Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

 جارد کوشنر، داماد و یکی از مشاوران ارشد دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در کتاب خاطراتش با عنوان "در دل تاریخ: خاطرات کاخ سفید" به افشای جزئیات تماس عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر با خود درباره ارائه یک قطعنامه ضد اسرائیلی در سازمان ملل پرداخته است.

به گزارش سی‌ان‌ان عربی، کوشنر در بخشی از این کتاب ۵۰۰ صفحه‌ای، نوشته است؛ چند کشور به رهبری مصر درحال تهیه یک قطعنامه در محکومیت ادعاهای حقوقی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری بودند که این ادعاها و خواسته‌ها را غیرقانونی و نقض قوانین بین‌الملل می‌دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این درحالی بود که اخباری مبنی بر قصد دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری اسبق آمریکا برای دادن رأی ممتنع به این قطعنامه منتشر شد. رأی ممتنع آمریکا به این قطعنامه به منزله خالی کردن پشت اسرائیل به شکلی بی‌سابقه بود. این اقدام احتمالی همچنین تلاش‌های آینده برای برقراری صلح در خاورمیانه با تشویق فلسطینی‌ها به مذاکره مستقیم با اسرائیلی‌ها را تهدید می‌کرد.

کوشنر گفت: اگرچه به ندرت پیش می‌آید یک رئیس‌جمهور منتخب درباره سیاست رئیس‌جمهوری که دوره‌اش پایان یافته اظهارنظر کند، اما ترامپ به صراحت اعلام کرد که با این تصمیم مخالف است و چنین موضوع مهمی ارزش نقض پروتکل‌ها را دارد.

وی در ادامه آورده است: با همکاری دیوید فریدمن و جیسون گرینبلات، رابطان ارشد کمپین انتخاباتی ترامپ با جامعه طرفدار اسرائیل و یهودیان، بیانیه‌ای تهیه کردم که ترامپ آن را ویرایش و در توییتر و فیس‌بوک منتشر کرد. در این بیانیه تاکید شد که "صلح میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها تنها از طریق مذاکرات مستقیم میان دو طرف حاصل می‌شود، نه از طریق تحمیل شروط سازمان ملل؛ چراکه این مسئله اسرائیل را در موقعیت بسیار بدی در مذاکره قرار می‌دهد که برای همه اسرائیلی‌ها بسیار ناعادلانه است."

کوشنر گفت: روز بعد، عبدالفتاح سیسی تماس گرفت و به ما اطلاع داد که تیمش دیگر او را همراهی نمی‌کند و مصر از ارائه این قطعنامه منصرف شده است. اینگونه به نظر می‌رسید که ما موفق شده‌ایم و در این تصمیم تاثیر گذاشته‌ایم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کوشنر مصر ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۴۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟

اگرچه ایالات متحده کمک‌های تازه‌ای را برای اوکراین تصویب و بریتانیا اخیرا از بزرگترین کمک نظامی‌اش به کی‌یف رونمایی کرد، اما زمان خواهد برد تا اوکراین قدرتش را به واسطه این کمک‌های جدید احیا کند و البته در عین حال کمبود نیروهای اوکراینی نقطه ضعف دیگری برای این کشور در مقابل جنگ با روسیه تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به محض آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا لایحه کمک به اوکراین را امضا کرد، ارتش ایالات متحده شروع به ارسال تجهیزات مورد نیاز به خط مقدم کرد. با این حال، بعید است اوکراین بتواند پیشرفت چشمگیری را در مقابل برتری‌های روسیه کسب کند.

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی می‌نویسد: «رای مثبت کنگره جهت ارسال کمک به اوکراین موجب افزایش روحیه برای کی‌یف شده است اما کمبود نیرو دغدغه‌ای بزرگ و حیاتی برای این کشور قلمداد می‌شود. از طرفی شاید کمک‌های آمریکا انگیزه‌ای برای کشورهای اروپایی ایجاد کند تا کمک‌های خود را به اوکراین افزایش دهند؛ همانگونه که نخست‌وزیر بریتانیا در جریان سفرش به ورشو از یک بسته کمکی نظامی ۵۰۰ میلیون پوندی رونمایی کرد.»

این روزنامه انگلیسی در ادامه می‌نویسد: «اوکراین ابتدا امیدوار بود که کمک‌های واشنگتن در ابتدای سال جاری میلادی به دستش برسد اما ظاهرا انتظار می‌رود سال ۲۰۲۴ همچنان برای اوکراین به معنای حفظ خطوط باشد تا بازپس‌گیری قلمروهایش. هفته گذشته لایحه کمک‌ آمریکا به اوکراین تصویب شد و زمان خواهد برد تا اوکراین وضعیت دشوار خود را که از ماه‌های اول ۲۰۲۴ گریبان‌گیر آن شده، بهبود ببخشد. هم‌چنین یگان‌های جدید باید آموزش ببینند و زمان می‌برد تا اوکراین کاملا از کمک‌های آمریکا بهره‌مند شود.»

فایننشال تایمز با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده می‌نویسد: «کی‌یف شاید برای به رخ کشیدن دستاوردهای نظامی پیش از انتخابات نوامبر ایالات متحده و توجیه این کمک‌ها، تحت فشار قرار بگیرد و آمریکا (دولت جو بایدن) از او دستاوردهای نظامی بخواهد. اما اوکراین همچنان به جذب منابع نیاز دارد و در عین حال با توجه به انتخابات آتی آمریکا و حضور چهره‌ای جمهوری‌خواه نظیر دونالد ترامپ، آینده روند این کمک‌ها به اوکراین مشخص نیست.»

این روزنامه هم‌چنین تاکید می‌کند: «در حال حاضر بهترین راه اوکراین برای تداوم مبارزه با روسیه، ادامه دادن انواع حملاتی است که اخیرا در حال افزایش هستند. طی این حملات از پهپادهای دوربرد علیه پالایشگاه‌های نفت و سایر اهداف با ارزش استراتژیک در روسیه استفاده شده است اما اوکراین نمی‌تواند از موشک‌های دوربرد اتکمز یا موشک‌های کروز سایه طوفان که سوناک در ورشو این هفته وعده داد، برای حمله به اهدافی در روسیه استفاده کند.»

فایننشال تایمز در پایان با اشاره به قدرت روسیه می‌نویسد: «در حالیکه هیچ راه آسانی برای به زانو درآوردن روسیه وجود ندارد، اما شاید در این مسیر نقاط آسیب‌پذیر این کشور فاش شود. از لحاظ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم حتی اگر ترامپ پیروز شود، ضمانتی برای خرسندی پوتین ارائه نمی‌دهد زیرا ترامپ احتمالا بخواهد برنامه صلح خودش را در پیش بگیرد.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • سیل انتقاد‌ها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضان
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند