Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد جم در برنامه «شب فیروزه‌ای» شبکه ۵ با اشاره به دیدار با خانواده شهید باهنر گفت: شهید باهنر دو ویژگی شاخص داشت که تلاش کردم در بازی خود آن را دربیارم؛ اولی متانت و دومی هوش خدادادی. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فرهاد جم مهمان شب گذشته برنامه تلویزیونی «شب فیروزه‌ای» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره بازی خود در سریال «راز نا تمام» و نقش‌آفرینی به جای شهید باهنر سخن گفت. 

فرهاد جم گفت: 3-4 ماهی بعد از تست گریم و تا آغاز فیلمبرداری، این فرصت را داشتم که در منابع موجود، فیلم‌ها و سخنرانی‌ها که از شهید باهنر به جای مانده است، عمیق شده و زندگینامه ایشان را تا حدی درک و فهم کنم. علاوه براین، گفت‌وگوهایی که با کارگردان اثر داشتم، کمک زیادی به من کرد تا آن فضا را بفهمم. 

وی درباره سختی‌های بازی در نقش چهره‌های نام آشنای معاصر گفت: طبیعی است که ایفای نقش به جای چهره‌های شناخته شده معاصر و افرادی که مردم آنها را می‌شناسند سخت‌تر است، بسیاری از افرادی که هم‌اکنون بالای 50-60 سال سن دارند، شهید باهنر را از نزدیک دیده‌اند. این چالش هم سخت است و هم بسیار وسوسه‌کننده که آیا می‌توانی از پس آن بربیایی یا خیر؟ 

او در پاسخ به سؤال مجری برنامه درباره اصلی‌ترین ویژگی‌های شهید باهنر گفت: در سخنرانی‌ها و ویدئوهای به یادگار مانده از شهید باهنر به 2-3 نکته مهم درباره ایشان رسیدم؛ اولا او آرامش و متانتی داشت که واقعا مثال‌زدنی است؛ حتی زمانی که می‌خواهد با چیزی مخالفت کند، باز هم با همان متانت حرف می‌زند. فکر می‌کنم سبقه فرهنگی او دلیل این موضوع باشد. 

بازیگر سریال «راز ناتمام» گفت: نکته بعدی، هوش خدادادی و ذکاوتی است که به شهید باهنر کمک می‌کند تا در لحظات حساس، درونیات خود را کنترل کرده و رفتار معقولانه‌ای از خود نشان بدهند. برای مثال، در صحنه‌هایی که مربوط به برخورد ایشان با مامورین ساواک در زندان است، می‌بینیم که ماموران را خیلی راحت به سخره می‌گیرد و از سویی دیگر فعالیت انقلابی‌اش را بدون آنکه کسی بفهمد دنبال می‌کند.

فرهاد جم ضمن اشاره به دیدار خود با فرزند شهید باهنر گفت: امروز صبح در خدمت فرزند شهید باهنر، آقای دکتر ناصر باهنر بودیم. ایشان می‌گفت که خانواده شهید باهنر با سریال ارتباط برقرار کرده‌اند. وقتی این سخنان را شنیدم بسیار خوشحال شدم، چرا که احساس می‌کنم بار مسئولیتم را به قدری خوب انجام داده‌ام که همسر و فرزند شهید باهنر با آن ارتباط برقرار کرده‌اند. علاوه براین، نظرهای مختلفی از سوی مردم گرفتم؛ درصد زیادی از مردم راضی بودند و برخی خیر. 

بازیگر سریال‌های «پول کثیف» و «ستایش 3» در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نقش‌هایش در این سریال‌ها گفت: سریال «پول کثیف» سال 1383 تصویربرداری شد و سال 1385 از شبکه 5 پخش شد. هم‌چنین در سریال «ستایش 3» نقش یک روحانی و امام جماعت مسجد را بازی می‌کردم که بسیار از کارها با محوریت او بود. باید اشاره کنم که اولین نقش روحانی که بازی کردم یک فیلم 90 دقیقه‌ای بود که خانم زیبا بروفه آن را کارگردانی می‌کرد. دومین نقش روحانی را در سریال ستایش 3 داشتم و ایفای نقش به جای شهید باهنر، سومین تجربه من برای بازی در نقش روحانی بود. 

او هم‌چنین درباره سریال «همسران» که نزدیک به 3 دهه پیش از تلویزیون پخش می‌شد، گفت:80 درصد سریال همسران در یک آپارتمان فیلمبرداری می‌شد. آقای فردوس کاویانی و خانم مهرانه مهین ترابی در ابتدا در این سریال حضور نداشتند و غلامحسین لطفی که کارگردان کار نیز بود، نقش آقای لطفی را هم خودش بازی می‌کرد. بعد از یک روز فیلمبرداری اتفاقاتی رخ داد و بیژن بیرنگ و مسعود مهام تصمیم گرفتند در کنار تهیه‌کنندگی، خودشان کارگردانی هم بکنند و فردوس کاویانی و خانم مهین ترابی به تیم اضافه شدند. 

فرهاد جم در پایان گفت: امیدوارم مدیران ارشد صدا و سیما سیاستی را اتخاذ که سریال‌هایی نظیر «راز ناتمام» بیشتر ساخته شود تا اسطوره‌ها و شخصیت‌های مهم تاریخ معاصر ما برای نسل جوان بیشتر شناخته شوند. 

گفتنی است، حمید همت‌یار به اجرای موسیقی در این برنامه پرداخت و شاپور دیوسالار معاون فرهنگی و طراحی شهری سازمان زیباسازی تهران نیز درباره فعالیت‌های این سازمان صحبت کرد.

جُرم پیاده‌روی اربعین در زمان صدام: قطع دو پا، اعدام و خرابی خانه!/"مسیر عاشقی" از هفته آینده در تلویزیونمستند زندگینامه سیاسی حجت الاسلام حسینیان وارد مرحله تولید شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تلویزیون هفته دولت سریال تلویزیون هفته دولت سریال فرزند شهید باهنر فرهاد جم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد

سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد.

در این مراسم سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «محمد شیرازی» رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا، سردار سرتیپ پاسدار «محمدرضا فلاح‌زاده» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «محسن رضایی» دبیر شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، سردار سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده قرارگاه فرهنگی، اجتماعی بقیةالله (عج)، «مهدی فضائلی» عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی،  سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ بسیجی «محمدرضا نقدی» معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «اسماعیل احمدی‌مقدم» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «حیدر مصلحی» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، سردار سرلشکر «مصطفی ایزدی» فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی محمدی‌سیرت» مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار «حسین اشتری» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار «قاسم قریشی» جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار سرتیپ دوم «یدالله جوانی» معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و خانواده شهید حجازی حضور داشتند.

تبلور شهادت‌گونه در زندگی سردار شهید حجازی

گفتنی است سردار سید محمد حسین‌زاده حجازی از جمله فرماندهان سپاه بود که از همان ابتدای تأسیس سپاه، به عضویت آن درآمد.

او در دوران دفاع مقدس مسئولیت‌هایی نظیر ریاست ستاد سپاه منطقه دوم کشوری، جانشینی سپاه منطقه چهار کشور و جانشینی قرارگاه عملیاتی سلمان در جبهه میانی را داشت و پس از آن تا پایان دفاع مقدس به‌عنوان جانشین قرارگاه عملیاتی قدس سپاه مشغول به خدمت شد.

سردار حجازی فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ارشد مدیریت دولتی از دانشگاه تهران، دانش‌آموخته دکترای دانشکده عالی دفاع ملی در رشته مدیریت استراتژیک و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) بود.

پس از پایان دفاع مقدس سردار حجازی معاون هماهنگ‌کننده نیروی مقاومت بسیج شد تا اینکه در سال 76 به فرماندهی این نیرو برگزیده شد و تا سال 86 نیز در این سمت باقی ماند. دوران 10ساله فرماندهی سردار حجازی در نیروی مقاومت بسیج یکی از بهترین دوران‌های این نیرو محسوب می‌شود.

پس از آن با حکم فرماندهی معظم کل قوا، رئیس ستاد مشترک و معاون هماهنگ‌کننده فرمانده‌کل سپاه شد و تا سال 87 در این سمت باقی ماند تا اینکه در سال 87 به سمت جانشین فرمانده‌کل سپاه برگزیده شد و همزمان جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه ثارالله تهران نیز بود.

سردار حجازی در سال 88 به ستادکل نیروهای مسلح رفت و جایگزین سردار نقدی در معاونت آماد و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح شد.

پس از آن سردار حجازی به فرماندهی سپاه لبنان منصوب شد و تا 1398 در این جایگاه خدمات ویژه‌ای در راستای تقویت جبهه مقاومت انجام داد. این شهید بزرگوار در جریان جنگ سوریه نیز کنار شهید سپهبد سلیمانی خدماتی تأثیرگذار را در راستای مبارزه با تروریسم تکفیری انجام داد.

نقش‌آفرینی در تقویت حزب‌الله لبنان و جبهه مقاومت از درخشان‌ترین نقاط کارنامه این شهید بزرگوار است که موجب شد طی سال‌های اخیر صهیونیستها برنامه ترور وی را در دستور کار خود داشته باشند.

پس از شهادت سردار سلیمانی و با پیشنهاد سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار حجازی در 30 دی ماه سال 98 با حکم سرلشکر سلامی فرمانده‌کل سپاه به‌عنوان جانشین نیروی قدس سپاه منصوب شد.

سرانجام این مجاهد خستگی ناپذیر در فروردین سال 1400 پس از یک دوره بیماری بر اثر جراحات ناشی از دفاع مقدس به شهادت رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افشای راز قتل همسر و فرزند با آتش افروزی
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • راز قتل همسر و فرزند با آتش افروزی
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • سومین سالگرد سردار شهید سید محمد حجازی
  • پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت مرحومه معصومه حائری
  • همسر شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی درگذشت
  • باهنر: یحیی گزینه خوبی برای تراکتور است