Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در نشست کمیته بهداشت و سلامت اربعین حسینی با بیان اینکه سلامت زائران اولویت اساسی است، گفت: در این خصوص وزارت بهداشت و جمعیت هلال احمر با ظرفیت و آمادگی کامل در صحنه و میدان عملیات حضور دارند.

وی افزود: در مراسم معنوی اربعین امسال موضوع سلامتی زائران دغدغه و اولویت اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: در اربعین امسال چهار دستور کار سلامت، امنیت، سهولت و ارزانی در دستورکار قرار دارد که با توجه به گرمای هوا و جمعیت، موضوع سلامت از اهمیت مضاعفی برخوردار است.

وی ادامه داد: در نشست امروز، اعضای کمیته بهداشت و سلامت اربعین حسینی بر پرهیز از حضور افراد مسن، دارای بیماری زمینه ای، افراد دارای مشکلات تنفسی و همچنین کودکان در مراسم اربعین حسینی به دلیل مسئله گرما و ازدحام جمعیت تأکید کردند.

میراحمدی با بیان اینکه رئیس‌جمهوری همواره بر ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی برای حفظ سلامتی عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تأکید دارند، خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت و جمعیت هلال احمر، متولیان اصلی سلامت زائران در پایانه های مرزی و آن سوی عراق را بر عهده دارند و برای همین با تمام ظرفیت در این عرصه وارد می شوند.

وی افزود: لازم است تا آغاز این مراسم معنوی همه امکانات و نیازهای درمانی، تأمین و در مرزها و مسیر حضور زائران مستقر شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تصریح کرد: خوشبختانه با تجارب موجود، آمادگی خوبی در دستگاه‌های متولی در تأمین سلامت زائران وجود دارد و امیدواریم همچون گذشته، رضایتمندی زائران را در این زمینه جلب کنیم و خدمات به بهترین شکل ممکن ارائه شود.

وی همچنین درباره ازدحام در خروجی‌های مرز نیز خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده، تلاش بر این است تا جمعیت متناسب با ظرفیت‌ گذرگاه‌های مرزی، هدایت شوند.

میراحمدی در ادامه سخنانش اظهارداشت: براساس آخرین برآوردها، تقاضای تمدید و صدور گذرنامه امسال در مقایسه با سال ۹۸ رشد ۵۰ درصدی را نشان می‌دهد که نشان از استقبال عاشقان حسینی برای حضور در عتبات عالیات است.

در ادامه این نشست نماینده جمعیت هلال احمر از افزایش سه برابری پایگاه‌های درمانی، نیروی انسانی و لجستیک در اربعین امسال خبر داد.

همچنین نماینده وزارت بهداشت هم از آمادگی کامل این وزارتخانه در تجهیز کامل امکانات بهداشتی اعم از سرم که مهم ترین ابزار درمان گرمازدگی است سخن گفت و اعلام کرد: با وزارت بهداشت عراق هم هماهنگی های لازم  برای ارائه خدمات به زائران به عمل آمده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ستاد مرکزی اربعین اربعین حسینی سلامت زائران وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۹۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث