Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، علی تمنایی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفته دولت و رحلت آیت‌الله ناصری پیرامون دوسالانه جایزه کتاب اصفهان اظهار داشت: در استان اصفهان در طول سال ۲ رویداد مهم فرهنگی در حوزه کتاب اجرایی می‌شود که  شامل نمایشگاه کتاب و وجایزه کتاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌هایمان در اداره کل این است که امور را تا حد امکان به بخش خصوصی واگذار کنیم، افزود: در جایزه دوسالانه محور کار معاونت فرهنگی وزارت ارشاد است و اداره کل ارشاد استان اصفهان، خانه کتاب و ادبیات ایران و شرکت تعاونی ناشران استان نیز در این امر دخیل هستند.

تمنایی پیرامون اهداف مطرح در جشنواره کتاب اصفهان تصریح کرد: مورد اول شناسایی تولیدکنندگان کتاب استان و پس از آن حمایت و تشویق از تولیدکنندگان آثار مکتوب است و اگر همین موارد اجرایی شود به سمت رشد کتابخوانی خواهیم رفت.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان پیرامون روند جشواره توضیح داد: کلیه آثاری که از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ چاپ شده و در اداره کل ارشاد اعلام وصول شده باشند با ۳ شرط ناشر اصفهانی یا موضوع اصفهان و یا نویسنده اصفهانی امکان حضور در جشنواره را دارند.

وی ادامه داد: افراد فرم مربوط به جشنواره را پر می‌کنند و هر فرد امکان شرکت در چند حوزه از ۱۱ مطرح را دارد همچنین افراد پیرامونی تولید کتاب نیز امکان حضور در جشنواره را دارند.

تمنایی با یادآوری اینکه آثار در دبیرخانه استان اصفهان جمع‌آوری می‌شود و در تهران جمع‌بندی و داوری خواهد شد ، خاطرنشان شد: جشنواره تا ۱۵ شهریور برقرار است و در حال حاضر بیش از ۳ برابر سال‌های قبل یعنی حدود ۶۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره آمده است.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان پیرامون بخش ‌های ویژه جشنواره کتاب اصفهان تصریح کرد: اصفهان شهر ایثار و شهادت است و نیاز است جشنواره‌ها نیز رنگ و بوی این مورد را داشته باشد و در این راستا در بخش ویژه جشنواره آثار ایثار و شهادت به‌صورت ویژه داوری خواهد شد؛ در سال‌های گذشته داوری بخش دفاع مقدس با همکاری بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس صورت می‌گرفت و با هماهنگی‌های صورت گرفته امسال نیز به همین صورت خواهد بود یعنی داوران به‌صورت جداگانه این بخش را داوری می‌کنند همچنین بخش ویژه دیگر حوزه نماز و اقامه آن است.

وی در خصوص شروط مطرح برای انتخاب بهترین کتاب عنوان کرد: آیین‌نامه کشوری ما در خصوص انتخاب بهترین کتاب بدیع بودن موضوع کتاب، رعایت استانداردها در ساختار، فصل‌بندی و نگارش، دستور زبان و گزینش واژگان، رعایت استانداردها در ذکر منابع، بالا بودن معیار علمی محتوای کتاب، بهره‌مندی از قدرت تحلیل، آراستگی کتاب از حیث حروف‌چینی، صفحه‌آرایی و چاپ، رعایت استاندارهای تصحیح و ترجمه است.

تمنایی در بخشی دیگر از سخنان خود پیرامون اقدامات انجام شده در زمینه اشتغال‌زایی و تسهیلات خاطرنشان کرد: از سال گذشته در حوزه ارشاد در چند بخش پیگیری این مورد صورت گرفته که بخش اول تبصره ۱۸ است و در این راستا برخی از اعتبارات را با بهره ۱۲ درصد را به افراد متقاضی ارائه می‌دهیم.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: در این طرح۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات می‌دهیم و از سال گذشته تا به الآن در این مسیر ۱۲.۵ میلیارد تومان اعتبار جذب کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه همچنین در بحث مشاغل خانگی، اداره کل ارشاد ۱۲۹ شغل دارد و افراد متقاضی با مراحل ساده مجوز مشاغل خانگی را اخذ می‌کنند و در این راستا تسهیلاتی نیز طبق مجوزها ارائه می‌دهیم، اظها ر داشت: اقدام دیگر قرض‌الحسنه با تسهیلات ۴ درصد  است و در این مورد نیز ۳ میلیارد تومان جذب اعتبار داشتیم.

تمنایی با یادآوری اینکه در دو سال اخیر کرونا آسیب زیادی به مشاغل فرهنگی وارد کرد و نیاز بود در این زمینه تسهیلاتی ارائه شود، ادامه داد: در این راستا بالاترین جذب سرمایه را در کشور داشتیم و ۵۴ میلیارد تومان در سامانه کروناکارا جذب کردیم .

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: بخش آخر تسهیلات اعتبارات جدول ۱۷ در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی بود که در این باره ۲۵۰ موسسه به ما مراجعه کردند و ۱۱ میلیارد تومان جذب اعتبار داشتیم.

وی با یادآوری اینکه در مدت اخیر ۸ جلسه با مطبوعات داشتیم که در آن‌ مشکلات رسانه‌ها در ۱۳ حوزه احصا و جمع‌بندی شده و در جلسات داخلی به‌دنبال حل مشکلات هستیم، تأکید کرد: دنبال هستیم اتحاد رسانه‌ای را در سطح استان ایجاد کنیم.

تمنایی پیرامون برنامه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال جاری بیان کرد: پیش‌بینی شده برای ۴ شهرستان تازه اضافه شده به استان و همچنین فولادشهر افدامانی برای توسعه زیرساخت‌ها صورت بگیرد و دفتر نمایندگی ارشاد را در آنجا ایجاد کنیم.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در پایان گفت: سامانه هنریاران به‌زودی رونمایی خواهد شد و افراد از طریق این سامانه می‌توانند اطلاعات مورد نیاز را در خصوص اماکن فرهنگی کشور به‌دست بیاورند و اولین سایت مکان‌یابی و هنرمندیابی کشور است.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۸۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت:سرعت متوسط ناوگان خودرویی سالانه در حال افزایش است و این زنگ خطری برای بالارفتن آمار تصادفات محسوب می شود که باید برای کاهش آن برنامه داشت و اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، معید ذهبیون امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت روز ایمنی حمل و نقل، اظهار کرد: اولین عامل به عنوان شاخصه تصادفات به دلیل عامل انسانی، موضوع سرعت است.

وی افزود: سرعت متوسط وسائل نقلیه سالانه در حال افزایش است، به طوری‌که حدود پنج کیلومتر بر ساعت، نسبت به سال گذشته در استان اصفهان افزایش نشان می‌دهد و حتی این عدد در ایام نوروز امسال ۱۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان ادامه داد: همین عامل باعث تصادفات بیشتری شده که ضروری است با اتخاذ تدابیر و برنامه‌هایی از تبعات این افزایش سرعت جلوگیری کرد.

وی تاکید کرد: اگر این روند میانگین رشد سرعت ادامه‌دار باشد سال آینده باز هم شاهد افزایش تعداد تصادف‌های جاده ای خواهیم بود اما اگر این سرعت کمتر شود، به همین نسبت شمار تصادفات هم کاهش خواهد یافت.

ذهبیون با اشاره به اینکه در موضوع عامل انسانی و ارتباط آن با تصادف شاخص‌های متعددی نقش دارند، اطهار کرد: سن و سال راننده، نوع وسیله نقلیه، نوع کار و حتی نشستن سرنشین جلو در کنار راننده را باید در این رابطه در نظر گرفت و در امتداد همین عوامل، انتخاب مسیر و سرعت خودرو را هم لحاظ کرد.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با تاکید بر اهمیت و ضرورت استفاده از کمربند و کلاه ایمنی، اظهار کرد: نزدیک به یک‌صد نفر از راکبان موتور سیکلت هر ساله در تصادفات جاده های برون شهری فوت می‌کنند و حدود یک‌هزار نفر نیز مجروح می‌شوند.

به گفته وی، به منظور کاهش آمار تلفات راکبان موتورسیکلت اداره کل راهداری اقدام به اجرای طرح چهره به چهره و شناسایی محل‌های حادثه خیز در معابر مختلف کرده است.

ذهبیون گفت: محورهای شرق اصفهان و کوهپایه، فلاورجان، نجف‌آباد و شاهین‌شهر چهار منطقه‌ای هستند که حدود ۸۰ درصد تصادفات موتوری استان در آن‌ها رخ می‌دهد که در شماری از آن‌ها راکبان موتور جانشان را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به تعمیر رایگان سیستم روشنایی موتورسیکلت بیش از دوهزار موتورسیکلت در سال گذشته، خاطر نشان کرد: در مجموع حدود پنج هزار موتور سیکلت در چند سال گذشته با کمک اداره کل راهداری تعمیر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان با بیان اینکه ۹۰ درصد جان باختگان خودرویی کمربند ایمنی نبسته‌اند، ادامه داد: ۹۵ درصد موتورسواران فوتی هم فاقد کلاه ایمنی بوده اند.

آموزش ایمنی و ترافیک به دانش‌آموزان

محمدعلی صلواتی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان در ادامه، اظهار کرد: ۲۵ هزار دانش‌آموز در سال گذشته آموزش‌های ویژه در موضوع ایمنی و ترافیک را سپری کردند و علاوه بر این پنج هزار راننده روستایی نیز آموزش دیدند.

وی با اشاره به اینکه ۴۸ دستگاه در امر سوانح رانندگی مسئول هستند، اظهار کرد: رسانه‌ها از جمله موثرترین نهادهای مسئول در این رابطه هستند که می‌توانند در کاهش تلفات جاده‌ای، آموزش، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی موثر باشند.

اهمیت مقوله خواب و تغذیه در رانندگی

حسین حسین‌زاده، مدیر جدید جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها نیز در ادامه گفت: «خواب‌آلودگی» راننده عامل ۷۷ درصد از تصادفات جاده ای است که همین عامل نشان از اهمین موضوع خواب و شناخت ابعاد و زوایای مختلف این عنصر حیاتی در رانندگی دارد.

به گفته وی، تغذیه نیز عامل دیگری است که با توجه به تغییر سبک زندگی و الگوهای غذایی در رانندگی نقش مهمی دارد، اما کمتر به آن پرداخته شده است.

مدیر جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها افزود: کشورهای توسعه‌یافته روی مسئله آموزش شهروندان به طور خاص کار می کنند، اما سمت و سوی رسانه‌های ما بیشتر در مسیر اطلاع‌رسانی است.

حسین‌زاده تاکید کرد: رسانه‌ای موفق و تاثیرگذار است که آموزش را به صورت جدی مدنظر قرار دهد و در کنار کار اطلاع‌رسانی دنبال کند.

کد خبر 749132

دیگر خبرها

  • برای رفع مشکلات نیازمند اتحاد و وحدت میان دستگاه‌های مختلف هستیم
  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنزپهلو در فومن تجلیل شدند
  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن تجلیل شدند
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس