Web Analytics Made Easy - Statcounter

چالوس - کمبود معلم مقطع ابتدایی در برخی دبستان‌های چالوس سبب شده تا دانش آموزان تمامی زنگ ها را به ورزش و تفریح بپردازند.

خبرگزاری مهر - محمد لفوتی- گروه استان‌ها: ۱۲ روز از ماه مهر وآغاز سال تحصیلی گذشت و هنوز برخی از مدارس ابتدایی شهرستان چالوس با مشکل کمبود معلم مواجه هستند.

کمبود معلم در مدارس مقطع ابتدایی شهرستان چالوس در حالی است که به گفته برخی از والدین باگذشت ۱۲ روز از سال تحصیلی برخی از دانش‌آموزآن‌همچنان بدون معلم و در مدارس سرگردان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اولیای دانش‌آموز چالوسی می‌گوید: باگذشت ۱۲ روز از سال تحصیلی همچنان فرزندمان که در مقطع ابتدایی تحصیل می‌کند، بدون معلم است و این مسئله آنان را سرگردان کرده است.

وی خواهان توجه و تلاش مسئولان برای رفع مشکل شد و گفت: مگر می‌شود بدون داشتن معلم، دانش‌آموزان به مدرسه بروند و مسئولان در این زمینه کوتاهی کرده‌اند.

حسینی مادر یکی از دانش‌آموزان مقطع چهارم ابتدایی مدرسه ابتدایی شهید ساجدی در چالوس نیز با اشاره به کمبود معلم می‌گوید: چهار روز یک نفر به‌عنوان بازرس در کلاس پسرم حضور داشت که آن‌هم فقط ورزش تدریس کرد.

همچنین پدر یکی از دانش‌آموزان نیز با اشاره به اینکه ۱۲ روز گذشته بدون معلم در کلاس فرزندم سپری شد گفت: بعد از گذشت این مدت، اگر معلمی هم بیاید آیا قرار است به‌صورت فشرده اقدام به تدریس کند که این مسئله نیز مشکل‌ساز است.

محمدی اولیای دیگر دانش‌آموز دبستانی چالوسی نیز می‌گوید: اگر مدرسه فرزندم را تغییر دهم باید نگران افت تحصیلی اوباشم، چراکه از آن محیط که عادت کرده و همچنین دوستانش دور می‌شود.

وی خواهان توجه مسئولان آموزش‌وپرورش مازندران برای حل این مشکل شد.

آموزش و پرورش چالوس عذرخواهی کرد/ جذب ۴۰ معلم بومی حق التدریس

درعین‌حال سلیمان عبداللهی مدیر آموزش‌وپرورش چالوس نیز در پیگیری خبرنگار مهر با تأیید مشکل کمبود معلم در مقطع ابتدایی شهرستان می‌گوید: به خاطر اینکه بتوانیم از معلمان بومی بهره‌مند شویم، این مشکل پیش آمد و شخصاً از تمامی اولیای محترم و دانش‌آموزان عزیز عذرخواهی می‌کنم.

وی اضافه کرد که با تلاش و پیگیری‌های فراوان، موفق شده‌ایم دیروز عصر، نامه مجوز انتقال ۴۰ معلم حق‌التدریسی بومی را دریافت کنیم که این خود یک مژده بسیار مهم برای اهالی منطقه است که مدت‌ها دغدغه به‌کارگیری بومیان را داشته‌اند.

سلیمان عبداللهی گفت: انشاء الله، تمامی مدارس از معلمان حق‌التدریس بومی بهره‌مند خواهند شد و هیچ مدرسه‌ای بدون معلم باقی نمی‌ماند.

مدیر آموزش‌وپرورش چالوس در پاسخ به این سؤال که آیا این معلمان، دارای تجربه کاری و سابقه تدریس هستند یا تازه جذب‌شده‌اند و تجربه اولشان است؛ گفت: همه این ۴۰ نفر دارای سابقه در مقاطع تحصیلی مختلف ابتدایی و پیش‌دبستانی هستند و اولیای دانش‌آموزان از نحوه تدریس و تجربه آن‌ها نگران نباشند.

مازندران ۵۲۴ هزار دانش‌آموز دارد که سال تحصیلی را در سه هزار و ۹۹۴ مدرسه آغاز کرده‌اند و مشکل کمبود معلم علاوه بر چالوس گریبان گیر برخی از شهرستان‌های مازندران بوده و امید است با پیگیری مسئولان آموزش‌وپرورش این مشکلات حل شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود

استاندار همدان گفت: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیین بزرگداشت مقام معلم باحضور استاندار همدان، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان و فرهنگیان در فامنین برگزار شد.

این آیین در راستای تجلیل و تکریم از مقام شامخ معلم باحضور 750 نفر از فرهنگیان این شهرستان (600 شاغل و 150 بازنشسته) برگزار شد.

استاندار همدان در این مراسم در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان فامنین با تاکید بر اینکه اگر کشوری به سوی پیشرفت قدم بردارد، باید در آموزش‌و‌پرورش سرمایه‌گذاری کند اظهار داشت: معلمان جایگاه و نقش اثرگذاری در زندگی دانش آموزان دارند.

علیرضا قاسمی‌فرزاد با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) با این عنوان که "هرکس به من کلمه‌ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است" گفت: همین جمله مهم و ارزشمند جایگاه والای معلم را بر همگان آشکار می‌سازد.

قاسمی فرزاد بیان کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش نسلی همانند 36 هزار دانش‌آموز شهید و 4 هزار معلم شهید را تحویل جامعه می‌دهد که در راه ایران‌ و انقلاب اسلامی جان خود را هدیه کردند.

استاندار همدان با بیان اینکه آموزش و پرورش محلی است که می‌تواند بین دانش‌آموزان تعادل ایجاد کند عنوان کرد: سطح فرهنگ‌، بینش‌ و ارزش‌ها در خانواده‌ها متفاوت است و دانش‌آموزان با ورود به مدرسه دلبستگی و وابستگی‌های دینی، ملی، اعتقادات و ارزش‌های جامعه اسلامی را نهادینه و منتقل می‌کنند.

قاسمی فرزاد از حضور خیران در ساخت مدارس تقدیر کرد و در بخش دیگری از سخنان خود افزود: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: دولت توان و تلاش خود را برای تقویت آموزش‌و‌پرورش در زمینه‌ ارتقای محتوا با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین و توسعه زیرساخت‌ها به کار بسته است.

‌انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود