Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیت آب همدان هنوز به حالت عادی بازنگشته و پروژه انتقال آب سد تالوار به این شهر نیز هنوز به پایان نرسیده است. اما سوال از مسئولان این است که چه تدبیری برای تکرار نشدن چنین مشکلاتی درنظر می‌گیرند؟

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اعظم ذوالفقاری منظری؛ معضل آب همدان هنوز حل نشده است. گزارش‌های مردمی حاکی از این است که آبرسانی به حالت عادی بازنگشته و قطعی‌های آب همچنان به صورت مکرر و در ساعات مختلف شبانه روز رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی مردم می‌گویند برنامه زمان بندی قطعی آب هم آنقدر‌ها رعایت نمی‌شود. وعده‌های مسئولان هنوز محقق نشده است و زمان مشخصی هم برای بازگشت به شرایط عادی اعلام نمی‌شود.

 

استاندار همدان هفته گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که اتمام پروژه انتقال اب از سد تالوار چند هفته‌ای طول می‌کشد. پس از آن است که مردم همدان بار دیگر آب شفاف و زلال را در خانه‌های خود خواهند داشت. با این حال به عملکرد مسئولان استانی درباره وضعیت آبی همدان انتقاداتی وارد است.

 

آب تالوار فقط برای شرب همدان است؟

البته درباره انتقال آب از سد تالوار، اما و اگر‌هایی هست؛ مثلا امین خوشبخت، فعال رسانه‌ای همدان می‌گوید که احتمال دارد از آب این سد در مسیر رسیدن به همدان انشعاباتی گرفته شود. هرچند این امر را مسئولان همدانی قویا رد می‌کنند، اما تاکنون اظهارنظر نکرده اند که آب سد تالوار چه مقدار از آب شرب همدان را تأمین خواهد کرد.

 

بیشتر بخوانید:

۱۰ درصد از پروژه انتقال آب از سد تالوار به همدان باقی مانده / اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در سفر استانی رئیس جمهور دادستان همدان با خاطیان و مدیران ترک فعل کرده در مدیریت آب قاطعانه برخورد کند منابع آبی جدید از طریق چاه‌های کشاورزی وارد مدار آبرسانی همدان می‌شود سد اکباتان تا هفته آینده خشک می‌شود ضرورت توجه به آبخیزداری منابع آبی در همدان / زنگ خطر آب ۵ سال قبل به صدا درآمده بود

 

سد تالوار در بخش چنگ الماس از توابع شهرستان بیجار قرار گرفته و تاکنون آب مورد نیاز هفت هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی دشت‌های کشاورزی این منطقه را سیراب می‌کرده است. انتقال آب از این سد به همدان در سال ۸۳ تصویب شده و به گفته استاندار همدان تا سال ۸۶ در مرحله تحقیقات باقی مانده بود و بعد از ان هم تا سال ۱۴۰۱ کمی بیشتر از ۵۰ درصد پروژه اجرا شده بود.

 

خوشبخت می‌گوید که در سال ۸۶ مشکل کم آبی مشابه امسال رخ داده بود، اما با مدیریت مسئولان، به مردم فشار نیامد. اما این بار زندگی مردم با چالش جدی مواجه شد.

 

در فیلم زیر مشروح سخنان خوشبخت با خبرگزاری دانشجو را مشاهده می‌کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   فرزاد تیموری، معاون عمرانی استاندار همدان نیز در گفتگو با خبرنگار ما به تعویق چندین ساله پروژه انتقال اب از تالوار به همدان اشاره می‌کند و می‌گوید که از اوایل امسال عملیات اجرایی این پروژه با سرعت زیادی از سر گیری شد، ولی با توجه به مشخصات فنی آن ا مشکلات اجرایی زیادی مواجه شدیم.   مرحله راه اندازی تجیهزات باقی مانده   به گفته او تاکنون خط انتقال لوله به طول حدود ۱۴۰ متر به پایان رسیده و مراحل نصب تجهیزات مکانیکی الکتروپمپ‌ها و تجهیزات مربوط به تأمین برق و دیزل ژنراتور‌ها در حال انجام است.   معاون عمرانی استاندار همدان توضیح می‌دهد که یک خط انتقال دیگر آب هم درنظر گرفته شده که منبع آبی مهاجران را به منبع سد آبشینه و تصفیه خانه شهید بهشتی متصل می‌کند. عملیات خاک برداری این مسیر انتقال انجام شده و لوله گذاری به سرعت در حال انجام است.   تیموری این نکته را که آب سد تالوار از ابتدا برای مصرف کشاورزی درنظر گرفته شده بود، رد می‌کند و تأکید می‌کند که اب این سد به زودی در لوله‌های آب شهری جریان می‌یابد.   او درباره وضعیت فعلی آبرسانی به مردم توضیح می‌دهد که هر روز از منابع چاه‌های محلی، آب به داخل شبکه وصل می‌شود و آن حالت بحرانی و حاد که یک هفته پیش برای مردم پیش آمده بود، گذشته است.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کم آبی همدان حکمرانی آب استانداری همدان سد تالوار سد اکباتان استاندار همدان پروژه انتقال آب سد تالوار انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۰۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود