Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست بانک توسعه تعاون در جلسه تکریم مدیر پیشین امور اعتباری، توسعه محصولات و خدمات ویژه بخش تعاون را از برنامه های اصلی بانک توسعه تعاون دانست. محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون در جلسه تکریم مدیر پیشین امور اعتباری و معارفه سرپرستان امور اعتباری و امور استان‌ها و شعب بانک اظهار داشت: این بانک با هدف حمایت و ارائه خدمات به بخش تعاون تاسیس گردیده است و رشد و بالندگی بانک نیز وابسته به شکوفایی بخش تعاون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: رضایت تعاونگران به عنوان جامعه هدف خدمات بانک، حائز اهمیت بوده و بر این اساس توسعه محصولات و خدمات بانک ویژه بخش تعاون، ضروری تلقی می‌گردد.
شیخ حسینی خاطر نشان کرد: در تاسیس بانک توسعه تعاون علاوه بر قوانین بالادستی حاکم بر سیستم پولی و بانکی کشور، قانونی خاص نیز مد نظر بوده است که در آن توسعه بخش تعاون و ارتقای سهم تعاون به ۲۵ درصد اقتصاد ملی و نقش تعاونگران در پیشرفت اقتصادی کشور ترسیم گردیده است.
سرپرست بانک توسعه تعاون گفت: تحقق بسیاری از اهداف و راهبرد‌ها و سیاست‌های بانک بستگی به انجام صحیح عملیات بانکی در واحد‌های اجرایی دارد و ارکان اعتباری بانک با تدوین و ابلاغ سیاست‌های اعتباری، نقش مهم در راهبری همکاران واحد‌های اجرایی بر عهده دارند.
وی تاکید کرد: نگاه به بانک در سطوح راهبردی و برنامه‌ریزی اقتصاد، توان پرداخت تسهیلات و نقش‌آفرینی بانک در ارائه اعتبار به بخش‌های واقعی اقتصاد است.
شیخ حسینی گفت: در پیشبرد صحیح عملیلات اعتباری، علاوه بر امور اعتباری، نقش واحد‌های همکار از جمله مالی، مشتریان و توسعه بازار، فناوری اطلاعات و سایر واحد‌ها موثر است.
سرپرست بانک توسعه تعاون ضمن تکریم خدمات حمید رضا البرزی مدیر پیشین امور اعتباری گفت: حضور همکاران بانک در جایگاه‌های مهم نظام بانکی و موسسات مالی کشور نشان دهنده سطح مطلوب سرمایه انسانی بانک است.
وی با معرفی احمد محمدی به عنوان سرپرست جدید امور اعتباری بانک توسعه تعاون گفت: گرچه بسیاری از عملیات اعتباری بانک به صورت سیستماتیک و منظم صورت می‌پذیرد، حضور فرد جدید نیز در این جایگاه مهم موجب تسهیل فعالیت‌ها می‌شود.
شیخ حسینی تصریح نمود: استقلال و اقتدار با اتکا به اصول تخصصی از ویژگی‌های مدیر امور اعتباری بانک محسوب می‌گردد و انعطاف در چارچوب قانون و هماهنگی لازم با واحد‌های همکار از جمله فناوری، مالی و واحد‌های نظارت ینیزحائز اهمیت است.
سرپرست بانک توسعه تعاون در ادامه صیاد رحمان‌پور را به عنوان سرپرست امور استان‌ها و شعب اعلام نمود و گفت: جوانگرایی و سپردن مسئولیت به مدیران جوان مطابق سیاست‌های دولت از جمله اهداف این انتصاب بوده است ضمن این که ایشان واجد تجارب و ویژگی‌های مثبت جهت احراز این پست بوده است.
در این جلسه سید باقر فتاحی رئیس و محمد جعفر ایرانی و امیرهوشنگ عصارزاده اعضای هیات مدیره، حسن شریفی معاون مدیرعامل در امور عملیات بانکی، سعید معادی معاون مدیرعامل در امور استان‌ها و بازاریابی، ایرج شیخ زاده معاون مدیرعامل در امور برنامه ریزی و فناوری اطلاعات، محمد ذوالفقاری معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی و محمد مهدی احمدی معاون مدیرعامل در امور حقوقی و نظارت و مدیران ستادی نیز مطالب خود را مطرح نمودند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون بانک مرکزی بانک بانکداری الکترونیک بازار سرمایه سرپرست بانک توسعه تعاون معاون مدیرعامل در امور امور اعتباری اعتباری بانک بخش تعاون شیخ حسینی واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۴۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تهیه و تدوین طرحی جامع به منظور توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه های توسعه چهارم، پنجم و ششم مورد تأکید قرار گرفته، اما در حال حاضر با اتمام اجرای برنامه ی ششم توسعه هنوز طرحی از سوی دولت برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال نشده است. این در حالی است که بر اساس اطلس رفاه ایرانیان تا اواخر سال ۱۳۹۹، ۳۷/۷ درصد از خانوارهای زن سرپرست در سه دهک پایین درآمدی خانوار قرار داشته‌اند. 

دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «آسیب‌شناسی طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار» بیان می‌کند که از زمان تصویب برنامه چهارم توسعه به‌بعد (سال ۱۳۸۳)، تهیه و تصویب طرحی مبتنی‌بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه‌های توسعه گنجانده شد که بتواند سیاست‌های حمایتی پراکنده، ناموزون و ناهماهنگ دستگاه‌های حمایتی را سامان داده و همچنین زمینه‌ها و الزامات قانونی را به‌منظور تقویت رویکرد توان‌افزایی برای زنان سرپرست خانوار فراهم آورد؛ ضرورتی که با اتمام اجرای برنامه ششم توسعه پس از گذشت سه برنامه هنوز عملی نشده است. 

این گزارش مطرح می‌کند که شناسایی قوانین و مطالعه بازتاب توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در متن آنها، به‌علاوه بررسی اقدام‌های انجام شده در دستگاه‌های مختلف در راستای توان‌افزایی این قشر از زنان جامعه ضرورتی لازم است تا از این طریق زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زنان به‌خصوص زنان سرپرست خانوار و احیای حقوق مادی و معنوی آنها که از اصلی‌ترین ارزش‌های قانون اساسی است، فراهم شود.

این گزارش آسیب شناسی طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را در چهار دسته تقسیم کرده است و در درسته اول به ایرادات مربوط به پیش نیاز‌های قانون گذاری اشاره می‌کند که شامل نبود وفاق در مفاهیم اصلی و نبود نظام داده و آمار جامع، به روز و در دسترس می‌شود. 

این گزارش در خصوص ایرادات مرتبط با فرآیند قانون گذاری مطرح می‌کند که وضعیت اجرایی قوانین سابق در تصویب قوانین جدید مشخص نمی‌شود و طرح توانمدسازی زنان سرپرست خانوار در خلال فرایند تصویب برنامه‌های توسعه چهارم، پنجم و ششم توسعه، تصویب شده است. 

در این گزارش به ایرادات مرتبط با محتوای قوانین در این حوزه اشاره شده که شامل رعایت نکردن بایسته‌های قانون نویسی، وجود عبارت تکرای «طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار» در برنامه‌های توسعه و ذکر نکردن ضمانت اجرایی کافی می‌شود. 

این گزارش به عنوان چهارمین مسئله در طرح‌های توانمندسازی زنان به ایرادات مرتبط با طرح‌های اجرایی توانمندسازی اشاره کرده که به مباحثی مانند تعدد ساختار‌های اجرایی، ضعف در نحوه شناسایی و توانایی‌های زنان سرپرست خانوار، نبود گفتمان مشخص از توانمندسازی در اجرا، نبود فضای مشارکتی از پایین به بالا، تقسیم‌کار نابسامان در اجرای طرح، تأکید بر توانمندسازی اقتصادی، بی‌توجهی به پیچیدگی‌های بازار فروش و نبود پایش مستمر از کارآمدی و اثربخشی طرح‌ها، مربوط می‌شود. 

در ادامه این گزارش مطرح می‌شود که کاهش ایراد‌های اشاره شده در بالا، مستلزم ارائه راهکار‌هایی دقیق، اجرایی و هماهنگ با دلایل و علل بروز ایراد‌های شناسایی شده است. در گزارش حاضر پس از شناسایی دلایل و ریشه‌های مذکور، پیشنهاد‌هایی به این شرح است؛ بازنگری قوانین مرتبط با زنان سرپرست خانوار، تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی و تصویب قانونی جامع در ارتباط با آنها، با رویکرد‌هایی نظیر الف) تعیین متولی واحد برای تنظیم‌گری در ارائه خدمات حمایتی و توان‌افزایی زنان سرپرست خانوار در کشور، ب) استقرار سامانه جامع و یکپارچه از وضعیت زنان سرپرست خانوار، ج) برنامه‌ریزی منطقه‌ای و بومی در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • خدمتگزاری به مردم سرلوحه اقدامات بانک توسعه تعاون است
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • کسب سهم مناسب از بازار با کار گروهی در سال ۱۴۰۲
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی