Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@21:10:41 GMT

رشد۳۷۲درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی شیلات خوزستان

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۶۷۲۲

رشد۳۷۲درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی شیلات خوزستان

به گزارش خبرگزاری مهر، فتح الله ابوعلی اظهار کرد: هدف‌گذاری شیلات خوزستان روی تولید یک میلیون تن از آبزیان در یک بازه زمانی ۷ ساله (طرح شهید قاسم سلیمانی) یکی از مهمترین چشم اندازهای اداره کل استان در یک سال اخیر است.

وی افزود: این طرح در حالی برنامه‌ریزی شده که خوزستان با تولید بیش از ۱۳۶ هزار تن محصولات شیلاتی هم اکنون در جایگاه سوم در سطح کشور قرار دارد و با وجود کمبود منابع آبی و خشکسالی به وجود آمده از رتبه دوم آبزی پروری در کشور برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به شعار «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» در سال جاری بیان کرد: به منظور تحقق این امر با همت محققان پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور به بیوتکنیک مولدسازی و تکثیر ماهی سی باس دریایی در ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی (ره) در مرداد ماه سال جاری دستیابی پیدا کردیم.

وی در ادامه دستیابی به تکثیر مصنوعی ماهیان بومی با استفاده از فناوری داخلی در خوزستان را از دیگر دستاوردهای مهم این مجموعه اعلام کرد و افزود: با هدف بازسازی ذخایر آبزیان و حفظ ذخایر ماهیان با ارزش ژنتیکی بومی در منابع آبی، ۱۶ میلیون و ۳۶ هزار قطعه بچه ماهی در منابع آبی خوزستان رهاسازی شد.

مدیرکل شیلات خوزستان ادامه داد: این رهاسازی باعث افزایش تولید، بهبود اکوسیستم آبی، ایجاد اشتغال پایدار برای افراد بومی و ارتقا معیشت آن‌ها، رونق صنعت گردشگری، ماهیگیری تفریحی و جلوگیری از مهاجرت افراد محلی به شهرها می‌شود.

افتتاح دو طرح شیلات در خوزستان

ابوعلی تصریح کرد: تولید میگو در سطح خوزستان از ۲۷۲ تن در سال ۹۹ با رشد ۳ برابر به ۸۰۲ تن در سال ۱۴۰۰ رسیده است؛ همچنین میزان لارو ذخیره سازی شده در مزارع پرورش میگوی استان از ۵۴ میلیون و ۲۸۰ هزار قطعه در سال گذشته به ۹۸ میلیون قطعه و به عبارتی ۸۱ درصد رشد داشته است.

وی از کسب رتبه اول خوزستان در معرفی فعالان شیلاتی برای دریافت تسهیلات بانکی ۲ هزار و ۲۵۹ میلیارد ریالی از محل بند الف تبصره ۱۸ خبر داد و بیان کرد: مجتمع ۳۹۵ هکتاری پرورش میگوی هندیجان و طرح پرورش متراکم ماهی در بخش تشان شهرستان بهبهان به زودی وارد مدار تولید خواهند شد.

ابوعلی خبر داد: برداشت ۱۱۰ تن میگو به صورت پایلوت در استخرهای پرورش میگو با استفاده از آب‌های نامتعارف در خرمشهر و تولید ۱۰۰ تن ماهی قزل آلای رنگین کمان در استخرهای خاکی تعدادی از شهرستان‌ها برای اولین بار در خوزستان اجرایی شد.

مدیر کل شیلات خوزستان اضافه کرد: مجوز پرورش ۵۰۰ تن ماهی در قفس در آب‌های ساحلی خوزستان پس از مدت‌ها پیگیری صادر شده و امید است که نیمه دوم سال جاری قفس‌ها در عرصه دریا مستقر شوند.

ابوعلی با بیان اینکه میزان سرانه مصرف انواع آبزیان در خوزستان ۱۹ کیلوگرم و میزان صادرات آبزیان ۲۱ هزار و ۷۰۰ تن است، گفت: سه جشنواره طبخ آبزیان با تاکید بر مصرف آبزیان پرورشی خوزستان (ماهیان گرمابی)، ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و بالا بردن بردن سرانه مصرف برگزار شده و این امر در سایر شهرستان‌ها ادامه دارد.

صدور ۵۰ هزار فقره مجوز صید

وی به پنج تفاهم نامه دو جانبه و سه جانبه با مؤسسات آموزشی، مالی و دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و افزود: تاکنون به نتایج ارزشمندی در زمینه‌های علمی، پژوهشی و ارائه تسهیلات در تکمیل طرح‌های شیلاتی نیمه تمام دست پیدا کردیم.

ابوعلی در ادامه استحصال آبزیان دریایی خوزستان را بیش از ۵۱ هزار تن اعلام کرد و گفت: سرشماری شناورهای صیادی فاقد هویت در خوزستان، استقرار ۱۴۰ زیستگاه مصنوعی در صیدگاه‌های خوزستان برای بازسازی ذخایر دریا و جلوگیری از صید بی رویه از مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه صید و صیادی خوزستان است.

مدیرکل شیلات خوزستان افزود: همچنین بهره برداری از فاز اول بندر صیادی آبادان، انجام مطالعات مکان‌یابی بندر صیادی جزیره مینو و پیگیری تأمین اعتبار این طرح، صدور ۵۰ هزار فقره مجوز صید برای شناورهای لنج و قایق مجاز از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه صید و صیادی خوزستان به شمار می ورد.

ابوعلی در خصوص اقدامات انجام شده برای حفاظت و بهره برداری پایدار از ذخایر آبزیان خوزستان اظهار کرد: در سال گذشته یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات خوزستان موفق به توقیف ۲۷۶ فروند شناور صیادی متخلف در صیدگاه‌های خوزستان و مصادره ۱۷۳ دستگاه ادوات صید غیرمجاز و کشف ۵۵ تن انواع آبزیان از شناورهای متخلف شده است.

وی با اشاره به روند جذب اعتبارات دولتی برای توسعه صنعت شیلات خوزستان از رشد ۳۷۲ درصدی تخصیص میزان اعتبارات عمرانی اداره کل شیلات خوزستان در سال گذشته نسبت به سال ۹۹ خبر داد و بیان کرد: این مبالغ از ۱۲۰ میلیارد ریال به ۵۶۶ میلیارد ریال رسیده است.

کد خبر 5575200

منبع: مهر

کلیدواژه: شیلات خوزستان آبزی پروری افتتاح طرح های عمرانی هفته دولت بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا اربعین حسینی خطبه های نماز جمعه افتتاح طرح عمرانی گرگان دولت سیزدهم آمار کرونا قزوین اربعین 1401 گناوه اجلاس پیرغلامان حسینی شیلات خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۶۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد

خلیل قاسملو معاون هماهنگی برنامه ریزی و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: بودجه استان شامل بودجه اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای (عمرانی) و بودجه هزینه ای بوده و تعداد دستگاههای مشمول بودجه عمرانی استان بالای ۷۰ دستگاه اجرایی و شمار دستگاههای اجرایی مشمول بودجه جاری نیز ۲۴ دستگاه استانی است.

وی ادامه داد: ۲۴ دستگاه مشمول بودجه استانی سه هزار و ۲۵۰ کارمند دارند در حالی که شمار کل کارمندان بخش دولتی در زنجان ۳۵ هزار و ۶۰۰ نفر است یعنی پرداخت حقوق کمتر از ۱۰ درصد کارمندان استان به صورت استانی است و مابقی مثل معلمان و کارکنان دانشگاهها و مراکز درمانی و شرکتهای دولتی به صورت ملی انجام می شود.

قاسملو به وضعیت درآمدهای استان در سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته سهم مصوب استان از درآمدهای مالیاتی و سایر درآمدها ۹۶ هزار میلیارد ریال تعیین شده بود ولی ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تحقق یافت که ۴.۵ درصد آن یعنی معادل چهار هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال مازاد درآمد استان بود.

وی همچنین به وضعیت مصارف استان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: مجموعه اعتبارات عمرانی و هزینه ای مصوب استان در سال گذشته ۳۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال بود که ۲۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافت؛ ‌از این مبلغ ۱۱ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال بودجه عمرانی و ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال هم اعتبارات هزینه ای عمومی و حدود ۸۰۰ میلیارد ریال درآمدهای اختصاصی آموزش و پرورش و بهزیستی بود.

معاون هماهنگی برنامه ریزی و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: علاوه بر این موارد ذکر شده در خصوص منابع و مصارف استان، سال گذشته ۱۵هزار و ۵۰ میلیارد ریال نیز از محل حقوق دولتی معادن در استان وصول شد و در سمت دیگر هم بیش از ۱۷هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده ‌به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شد.

وی تصریح کرد: اخیرا در مطالبی عددهایی پیرامون ضریب برگشت درآمد استان ذکر شده بود که بر تحلیل دقیقی استوار نیست چرا که در این نوع تحلیل ها باید همه منابع استانی و ملی و همین طور همه مصارف استانی و ملی مدنظر نظر قرار داده شود که با نظر گرفتن این مهم، ضریب برگشت درآمدهای استان بالای ۱۰۰ درصد می شود یعنی میزان برداشت استان زنجان از بودجه کشور بیشتر از میزان درآمدهای آن است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد