Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی پیشرفت فیزیکی خط ریلی بوشهر را ۹ درصد دانست و گفت: ساخت خط راه‌آهن شیراز - بوشهر به حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبوشهر، خیرالله خادمی ظهر امروز در جریان بازدید رئیس مجلس شورای اسلامی از پروژه در دست ساخت خط ریلی بوشهر در منطقه تنگستان با اشاره به اینکه مسیر کریدور شمال به جنوب با اولویت خط ریلی بوشهر- شیراز دنبال می‌شود اظهار داشت: احداث این پروژه کریدور ترانزیت ریلی جدید شمالی - جنوبی از بندر بوشهر، تا مبادی شمال کشور و منطقه پارس جنوبی را به شبکه ریلی کشور متصل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تکمیل این پروژه سبب انتقال سریع و ایمن تجهیزات و تأسیسات صنایع بالادستی به منطقه عسلویه و منجر به انتقال سریع محصولات تولیدی به داخل کشور می‌شود.

مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، تکمیل پروژه کریدور ترانزیت ریلی جدید شمالی - جنوبی را نیاز به 52 هزار میلیارد تومان دانست و بیان کرد: ساخت خط راه‌آهن شیراز - بوشهر به حدود 40 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

مجوز تأمین مالی پروژه راه آهن بوشهر - شیراز از طریق تهاتر نفت صادر شدرئیس مجلس از روند ساخت سد دالکی دشتستان بازدید کرد + تصویررئیس مجلس: حل مشکلات آب آشامیدنی و خط ریلی استان بوشهر در دستور کار قرار دارد

خادمی افزود: خط ریلی بوشهر - شیراز هم اکنون دارای 9 درصد پیشرفت فیزیکی و 16 درصد زیرسازی است.

نماینده مردم تنگستان و دشتی در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اهمیت احداث خط راه آهن شیراز - بوشهر گفت: در سطح استان بوشهر 27 بندر وجود دارد که اگر فعال شوند، راه‌های زمینی کفاف حمل بار را نمی‌دهد.

برای جبران خسارت کشاورزان تنگستان تدبیر شود

غلامحسین کرمی بیان کرد: از طرفی منطقه تنگستان قطب کشاورزی است اما تابستان امسال به سبب بارندگی‌های شدید به شدت نخلستان‌ها خسارت دید که لازم است برای جبران خسارت آنها تدبیری اتخاذ شود.

وی همچنین به مشکلات مردم منطقه تنگستان از جمله کمبود مدرسه و فضای آموزشی، بیمارستان و راه‌آهن اشاره کرد و گفت: بیشترین نرخ بیکاری استان بوشهر در دشتی و تنگستان است که نیاز به توجه ویژه برای توسعه زیرساخت‌ها است.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان خط ریلی بوشهر راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۳۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رستمی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان اظهار داشت: امور عشایری نمی‌تواند به تنهایی جواب گوی همه مشکلات جامعه امور عشایری در استان باشد.

مدیرکل عشایری استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس مصوبه دولت همه دستگاه‌های اجرایی کشور موظف هستند که در طرح‌ها و برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بودجه‌های سنواتی خود با اختصاص اعتبارات مناسب با جمعیت عشایر وظایف خود را در قبال جامعه عشایری انجام دهند.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که دولت مردمی سیزدهم به عشایر توجه دارد بحث آئین ساماندهی است که موجب ۱۰ برابری افزایش اعتبارات عشایری شده است.

مدیرکل عشایری استان بوشهر یاد آور شد: در تنگستان در طی ۲ سال گذشته خدمات بسیار خوبی با اعتبارات بیش از سه میلیارد تومان به عشایر شهرستان ارائه شده است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم شعار سال مقام معظم رهبری در شهرستان در خصوص جهش تولید و مشارکت مردمی محقق شود منوط به همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در کنار عشایر است.

رستمی بیان کرد: جمعیت عشایر تنگستان یک درصد جمعیت این شهرستان است که نیازاست در اعتبارات شهرستان معادل یک درصد جمعیت اعتبار برای امور عشایری شهرستان در نظر گرفته شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خاطر نشان کرد: ۲.۵ درصد جمعیت استان بوشهر را عشایر تشکیل می‌دهند ولی اعتبارات که برای امور عشایری استان در نظر گرفته می‌شود زیر نیم درصد است.

وی ادامه داد: در تسهیلات تبصره ۱۸ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان باز پرداخت هفت ساله برای اشتغال عشایر شهرستان مبلغ ۳ میلیارد تومان به ۲۵ نفر تسهیلات داده شد.

نصب پنل‌های خورشیدی

رستمی افزود: انتظار داریم در سال جاری با نصب پنل‌های خورشیدی اتفاقات خوبی در شهرستان ایجاد شود که دیگر شاهد چادر عشایر بدون برق نداشته باشیم و برای این منظور امور عشایری استان ۵۰ درصد اعتبارات این طرح از محل اعتبارات اداره کل و۵۰ درصد نیز از محل اعتبارات شهرستان اختصاص داده شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خواستار برگزاری جلسات امور عشایری تنگستان به صورت مداوم و در هر فصل حضور عشایر برگزار شود.

وی اضافه کرد: در تنگستان ۱۶ آب گرم کن خورشیدی در اختیار عشایری قرار گرفته که نیاز است مشخص شود که به کدام یک از عشایر داده شده است.

کد خبر 6089328

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد