی بر هوش مصنوعی، محصولات جانبی سوخت و ساز در نمونه خون را تجزیه و تحلیل می‌کنند و می‌توانند در نهایت سه سرطان لوزالمعده، معده و روده بزرگ را تشخیص دهد.

کد خبر 848656 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها سرطان خبر مهم خون بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • دستاورد تجمعات دانشجویان آمریکایی شفاف شدن چهره غرب است