Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - صبح دوشنبه دفتر نمايندگي اتاق تهران در لندن در حضور رئيس اتاق بازرگاني تهران و رئيس اتاق انگليس و ايران افتتاح و آغاز به کار کرد.
به گزارش سرويس اقتصادي جام نيـوز ، مسعود خوانساري، رئيس اتاق بازرگاني تهران در اين مراسم گفت: بعد از برجام، بيش از 200 هيات تجاري به ايران آمد و اتاق تهران ميزبان بيش از 60 هيات بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بايد اذعان کرد که تاکنون توفيقات عملي و اجرايي به اندازه رفت‌وآمد هيات‌ها نبوده است. اگرچه طبق آخرين گزارش کميسيون اروپا، حجم تجارت بين دو طرف در شش ماه ابتدايي سال ميلادي نزديک به دو برابر شده است ولي انتظار ما بيش از اين رقم‌هاست.
وي ادامه داد: طبيعتا دو مشکل جدي برسر اين راه وجود دارد: يک مسئله خارجي است که بعد از آمدن آقاي ترامپ، مشکلات و نگراني‌هاي براي فعالان اقتصادي ايجاد کرده است. مسئله بعدي هم مشکلات داخلي ايران به دليل تحريم‌ها و سوءمديريت‌هاي گذشته بوده است. اين مسائل باعث شد اشکالاتي در سيستم بانکي و اقتصاد کشور داشته باشيم.
خوانساري تاکيد کرد: بعد از انتخاب آقاي روحاني به عنوان رئيس‌جمهور، اقتصاد کشور ثبات نسبي پيدا کرد. تورم ايران از 40 درصد به زير 10 درصد رسيده و زمينه‌هاي خوبي براي سرمايه‌گذاري فراهم شد.
به گفته او، چند قرارداد بزرگ منعقد شده است که يکي از آنها قرارداد توتال بوده است. طي اين مدت قراردادهايي هم با شرکت‌هاي خودروسازي خارجي بسته شده است.
خوانساري ادامه داد: اتاق تهران تمام تلاشش اين بود که بتواند نيازهاي سرمايه‌گذار خارجي را شناسايي کند و مطالبه‌گري از دولت را افزايش دهد. خوشبختانه دولت هم توجه بيشتري به بخش خصوصي در چهار سال گذشته داشته است. طي همين روابط در اتاق توانستيم مشکلاتي بخش خصوصي که در ارتباط با بيمه و ماليات وجود داشت را تا حدودي حل و فصل کنيم.
بر اساس صحبت‌هاي رئيس اتاق تهران، اقدام ديگري که در اتاق تهران انجام شد، راه‌اندازي مرکز داوري بود. او گفت: ما معتقديم چنانچه اتاق بازرگاني بتواند اختلافات بين صاحبان کسب‌وکار را بررسي کند، هم سريع‌تر به اختلافات رسيدگي مي‌شود و هم اين روند هزينه کمتري براي طرفين قرارداد در بر خواهد داشت.
وي اضافه کرد: اقدام بعدي، راه‌اندازي مرکز جذب سرمايه‌گذاري خارجي بود که خانم فريال مستوفي، عضو عيات نمايندگان اتاق تهران، مسئوليت آن را برعهده دارند. اولين کار صورت گرفته در اين مرکز، بررسي قانون فعلي جذب سرمايه‌گذاري خارجي بود. دومين اقدام، شناخت پتانسيل و طرح‌هاي داخلي آماده براي سرمايه‌گذاري خارجي بود.
خوانساري در صحبت‌هايش به مشکل رتبه‌بندي ايران در شاخص‌هاي بين المللي اشاره کرد و گفت: وضعيت ايران در شاخص‌هاي بين المللي در ارتباط با آزادي اقتصادي، فساد اداري و اقتصادي، تورم، محيط کسب‌وکار مطلوب نبوده و نيست. خوشبختانه با دعوت از موسسه‌هايي مانند فريزر در مسير حل اين مشکلات هستيم. به اين شکل آنها مي‌توانند ساختار اقتصادي ايران را بررسي کنند و با شناخت بيشتر از اصلاحات اقتصادي انجام شده و ارائه راهکار براي مشکلات موجود، مسير بهبود رتبه ايران را هموار کنند … همچنين موسسه پرايس‌واترهاوس‌کوپرز (PwC) هم به دعوت اتاق تهران، در ايران حضور پيدا کرد.
رئيس اتاق تهران، در ادامه سخنراني‌اش به دستاوردهاي اخير ايران اشاره کرد و گفت: با تعداد زيادي از بيمه‌هاي معروف دنيا ارتباطات خوبي برقرار کرده‌ايم. هم‌چنين سعي داريم موافقتنامه‌هاي مختلفي با آنها به امضا برسانيم. ضمن اين که در ماه گذشته بيش از 30 ميليارد دلار خط اعتباري توسط کره، اتريش، چين، دانمارک به ايران داده شد و قطعا رقم‌ها بيش از اين افزايش پيدا خواهد کرد.
مهر
110

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۰۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران