Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@04:58:19 GMT

مهم‌ترین دلیل تغییرات قیمت در بازار لپ تاپ

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۲۰۱۵

مهم‌ترین دلیل تغییرات قیمت در بازار لپ تاپ

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران معتقد است نوسانات ارز مهم‌ترین دلیل برای کاهش و افزایش قیمت‌هاست و مدتی قبل که قیمت ارز در ریل کاهش قرار گرفت، بازار وضعیت نابه‌سامانی پیدا کرد.

محمدرضا فرجی تهرانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت بازار لپ تاپ و تبلت اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به رکود بازار، قیمت لپ تاپ پایین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مهمترین دلیل برای کاهش و افزایش قیمت‌ها نوسان ارز است؛ مدتی قبل که قیمت ارز در ریل کاهشی قرار گرفت، بازار وضعیت نابه‌سامانی پیدا کرد چرا که با پایین آمدن قیمت دلار، مردم تصور کردند که این روند کاهشی ادامه پیدا خواهد کرد و درصورت خرید در این زمان متضرر خواهند شد. بنابراین خرید خود را به بعد موکول کردند و بدیهی است که این امر موجب رکود بازار می‌شود.

فرجی با بیان اینکه کسادی بازار سبب می‌شود مغازه‌دارها برای گردش مالی و پاس شدن چک‌های خود، کالاها را گاهی به صورت تمام شده و بدون سود و شاید در مقاطعی با ضرر هم  بفروشند، تصریح کرد: در حال‌حاضر فروشندگان برای جلوگیری از رکود بازار، در خیلی از مواقع درصد سودی که توسط سازمان حمایت در نظر گرفته شده را هم لحاظ نمی‌کنند و محصولات در پایین‌ترین حد ممکن فروخته می‌شوند. در هر حال در صورتی که در ماه‌های آینده قیمت ارز بالاتر نرود، قیمت کالا ثابت خواهد بود.

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران در ادامه گفت: نکته دیگر این است زمانی که برندها، محصولات جدید خود را در بازار عرضه می‌کنند، مدل‌های قدیمی‌تر با افت قیمت مواجه می‌شوند؛ به طور مثال آخر ماه سپتامبر، یعنی ماه آینده فصل کالایی تعدادی از برندهاست و ممکن است برخی از مدل‌ها دچار کاهش قیمت شوند.

وی همچنین درباره گارانتی تقلبی لپ تاپ‌ها تصریح کرد: خیلی از مردم فکر می‌کنند که اگر کارت گارانتی یک برند زیبا طراحی شده باشد یا برای آن عنوان جذابی انتخاب شود حتماً خدمات خوبی هم ارائه خواهد داد اما الزاماً این طور نیست.

فرجی تأکید کرد: خواهش من این است که اگر مردم قصد خرید کالاهای حوزه فناوری را دارند حتما پیش از مراجعه به بازار لیست گارانتی‌ها و برندهایی که آن گارانتی کننده اجازه ارائه گارانتی برروی آن‌ها را دارد، از روی سایت اتحادیه فناوران چک کنند و بعد با آسودگی خاطر خرید را انجام دهند.

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران در ادامه خاطرنشان کرد: به علاوه در بحث خرید از فروشگاه هم مردم حتما باید مد نظر داشته باشند که فروشگاه مورد نظر پروانه کسب اتحادیه فناوران رایانه تهران را داشته باشد تا درصورت بروز مشکل، پیگیری حقوق مصرف‌کننده امکان پذیر باشد.

او تاکید کرد: همچنین در نظر داشته باشند که برخی از فروشگاه‌ها ممکن است تنها مجوز فروش را دریافت کرده باشند و صرف دیدن پروانه، نباید موجب آن شود که دستگاهی را برای رفع ایراد و تعمیر تحویل ایشان دهند. مردم اگر برای تعمیر دستگاه به فروشگاه مراجعه می‌کنند، تنها باید به فروشگاه‌هایی اعتماد کنند که در ذیل بخش رسته جوازشان عبارت فروش و تعمیر به چشم می‌خورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رايانه لپ تاپ اتحادیه فناوران رایانه تهران تبلت اتحادیه فناوران رایانه تهران لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۲۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط سودآوری بیت‌کوین

سودآوری استخراج بیت‌کوین پس از هاوینگ چهارم به پایین‌ترین میزان خود رسیده است.

به گزارش ایسنا، هش‌ریت که تحت عنوان هش‌پرایس نیز شناخته می‌شود و میانگین درآمد ماینرها به‌ازای هر تراهش را نشان می‌دهد، معیاری کلیدی برای سودآوری استخراج بیت‌کوین است. این شاخص پس از چهارمین رویداد هاوینگ که هفته گذشته به پایان رسید، به پایین‌ترین سطح بی‌سابقه‌ای سقوط کرد.

در واقع استخراج‌کنندگان بیت‌کوین پس از چهارمین رویداد هاوینگ برای حفظ سودآوری خود با مشکل مواجه هستند زیرا قیمت هش بیت‌کوین به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

چنین نرخ هش‌ریت قبل از فروپاشی صرافی اف تی ایکس نیز مشاهده شد. قیمت هش در روز جمعه ( ۲۶ آوریل) به ۵۷.۰۹ دلار کاهش یافت که این کاهش شدید قیمت هش پس از هاوینگ اخیر بیت‌کوین در ۲۰ آوریل رخ داده است.

به نقل از بیت‌کوین نیوز، هش ریت به‌طور پیچیده‌ای با نوسانات قیمت بیت‌کوین و حجم کارمزد تراکنش مرتبط است، اما با تغییر در سختی استخراج بیت‌کوین، به‌طور معکوس حرکت می‌کند. در نتیجه، کاهش اخیر در قیمت هش، زمان چالش برانگیزی برای ماینرها که اکنون با افزایش هزینه‌های عملیاتی و کاهش جریان درآمد مواجه هستند را نشان می‌دهد.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۸۳ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۳۶ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۵ درصد کاهش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۴.۷۳ میلیارد دلار است که ۱۸.۹۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۳۷ میلیارد دلار است که  ۸.۳۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۶۰.۱۹ میلیارد دلار است که ۹۲.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۴۳ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۲ هزار و ۹۶۹.۰۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۵۰ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۱۱۶.۸۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۰۳ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۶ درصد کاهش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۵۹۲.۹۹  دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۶۹ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۶.۴۲ درصد افزایش

۵-  سولانا

قیمت: ۱۳۶.۴۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۵۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۸۹ درصد کاهش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش

۷-  ریپل

قیمت: ۰.۵۱۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۱.۴۵ درصد افزایش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۴۶۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۲.۷۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۸۹ درصد کاهش

۹ – تون کوین

قیمت: ۵.۲۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۰.۵۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۱۲.۷۰ درصد کاهش

۱۰-  کاردانو

قیمت: ۲۰.۴۵۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۳.۸۶ درصد کاهش

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!