Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکشنبه هفته گذشته انتخابات اعضای شورای مرکزی فراکسیون انقلاب اسلامی برگزارشد و از میان ۱۲۱ کاندیدای آن ۶۴ تن انتخاب شدند، پیرو این انتخاب قرار است،ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه فردا – سه شنبه هشتم شهریورماه – انتخاب هیات رئیسه فراکسیون در صحن بهارستان به صورت الکترونیکی برگزار شود. فراکسیون انقلاب اسلامی ۲۵۰ عضو دارد و فراکسیون اکثریت مجلس یازدهم محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس شنیده های خبرنگار ما محمدباقر قالیباف تنها کاندیدای ریاست فراکسیون است ، فهرست کاندیداهای نواب رئیس اما بلند بالاست.نصرالله پژمانفر،ابراهیم عزیزی،محسن پیرهادی،مجتبی ذالنوری، محمدرضامیرتاج الدینی و مهدی عیسی زاده از جمله نمایندگانی هستند که برای نواب رئیسی فراکسیون اکثریت مجلس اعلام کاندیداتوری کرده اند.
با برگزاری این انتخابات تکلیف هیات رئیسه فراکسیون انقلاب اسلامی برای دو سال پایانی عمر مجلس یازدهم روشن خواهد شد،همین امرسبب شده است که فعالیت این فراکسیون در دوسال پایانی عمرمجلس یازدهم مورد توجه چهره های سیاسی مجلس قرار بگیرد و برغم انتخابات دو سال گذشته به محل رقابت جدی آنها بدل شود.

بیشتر بخوانید :

قالیباف دوباره رئیس خواهد شد؟ / سه شنبه ، انتخابات هیات رییسه فراکسیون انقلاب اسلامی قالیباف حرفش را عوض کرد، سوژه فضای مجازی شد/چرا در حوزه ای که تخصص ندارد حرف می زند؟ قالیباف درنمایشگاه صنعت دفاعی : دنبال کشورگشایی نیستیم اما... نماینده مجلس : رئیسی شخصاً از قالیباف خواست استیضاح فاطمی امین از دستور کار خارج شود


اعضای فراکسیون انقلاب خواستارفعال تر شدن فراکسیون نسبت به مسائل روز کشور و مطالبات مردمی هستند.
انتخابات دوره قبل هیات رئیسه فراکسیون انقلاب مهرماه سال ۹۹برگزار شد و محمدباقر قالیباف به عنوان رییس و سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی و نصرالله پژمانفر به عنوان نواب رییس فراکسیون انقلاب اسلامی انتخاب شدند. عباس گودرزی، سید جلیل میرمحمدی و معصومه پاشایی مجتبی یوسفی‌ و احمد نادری دیگر اعضای هیات رئیسه بودند.

۲۱۲۲۰

کد خبر 1667760

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم محمد باقر قالیباف فراکسیون حامیان دولت در مجلس فراکسیون انقلاب اسلامی هیات رئیسه فراکسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌ دولت سیزدهم درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی در گفتگو با ایسنا، افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899689

دیگر خبرها

  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد