Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

غلامرضا منتظری که مجدداً به عنوان عضو ناظر مجلس هیئت نظارت بر مطبوعات انتخاب شده است اظهار کرد: مجموعه‌های نظارتی اعم از هیئت نظارت بر مطبوعات وظایف متعددی از جمله بررسی میزان رعایت قوانین مصوب بر عهده دارند.

وی با اشاره به وظایف هیئت نظارت بر مطبوعات گفت: دقت نظر در میزان پایبندی وزارت ارشاد به عنوان عضو اصلی و متولی رسانه‌های کشور، رسانه‌ها و اهالی رسانه به مقررات و ضوابط موجود و همچنین رسیدگی به دغدغه‌ها، چالش‌ها و مشکلات اساسی حوزه رسانه است و برطرف کردن آنها از جمله وظایف هیئت نظارت بر مطبوعات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به سابقه‌ی حضور خود در هیئت نظارت بر مطبوعات خاطر نشان کرد: طی دو سالی که در این هیئت حضور داشتم، اتفاقات خوبی رخ داد و بنای ما بر این بوده که بین هیئت نظارت و رسانه‌ها مرز، حائل و مانعی وجود نداشته باشد. همچنین مطرح شده که نشست‌هایی چهره به چهره برگزار شود؛ اینکه با اهالی مطبوعات چهره به چهره بنشینیم اسباب امید، نشاط و اعتماد بیشتری فراهم می‌شود و می‌توانیم به کاهش دغدغه‌های اهالی رسانه و تصویت قوانینی برای حل بهتر مشکلات آنها کمکم کنیم.

منتظری همچنین با اشاره به آخرین وضعیت رسیدگی به لایحه سازمان نظام رسانه‌ای کشور گفت: با توجه به اینکه معمولاً رسیدگی به لوایح دولت در مجلس زمان‌بر است، با معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صحبت کردیم و پیشنهاد دادیم تعدادی از نماینده‌هایی که حال و حوصله این کار و ذوق رسانه‌ای را دارند دعوت کنند تا در جریان جزئیات لایحه قرار بگیرند و آن را مطالعه و پیشنهادات و ایده‌های خود را مطرح کنند؛ قطعاً با این کار زمینه تصویب لایحه دولت در صحن هموارتر می‌شود.

وی افزود: معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با این پیشنهاد موافقت کرد و ان شاءالله به زودی جلسه‌ای با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس جهت بررسی لایحه سازمان نظام رسانه‌ای کشور برگزار می‌شود.

عضو ناظر مجلس در هیئت رسیدگی به مطبوعات در پاسخ به پرسشی درباره رویکرد مجلس یازدهم نسبت به لایحه سازمان نظام رسانه‌ای اظهار کرد: پیشتر طرح سازمان نظام رسانه‌ای در مجلس مطرح بود و حتی کمیسیون فرهنگی موادی از این طرح را تصویب کرد اما ترجیح داده شد تا برای برخورداری از استحکام بیشتر، دولت لایحه دهد؛ بنابراین با توجه به اینکه موضوع نظام رسانه‌ای قبلاً هم در مجلس مطرح شده، پیش‌بینی من این است که این موضوع در مجلس خیلی با مشکل جدی مواجه نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نمایندگان مجلس لایحه سازمان نظام رسانه ای هیئت نظارت بر مطبوعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۸۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟

بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت را تشریح کرد و از تلاش‌ها برای تصویب طرح مذکور تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم خبر داد.

سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، درخصوص آخرین وضعیت رسیدگی به طرح ساماندهی و رفع ایرادات آن، گفت: بعد از ایراداتی که هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به این مصوبه داشتند قرار شد که آقای اسماعیلی رییس کمیسیون مذاکراتی با اعضای هیات عالی نظارت مجمع داشته باشند و همچنین آقای قالیباف به عنوان رییس مجلس هم رایزنی‌هایی با اعضای هیات عالی و مجمع داشته باشند.

وی ادامه داد: بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.

حسینی در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید با توجه به روند پیش‌رو این مصوبه به عمر این مجلس برسد یا زمان‌بر شود؟»، اظهار داشت: ما به برخی از مصوبات این طرح اصرار داریم که اگر آقایان هیات عالی نظارت به اقناع نرسند و اصرار کمیسیون را قبول نکنند امکان به نتیجه رسیدن در این مجلس بعید است، اما در صورت اقناع عزیزان و همکاری آنها این اقدام شدنی است.

وی گفت: رییس مجلس هم پیگیر این مساله است تا بتوانیم این طرح را به عنوان یکی از گام‌های مهم مجلس یازدهم به نتیجه برسانیم.

با این اوصاف، ظاهراً تعیین تکلیف طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت به مجلس دوازدهم موکول شده است که علت آن با توجه به عدم رسیدن به توافق با شورای نگهبان و هیات عالی نظارت و به دلیل رای نیاوردن بعضی از نمایندگان پیگیر طرح، تلاش جهت به دست آوردن نظر مثبت هیأت نظارت و رفع ابهامات به مجلس دوازدهم موکول شده است.

به این ترتیب، فعلاً پیمانکاران در عرصه روابط کار کشور با قدرت ماندگارند و قرارداد‌های مناقصه جدید پیاپی برگزار می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # حقوق کارمندان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • سقوط ۲۶ پله ای افغانستان در میزان آزادی مطبوعات