Web Analytics Made Easy - Statcounter

روغن کندر ماهیچه‌ها را در برابر سرماخوردگی محافظت می‌کند و برای درد‌های مفاصل و روماتیسم و آرتریت بسیار موثر است.

روغن کندر، تولید استروژن را کنترل می‌کند و از احتمال ایجاد کیست در رحم و تومور‌های پس از یائسگی که سرطان رحم نام دارد جلوگیری می‌کند.

مالیدن یک قطره روغن کندر در کف دست‌ها و قرار دادن آن‌ها روی چشم هی باز به مدت پنج دقیقه در روز می‌تواند بسیاری از مشکلات مربوط به بینایی را حل و رفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماساژ ستون فقرات با کمک روغن کندر موجب بهبود تپش قلب و تسکین افرادی که دچار ریزش قلب شده اند می‌شود. روغن کندر ماسک صورت عالی برای سلامت نگه داشتن پوست و جلوگیری از چروک آن و جوان و نرم نگه داشتن پوست است. روغن کندر به تنهایی و یا با ترکیب مقداری صمغ درخت مر مو‌ها را براق و سالم می‌کند. از این ماده به عنوان ژل حالت دهنده مو نیز میتوان استفاده کرد. روغن کندر باعث تقویت ریشه مو و سلامت مو‌ها می‌شود و ریزش مو‌ها را متوقف می‌کند.

در احادیث هم به کندر اشاره شده است:

حضرت رسول (ص) فرموده‌اند: «کندر بخورید؛ زیرا همان‌طور که انگشت، عرق را از پیشانی پاک می‌کند، کندر هم سوزش قلب را می‌برد و کمر را محکم، و عقل را زیاد می‌کند و ذهن را ذکاوت، و چشم را جلا می‌بخشد، و فراموشی را از میان می‌برد» (بِحار الاَنوار، ج ۵۹، ص ۲۹۴).۱

نحوه مصرف کُندر

در طب سنتی کندر گرم و خشک است و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مفید است.

اگر کندر را با عسل بخورید موجب درمان فراموشی می‌شود. 

می‌توانید کندر را بکوبید و یک قاشق مربا خوری از آن را به لیوانی آب اضافه نمایید و میل کنید. می‌توانید روزی ۳ گرم کندر را در آب خیسانده و ناشتا مصرف کنید تا بلغم‌های سینه دفع شود. یا می‌توانید کندر را به صورت آدامس استفاده کنیداست. برای درمان روماتیسم و آرتروز کندر به میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ و سه نوبت در روز مصرف شود. برای درمان آسم روزانه ۳۰۰ میلی گرم کندر در سه نوبت مصرف شود.

منبع: برنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مواد غذایی کندر روغن کندر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۱۳۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسکانیوز،‌ شنبلیله گیاهی است که به طور سنتی برای درمان بیماری ها از جمله ریزش مو استفاده می شود. برخی تحقیقات نشان می دهد که ممکن است شنبلیله در واقع برای جلوگیری از ریزش مو مفید باشد.

دلایل احتمالی اثرگذاری شنبلیله منبع غنی از پروتئین:

شنبلیله منبع خوبی از پروتئین است که برای سلامت مو ضروری است. کمبود پروتئین می تواند منجر به ضعیف شدن و شکنندگی مو شود.

سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی:

شنبلیله حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی از جمله آهن، ویتامین B6، اسید فولیک و نیاسین است که همگی برای سلامت مو مهم هستند. کمبود این مواد مغذی می تواند منجر به ریزش مو شود.

خواص ضد التهابی:

شنبلیله دارای خواص ضد التهابی است که می تواند به کاهش التهاب پوست سر کمک کند. التهاب پوست سر می تواند یکی از عوامل ریزش مو باشد.

هر آنچه باید در مورد ریزش مو بدانید | روش‌های جدید برای درمان ریزش مو

نحوه استفاده از شنبلیله برای مو ماسک مو:

می توانید از پودر شنبلیله برای تهیه ماسک مو استفاده کنید. برای تهیه این ماسک، ۲ قاشق غذاخوری پودر شنبلیله را با ۲ قاشق غذاخوری ماست یا روغن نارگیل مخلوط کنید. مخلوط را به پوست سر و موهای خود بمالید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند. سپس با شامپو بشویید.

آب شنبلیله:

همچنین می توانید از آب شنبلیله برای شستشوی موهای خود استفاده کنید. برای تهیه آب شنبلیله، ۲ قاشق غذاخوری دانه شنبلیله را به مدت یک شب در آب خیس کنید. صبح روز بعد، دانه ها را صاف کرده و از آب برای شستشوی موهای خود استفاده کنید.

مصرف خوراکی:

می توانید شنبلیله را به صورت خوراکی نیز مصرف کنید. شنبلیله را می توان به عنوان ادویه در غذاها استفاده کرد یا به صورت مکمل مصرف کرد.

موارد احتیاط در مصرف شنبلیله

اگر به شنبلیله حساسیت دارید، از استفاده از آن خودداری کنید. زنان باردار یا شیرده باید قبل از مصرف شنبلیله با پزشک خود مشورت کنند.

کد خبر 847415 برچسب‌ها خواص مواد غذایی موی سر سبزی خبر مهم

دیگر خبرها

  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند