Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار «تابناک» امروزه توسعه هر کسب وکاری منوط به استفاده از فناوری‌های نوین مالی و بانکی دارد به طوری که فناوری های نوین مالی سبب تقویت نظام مالی جهت ارائه خدماتی هوشمندتر می شود؛ بنابراین نفوذ گسترده فناوری‌های نوین مالی، سبب تغییر سبک زندگی مردم و نیز قواعد بانکداری شده است. شرکت‌های فعال و پیش‌رو در حوزه فناوری مالی، هر روز بخش‌های بیشتری از زنجیره ارزش بانک‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این گزارش باید تأکید کرد که روند پرشتاب تحولات جهانی در حوزه فناوری، نظام بانکی کشور‌ها را تحت تاثیر قرار داده و لزوم نوآوری در عرصه خدمات فناوری مالی را نیز بیش از پیش پر رنگ کرده است.
ورود شرکت‌های فین تک به عرصه رقابت با بانک‌ها، بسته به نوع رابطه آنها، می‌تواند از سویی از نقش و اهمیت بانک‌های امروزی بکاهد و از سوی دیگر به آن‌ها کمک کند خدمات بهتر، سریعتر و ارزان‌تر به مشتریان ارایه کند؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که در آینده نه چندان دور فناوری‌های نوین مالی توسعه یابد و در واقع این مبنای توسعه نظام مالی و بانکی خواهد بود.
علی‌اکبر محمدیان کارشناس صنعت بانکی در این خصوص معتقد است که با روند روبه رشد ارائه خدمات، بانک‌ها باید خودشان را با فناوری‌های روز تطبیق داده و به سمت توسعه گام بردارند.
وی افزود: امروزه کسب وکار‌ها در حوزه فین‌تک و فناوری‌های روز فعالیت‌هایی را شروع کردند و این مهم می‌طلبد که بانک‌ها بستر‌های نوین مالی را به روی این کسب و کار‌ها بکشایند و به آن‌ها خدمات بکری را ارائه دهند؛ چرا که رشد حوزه فناوری، موجب رشد صنعت بانکداری و نیز افزایش سهولت دسترسی مردم به خدمات و تسهیلات نظام بانکی خواهد شد.
در همین راستا مدیرعامل "بانک ایران زمین" در مورد ارائه خدمات مالی و بانکی با محوریت بانکداری دیجیتال، معتقد است که نگاه مجموعه بانک ایران زمین خلق ارزش در راستای ارائه خدمات نوین بانکی و مالی به مشتریان است و در این راستا حضور مجموعه‌های بزرگی همچون‌های وب می‌تواند تسریع کننده و راه گشا باشد.
این کارشناس تأکید کرد: روند رو به رشد در توسعه بانک‌های دیجیتالی وجود دارد تا جاییکه موج فناوری جدیدی در صنعت مالی به راه افتاده و بسیاری از ساختار‌های بانکداری سنتی را تغییر داده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به نقش مهمی که صنعت خدمات مالی در جامعه ایفا می‌کند، داشتن چشم انداز از تغییرات بالقوه‌ای که می‌تواند صنعت بانکداری را دست خوش تغییر و تحولات کند به خصوص برای فعالان این صنعت امری ضروری است. با توجه به گذر از سازوکار‌های سنتی به سامانه‌های فناوری‌محور، این تحقیق، به دنبال ارائه مدلی جهت بهبود عملکرد مالی بانک‌ها بر مبنای فناوری‌های نوین مالی است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آیت الله ناصری مذاکرات وین سامانه سماح انتخابات فوتبال پیاده روی اربعین هفته دولت بانک ایران زمین صنعت بانکداری بانکداری دیجیتال نظام بانکی آیت الله ناصری مذاکرات وین سامانه سماح انتخابات فوتبال پیاده روی اربعین هفته دولت فناوری های نوین مالی ارائه خدمات بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

امتداد - خدمت سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، به صورت شبانه روزی و بدون محدودیت مبلغ، در دسترس مشتریان قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  مشتریان این بانک با استفاده از سفته الکترونیکی علاوه بر سهولت دسترسی به یک ابزار موثر تعهد پرداخت، صرفه جویی در زمان و هزینه و بالابردن امنیت، می توانند به صورت شبانه روزی و بدون محدودیت مبلغ، از این خدمت غیر حضوری بهره مند شوند.

بر اساس این گزارش، شرط بهره مندی از مزایای سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، داشتن حداقل یک حساب فعال در این بانک و همچنین معرفی امضای دیجیتال است.

این گزارش می افزاید: تمام مراحل صدور، دریافت، ضمانت، پشت نویسی و تسویه سفته، به صورت الکترونیکی و غیرحضوری از طریق اینترنت بانک کشاورزی انجام می شود.

شایان ذکر است؛ صرفه جویی در کاغذ و حفظ محیط زیست، عدم نیاز به نگهداری فیزیکی، امنیت بالا و عدم امکان جعل سفته الکترونیکی، داشتن کد شناسایی منحصر به فرد و قابل استعلام، امکان خرید سفته به مبلغ مورد نیاز و مشخص، امکان تسویه تدریجی، اعتبار در مراجع قضایی با توجه به برخورداری از امضای دیجیتال، امکان خرید سفته دیجیتال توسط مشتریان بانک کشاورزی برای سایر اشخاص حقیقی و نیز امکان استفاده به عنوان وثیقه تسهیلات، از مزایای سفته الکترونیکی بانک کشاورزی است.

مشتریان بانک کشاورزی می توانند به منظور انجام هرگونه عملیات برای سرویس سفته الکترونیک، ابتدا با نصب نرم افزار امضای دیجیتال از طریق لینک موجود در اینترنت بانک کشاورزی و یا سایر درگاه های قانونی، نسبت به احراز هویت و دریافت گواهی امضای دیجیتال اقدام کنند؛ سپس با ورود به اینترنت بانک کشاورزی، درخواست صدور سفته، ضمانت سفته و ظهر نویسی (انتقال سفته) و همچنین انجام سایر امور مربوط به سفته نظیر ردیابی وضعیت، لغو سفته های باز، استعلام سفته، اطلاع رسانی به ذینفعان و …  امکانپذیر است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین