Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، علی رحیمی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته دولت که در سالن جلسات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان قم برگزار شد، با بیان اینکه افراد با معیار شغل و محل سکونت در این صندوق بیمه می‌شوند، اظهار کرد: ساکنین شهرهای زیر 20 هزار نفر و قالیبافان و کشاورزان غیر ساکن در روستا، فعالان صنایع دستی، کارگران فصلی، کارگران ساختمانی، دام‌داران و زنبورداران می‌توانند در این صندوق بیمه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پرداخت حق بیمه به صورت سالیانه است، عنوان کرد: دو سوم حق بیمه را دولت پرداخت می‌کند و یک سوم را بیمه شده می‌دهد و حداقل حق بیمه برای سال جاری ۶۰۰ هزار تومان و حداکثر یک میلیون و ۵۹۶ هراز تومان است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر قم داشتن حداقل ۱۸ و حداکثر ۵۰ سال سن را از شرایط اصلی عضویت در صندوق بیان کرد و گفت: یک شخص ۱۸ ساله با عضویت در صندوق می‌تواند پس از ۳۰ سال پرداخت حق بیمه، به صورت ماهانه حقوق کامل را از این صندوق دریافت کند و در صورتی که شخصی همزمان با رسیدن به ۶۵ سالگی دارای ۱۵ سال سابقه بیمه باشد، بر اساس قوانین صندوق، ۵ سال سابقه پرداخت بیمه به سوابق او افزوده شده و با ۲۰ سال سابقه به بازنشستگی خواهد رسید.

رحیمی ادامه داد: پرداخت مستمری از کار افتادگی و مستمری فوت به افراد تحت تکفل بیمه شده اصلی، از دیگر تعهدات صندوق بیمه اجتماعی است.

وی افزود: در حال حاضر حدود 12 هزار نفر بیمه شده جذب کرده‌ایم و تعداد مستمری فوتی‌ها 490 نفر، مستمری بازنشستگی 629 نفر و مستمری از کار افتادگی 67 نفر است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان قم خاطر نشان کرد: این صندوق دفترچه درمان مستقیم ندارد اما افراد تحت پوشش این بیمه می‌توانند از خدمات سازمان بیمه سلامت استفاده کنند.

انتهای پیام/78034

منبع: فارس

کلیدواژه: علی رحیمی بیمه صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۷۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ناصر مرادی پویانی در گفت‌وگویی با اعلام این خبر اظهار کرد: این میزان مستمری به تعداد بیش از ۲۵ هزار و ۸۶۰ هزار  خانواده  در قالب حدود ۶۲ هزار نفر پرداخت شده است.

وی همچنین با بیان اینکه مستمری مددجویان این نهاد امسال نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش  داشته است، گفت: مستمری امسال مددجویان پس از افزایش ۳۰ درصدی برای خانوار های یک نفره یک میلیون تومان ، دونفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان ، سه نفره ۲ میلیون تومان، چهار نفره ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و پنج نفره به بالا ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان است.

مدیرکل کمیته امداد استان همچنین گفت: پرداخت مستمری تنها یکی از خدمات کمیته امداد به خانواده های مددجو بوده و این خانواده‌ها در طول سال خدمات متنوع دیگری از این نهاد دریافت می‌کنند.

مرادی‌پویانی تصریح کرد: هم اکنون تعداد ۶۱هزار و ۸۰۸  نفر در قالب ۲۷ هزار و ۵۲۰  خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان ایلام هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟