Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب اسماعیلی اگرچه سال‌ها به عنوان تهیه‌کننده و کارگردان فعالیت کرده است و با تهیه فیلم‌هایی چون «سرکوب»، «خرگیوش»، «سه بیگانه»، «غزل» و... سینما را در حوزه‌ی اقتصاد و بیزینس نیز خوب می‌شناسد اما در طول این سال‌ها به دنبال گیشه در سینما نبوده است و کارنامه‌ی او نشان از این دارد که سینمای مدنظر او آثاری اجتماعی با انعکاس پیام‌هایی برای جامعه مخاطبش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگر سریال «ولایت عشق»، «دزدان مادر بزرگ» و... که در سینما هم بازیگری را با فیلم‌های «آزادراه»، «ساده لوح»، «محموله» و... طی کرده است درباره وضعیت سینما در سال‌های اخیر با خبرنگار خبرگزاری برنا گپ‌وگفتی داشت که از نظر می‌گذرانید. 

بازیگر فیلم سینمایی «بدل» در ابتدای این گفت‌وگو پیرامون تقدیر سازمان سینمایی و موزه سینما از او در روز خبرنگار گفت: نزدیک به ۱۵ سال کار رسانه‌ای انجام دادم. اینکه به خبرنگاران بها داده می‌شود جای خوشحالی دارد. می‌دانیم که اهالی قلم و رسانه حقوق‌های کلانی ندارند و تنها عشق و علاقه است که آن‌ها را در این حرفه ماندگار کرده است. اینکه به اهالی رسانه نگاه و توجه شده و آن‌ها را مورد محبت قرار داده‌اند جای تقدیر دارد. امیدوارم که این توجه‌ها در دولت سیزدهم ادامه داشته باشد و ما بتوانیم شاهد این مراسم‌ها باشیم.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «قرمز» درباره وضعیت سینما در دولت سیزدهم عنوان کرد: سال ۹۸ از لحاظ میزان استقبال تماشاگران سیر صعودی خوبی را طی کردیم و شاهد رشد و حضور مخاطب در سالن‌های سینما بودیم تا اینکه پاندمی کرونا آغاز شد و ضربه‌ی هولناکی به سینماداران، تهیه‌کنندگان و سایر اهالی هنر زد. بنابراین از این نظر دولت آقای رئیسی با بقیه‌ی دولت‌ها آنچنان تفاوتی ندارد. اما خوشبختانه از سال پیش با گفت‌وگوهایی که با مسئولان پخش و سازمان سینمایی داشتیم شرایطی را فراهم کردیم که فیلم‌ها بتوانند دوباره رنگ اکران را به خود ببینند‌. از لحاظ فیلم‌های پرمخاطب، فیلم «دینامیت» اکران شد و کم کم یکسری فیلم‌های دیگر مانند «گشت ارشاد» به روی پرده آمدند تا سینما سیر صعودی خودش را طی کند.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «خریگوش» برای بهبود اوضاع سینما و فروش بیشتر پیشنهاد داد: سینمای ما مانند سوپرمارکتی می‌ماند که بسیار شیک است و امکانات خوبی دارد اما برای عرضه هیچ چیزی ندارد. بنابراین ما نیاز به ساخت فیلم‌های پرمخاطب با محتوای خوب داریم که این کمبود را جبران کنیم. امروزه سالن‌های سینمای قشنگی در پاساژهای گوناگون تاسیس شده اما فیلم‌های خوب و ارزنده‌ که در شان مخاطب باشد بسیار کم است.

اسماعیلی اظهار داشت: سینما برای جذب مخاطب نیاز به ساخت فیلم‌های متنوع دارد. اگر به فیلم‌های اجتماعی انگ سیاه‌نمایی را بچسبانیم و مدام بگوییم ساخت این فیلم به فلان ارگان یا دستگاه برمی‌خورد اوضاع هنر بد و بدتر می‌شود و مخاطب دیگر از سینمای ایران استقبال نمی‌کند. در این شرایط شبکه‌های ماهواره‌ای با پخش فیلم‌های روز دنیا تماشاگر را محاصره می‌کنند.

او در آخر گفت: امیدوارم چند فیلمی که در توقیف هستند با تعامل مدیرکل سازمان سینمایی ممیزیشان برطرف شود. واقعا قبول دارم که شرایط اقتصادی مردم ناگوار است اما با این حال باز هم قیمت بلیت سینما نسبت به سایر اقلام ارزان‌تر است و رشد قیمت آنچنانی نداشته است.

خبرنگار: تبسم کشاورز

انتهای پیام/

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خبرنگار قرمز سینما سرکوب سازمان سینمایی حبیب اسماعیلی رئیسی گشت ارشاد دینامیت دولت سیزدهم برای مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۲۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، حمیدرضا قانعی گفت: در زمان حاضر، ۲۷ سالن سینما در فارس فعال است و امسال هم چندین پروژه سینمایی شهرستان‌های مختلف استان به بهره‌برداری می‌رسد.
وی اعلام کرد: سالن‌های موجود سه شهرستان کوهچنار، بوانات و خرم بید به تجهیزات سینمایی مجهز شدند و تا پایان خرداد وارد چرخه اکران‌های سینمایی می‌شوند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: اسفند پارسال پردیس نخل لارستان با سه سالن درجه یک به بهره‌برداری رسید و نمایش در پردیس سینمایی یاس فسا هم آغاز شد.
قانعی اضافه کرد: هر چند به صورت رسمی این ۲ پردیس سینمایی هنوز افتتاح نشده اما بهره برداری از آنها اسفند پارسال آغاز شده است تا مردم فسا و لارستان از اکران‌های نوروزی بهره‌مند شوند.
قانعی با اشاره به افتتاح ۱۷ سالن سینما در شیراز تا پایان امسال گفت: با همکاری حوزه هنری و شهرداری شیراز، پردیس سینمایی استاد تارخ تا ۲ ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

دیگر خبرها

  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»
  • استقبال مخاطبین سینما از «مست عشق»