Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرزبان نظری گفت: ۲.۵ درصد کل کلاس های استان کرمانشاه معادل ۳۷۹ کلاس درس نیازمند تخریب و بازسازی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرزبان نظری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: در حال حاضر در سطح استان تعداد ۳ هزار و ۴۶۴ مدرسه با ۱۳ هزار و ۷۵۱ کلاس درس در سطح استان داریم که از این تعداد ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد کل کلاس های استان معادل ۳۷۹ کلاس درس آن نیازمند تخریب و بازسازی و ۱۲.۹ درصد کل کلاس های استان معادل  ۱۹۶۱ کلاس درس آن نیازمند مقاوم سازی است.

مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه افزود: با توجه به اینکه مدارس در اختیار اداره کل آموزش و پرورش استان هستند لذا هرگونه تصیم گیری در خصوص استفاده یا عدم استفاده توسط دستگاه بهره بردار قابل انجام است.

وی خاطر نشان کرد: از سال ۸۵ (شروع طرح تخریب و بازسازی مدارس فرسوده) تاکنون ۸۳۱ پروژه با ۴۰۳۲ کلاس درس و زیربنای۵۱۴۳۴۳ مترمربع احداث، تخریب و بازسازی، تکمیل و مقاوم سازی شده و به بهره برداری رسیده است.

نظری بیان داشت: از سال ۸۵ تاکنون مبلغ ۱۸۲ میلیارد تومان جهت تخریب و بازسازی مدارس فرسوده و خطرآفرین هزینه شده است.

وی همچنین به وجود ۳۱۸ مدرسه کانکسی فعال در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت:  برای حذف این فضا‌ها و جایگزینی فضای مناسب آموزشی نیازمند ۳ هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار هستیم که اکثر آن ها دارای دانش آموز کمتر از ۱۰ نفر هستند.

نظری افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده حدود یکصد کلاس درس پیش ساخته بالای ۱۰ تا ۱۵ نفر دانش آموز داریم که ساخت مدرسه به جای آنها جزو مصوبات سفر هیات دولت بوده و در دستور کار قرار دارد.

مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: همچنین در مهرماه امسال ۳۸ مدرسه با ۱۴۲ کلاس درس و مساحت ۱۳ هزار و ۹۱۰ متر مربع تحویل آموزش و پرورش می شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: درصد کل کلاس تخریب و بازسازی استان کرمانشاه کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۰۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد

به گزارش قدس خراسان، سید امیر شوشتری روز یکشنبه در نشست خبری در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنج هزار نفر از این تعداد بازماندگان از تحصیل سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار اعلام شده اند.

وی با بیان اینکه شمار دانش آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی ۷۰ هزار نفر است، بیان کرد: علاوه بر این سه هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: بیشترین شمار دانش آموزان با حدود ۹۰ درصد را دانش آموزان افغان تشکیل می‌دهند و اتباع عراقی و سوری در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال هفته معلم تحت عنوان «همه مدیون تو هستیم» اعلام شده است، گفت: در قالب برگزاری آزمون‌های استخدامی مختلف برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این شمار به ۱۲ هزارو ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابد، بنابراین در سال تحصیلی آینده کمبود معلم نخواهیم داشت.

شوشتری در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح رتبه بندی معلمان در خراسان رضوی نیز گفت: کلیه اعتراضات در این زمینه رسیدگی شده است و احکام لازم برای معلمان استان صادر شد.

به گفته وی، کلیه معلمانی که احکام آنان تا پایان اسفند ماه پارسال صادر شده است، معوقات را دریافت کردند.

تحویل ۳۰۱ فضای آموزشی در خراسان رضوی

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی نیز گفت: در سال گذشته ۳۰۱ پروژه آموزشی با تعداد هزار و ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۵۰ درصد افزایش دارد.

جاسم حسین پور افزود: سال گذشته پنج استخر دانش آموزی تحویل آموزش و پرورش استان شد و امسال نیز چهار استخر دیگر تحویل و برای چهار استخر جدید نیز تامین اعتبار انجام شده است.

وی اظهار کرد: پیش بینی احداث پنج هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی از مهمترین اقدامات انجام شده خراسان رضوی در این زمینه است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته بنیاد علوی ۱۰۵ کلاس، بنیاد برکت ۱۷۷ کلاس، کمیساریای عالی ۴۰ کلاس، سازمان مسوولیت‌های اجتماعی ۷۰ کلاس و خیرین ۵۰۰ کلاس درس را در این استان ساختند.

وی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در کشور پنج و ۲ دهم متر مربع است، در حالی که این رقم در خراسان رضوی چهار و سه دهم متر مربع است.

حسین پور با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های پرجمعیت دانش آموزی کشور است، گفت: هر چه جمعیت دانش آموزی بیشتر باشد، سرانه فضای آموزشی نیز کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: سال گذشته این اداره کل سه هزار میلیارد ریال جهت تجهیز هنرستان‌ها و نمازخانه‌های مدارس استان هزینه کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس