Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت فدرال آلمان در برلین مخفیانه یک شرکت هلدینگ ایجاد کرده است تا زیرمجموعه سابق گازپروم آلمان را در آینده نزدیک ملی کند.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس، روزنامه آلمانی «ولت آم زونتاگ» (Welt am Sonntag) آلمان گزارش داد، دولت فدرال آلمان در برلین مخفیانه یک شرکت هلدینگ ایجاد کرده است تا زیرمجموعه سابق گازپروم آلمان را در آینده نزدیک ملی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات آلمان قبلا این اقدام را تکذیب کرده بودند.

«گازپروم ژرمنیا» پیش از این به «امنیت انرژی برای اروپا» (SEFE) تغییر نام داده بود و به وسیله آژانس شبکه فدرال مدیریت می شد. در عین حال، شرکت هلدینگ جدید، نامی مشابه (SEFE) دارد.

«گازپروم ژرمنیا»، یکی از شرکت های تابعه گازپروم روسیه، برخی از بزرگ ترین تاسیسات ذخیره سازی گاز طبیعی آلمان را اداره می کرد. این شرکت، به عنوان بخشی از تحریم های غرب علیه روسیه بر سر اوکراین توقیف شد.

بلومبرگ در ماه ژوئن گزارش داده بود که دولت آلمان قصد دارد برای نجات «گازپروم ژرمنیا» که در ماه آوریل توسط ناظر انرژی این کشور توقیف شده بود، بیش از 10 میلیارد یورو (10.4 میلیارد دلار) اختصاص دهد. در آن زمان، این ناظر انرژی اعلام کرده بود که از این شرکت در راستای منافع آلمان و اروپا استفاده خواهد کرد.

گازپروم در واکنش به توقیف این شرکت تابعه خود، ارسال گاز به این شرکت را قطع کرد که حدود 10 میلیارد مترمکعب در روز بود و در یازدهم ماه می، «گازپروم ژرمنیا» تحت تحریم های روسیه قرار گرفت.

این شرکت بعدا توسط شرکای تجاری کنار گذاشته و با مشکلات نقدینگی مواجه شد و به دنبال آن، خطر  فروپاشی یک خرده فروش اصلی در آلمان و انگلیس به وجود آمد.

وزیر اقتصاد آلمان اعلام کرد، از شرکت هلدینگ خبر دارد و تاسیس آن اقدامی پیشگیرانه است.

آلمان به شدت به گاز روسیه وابسته است و کاهش صادرات گاز روسیه به آلمان، این کشور را به مرز رکود رسانده است. در همین راستا تلاش صدراعظم این کشور برای جایگزینی گاز روسیه بی ثمر بوده است.

روزنامه «دای‌زیت» (Die Zeit) روز سه شنبه فاش کرد، تلاش‌های اولاف شولتز، صدراعظم آلمان برای تامین گاز از کانادا به منظور کاهش وابستگی اتحادیه اروپا به انرژی روسیه موفق نبوده است.

در عین حال، برلین در تامین گاز از کشورهای دیگر نیز شکست خورده است، بیست و سوم مرداد ماه، یک روزنامه آلمانی گزارش داد، این کشور نتوانسته آن گونه که قرار بود از قطر ال‌ان‌جی وارد کند. 

به نوشته رویترز، بر اساس مطالعات موسسه تحقیقات اشتغال (IAB) نوشت، اقتصاد آلمان تا سال 2030، بیش از 260 میلیارد یورو (265 میلیارد دلار) از ارزش افزوده خود را به علت جنگ در اوکراین و قیمت بالای انرژی از دست خواهد داد.

اگر این قیمت ها بیشتر افزایش یابد، پیش بینی می شود، تولید اقتصادی آلمان در سال 2023 نزدیک به 4 درصد کمتر باشد.

دیروز خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد، قیمت پایه برق در آلمان برای سال آینده نسبت به سال گذشته بیش از 10 برابر شده است.

افزایش شدید قیمت برق و گاز ممکن است بخش صنعت این کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با خطر جدی مواجه کند زیرا حتی خودروسازان، تولیدکنندگان مواد شیمایی و شرکت‌های مواد فولادی به صورت روزمره تحت فشار افزایش قیمت حامل‌های انرژی قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت هلدینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • نمایشگاه غنایم جنگ اوکراین در مسکو/تسلیحات ۱۲کشور مقهورارتش روسیه
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد