Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار برنا ،خبر تحصیل کودکان سیستان و بلوچستانی در یک مرغداری کذب است و تنها یک شیطنت رسانه ای بوده است .

علی مرادی درباره این خبر گفت : به هیچ وجه این خبر صحت ندارد و صحنه سازی برخی رسانه هاست که با فوتوشاپ،تصویر سازی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : این کلاس در خانه دهیار تشکیل می شود و دو سال است که از برگزاری آن می گذرد.

وی با تاکید براینکه نمی گوییم که در استان مشکل نداریم گفت : مثلا ما 6000 کلاس درس غیر استاندارد داریم. اما خبرهایی مثل حضور دانش آموزان در مرغداری شیطنت برخی رسانه هاست.

وی درباره انتشار عکس دانش آموزان در حال تحصیل در مرغداری در فضای مجازی گفت :

وقتی در این روستا و منطقه اصلا مرغداری وجود ندارد، طبیعی است که این تصاویر دروغ باشد .یک سری تصاویر را کنار هم گذاشته اند و به این طریق می خواهند ما را زیر سوال ببرند.

مرادی درباره اقداماتی که برای بهبود شرایط مدارس منطقه صورت گرفته است گفت :

دو پروژه در حال ساخت داریم. یکی برای مقطع ابتدایی و دیگری برای مقطع متوسطه که به زودی افتتاح خواهد شد.

در ادامه متنی را که آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در خصوص این خبر در اختیار برنا قرار داد می خوانید:

«حسبناالله ونعم الوکیل

پاسخ اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به مطالب انتشار یافته در فضای مجازی و برخی رسانه ها

درپی انتشار مطالبی در فضای مجازی و برخی رسانه ها در خصوص بعضی فضاهای آموزشی غیراستاندارد ونامناسب استان، اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به منظور تنویر افکار عمومی جوابیه ای صادر نمود که متن جوابیه به شرح ذیل می باشد:

مدتی است در فضای مجازی وبرخی رسانه های خبری ،مطالبی در خصوص بعضی فضاهای آموزشی غیراستاندارد ونامناسب استان سیستان وبلوچستان مطرح گردیده که لازم است توضیحی را به استحضار افکار عمومی برسانیم.

اولاً : آموزش وپرورش ونوسازی مدارس استان سیستان وبلوچستان از هرگونه اطلاع رسانی دقیق ومبتنی بر واقعیت های موجود که به بهتر شدن وضعیت بینجامد استقبال می کند و هر گاه مجالی پیدا کرده خود نیز در جشنواره های مختلف خیرین مدرسه ساز ودر جلسات کارشناسی تصمیم سازی وتصمیم گیری بخش دولتی وغیردولتی، مستندات دقیق مربوط به 6 هزار کلاس غیر استاندارد استان که تقریبا کل کلاسهای کالبدی استان را شامل می شود منعکس ساخته که البته ثمره این انعکاس واقعیت ها ، افزایش جهشی مشارکت خیرین مدرسه ساز واختصاص ردیف ملی اعتبار در بودجه سنوات، ویژه ایجاد و توسعه فضای آموزشی استان سیستان وبلوچستان بوده ودر واقع به ساخت وبهره برداری بیش از 2 هزار کلاس درس طی 3 سال اخیر وهمچنین 930 مدرسه با قریب به 2 هزار و 500 کلاس در دست احداث منجر شده است و نوید بخش یک تحول شگرف در ساخت وساز وحل مشکل فضای آموزشی در استان خواهد بود .

در این راستا نقش برجسته خیرین مدرسه ساز قابل ستایش وتقدیر ویژه است اما روشن است که با همه تلاش های صورت گرفته بدلیل عقب افتادگی تاریخی سرانه فضای آموزشی استاندارد نسبت به وضع مطلوب وحتی متوسط کشور هنوز برخی از مشکلات باقی است بویژه آنکه طی 3 سال گذشته بمنظور جذب تمامی کودکان بازمانده از تحصیل استان قریب به هزار مدرسه جدید نیز به تعداد مدارس قبلی افزوده شده است وطبق این حجم از توسعه کمی، بهره گیری از برخی فضاها زمینه ای مناسب واستاندارد را که عمدتاً با مشارکت خود مردم عزیزمان در اختیار قرار میگیرد اجتناب ناپذیر می سازد و آموزش وپرورش ونوسازی پس از راه اندازی این مدارس به ایمن سازی ویا جایگزینی آن با توجه به مقدورات اعتباری مبادرت می کنند .

ثانیاً : از آن جایی که طرح مشکل برخی از فضاهای آموزشی در فضای مجازی نفس آن می تواند سودمندباشدلزوما باید مبتنی برواقعیتهای موجود بوده وعاری از هرگونه صحنه آرایی وفضا سازی ویا بیان ناقص موضوع منعکس گردد. در بررسی های انجام شده نسبت به اخبار وتصاویر رسانه ها اگر چه به موردی از بیان دقیق خبر نیز برخوردیم که جای تقدیر وتشکر دارد اما شاهد مواردی نیز بودیم که متاسفانه کودکان به مکانی غیر از مکان اصلی تحصیل هدایت شده وعکس گرفته بودند ؛ ویا اینکه به بیان بخشی از واقعیت فضای استاندارد که در کنار مدرسه فعلی نامناسب در حال ساخت بود اشاره نشده بود ویا به مدرسه استانداردی که به فاصله کم، امکان پذیرش دانش آموزان را در آبادی مجاور داشت اشاره نگردیده بود ویا به برنامه ریزی وزمانبندی که مسئولین ذیربط برای حل مشکل مورد نظر انجام داده بودند یا سوال از آنها هیچ اشاره ای نشده بود؛ در جریان انعکاس اخبار در حقیقت این روشی است که ، عدم توجه به اقدامات انجام شده ودر دست انجام، نه تنها کمکی به حل مشکل نمی کند بلکه با نادیده گرفتن زحمات، به کاهش انگیزه ها بویژه انگیزه خیرین نیکوکار که فداکارانه در این استان محروم تلاش می کنند ودر برخی موارد به مطالبات ناممکن با توجه به منابع وامکانات محدود می انجامد و ابعاد مشکلات را پیچیده تر نیز می سازد .

آموزش و پرورش استان آمادگی دارد قبل از انتشار و درج هرگونه خبر، اطلاعات کاملی در خصوص موضوع مطرح شده در اختیار رسانه ها قرار دهد و انتظار می رود به منظور انعکاس حقیقت و واقعیت موجود این ارتباط و تعامل دوسویه حفظ و ارتقاء یابد.»

خبرنگار: محسن جعفری راد

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۰۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب

ایسنا/اردبیل رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: بحث آب بحث کوتاه مدت نیست بلکه باید طرح مسئله بشود و آب را دانش آموزان یک مسئله بدانند.

حسام رسولی، ۱۳ اردیبهشت در کارگاه آموزشی رابطان طرح داناب استان اردبیل که به همت جهاددانشگاهی استان اردبیل در سالن اجتماعات شرکت مخابرات برگزار شد، ضمن گرامی داشت هفته مقام معلم اظهار کرد: جامعه محصول هنر و فکر معلم و قطعا هر موفقیتی در جامعه حاصل پرورش و آموزش معلمان است و اگر نقصی در جایی وجود دارد از آن  ناشی می شود که حرف معلمان خود را خوب گوش ندادیم.

رسولی ادامه داد: برای جلوگیری از بحران های جامعه و بحران های تدریجی مثل بحران بیکاری، بحران کاهش جمعیت و شیب هرمی جمعیت که به سمت پیری پیش می رود و همچنین بحران های اعتیاد و یکی از بحران های مهم جهان که با آن مواجهیم بحث بحران آب، نیازمند برنامه ریزی مدون، منطقی و علمی هستیم.

 وی افزود: دنیا با دو بحران هویت و آب مواجه است که هر دو نیازمند ایفای نقش معلم است و در استان ما نیز معضل آب  محرز شده، بگونه ای که در دوره آبیاری در منطقه آمار مراجعه به پزشکی قانونی زیاد می شود و علت آن تنش آبی در روستاها و همچنین شهرها است.

رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: ما بایستی علاوه بر پرداختن به بحث کیفیت آب، کمیت آب را نیز در نظر داشته باشیم که در بحران آب تاثیر گذاشته و در این حال، شرکت آب منطقه ای، آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی دست به دست هم داده اند تا بتوانند نقطه شروعی در جلب مشارکت کسانی باشند که پیرو برنامه مدون اهداف طرح داناب را به جلو ببریم.

وی اذعان کرد: بحث آب بحث کوتاه مدت نیست بلکه باید طرح مسئله شود و آب را دانش آموزان یک مسئله بدانند بنابراین دانش آموزان ما که ذهنشان خلاق است حتما برای این مسئله و مشکل راه حل پیدا خواهند کرد.

رسولی خاطرنشان کرد:  این طرح را باید برای نسل جدید طرح مسئله کنیم و مطمئنا نسل جدید با کمک علم و فناوری خود این مسئله را حل خواهد کرد.

در وضعیت بحران آب در استان قرار داریم

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه ای استان اردبیل نیز در این کارگاه با اشاره به اهداف طرح داناب گفت: طرح داناب با هدف ایجاد مشارکت کلیه بهره برداران و کلیه ذینفعان که از منابع آب استفاده می کنند شکل گرفته که در واقع بحث نجات آب است.

فراهم کاظمی آذر اظهار کرد: در حال حاضر در وضعیت بحران آب در استان قرار داریم و امیدوار هستیم که بتوانیم با کمک آموزش دهندگان و معلمان به اهداف مورد نظر این طرح برسیم.

سفیران نجات آب در استان باشیم

معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این رویداد آموزشی گفت: در طرح داناب در راستای افزایش مثبت و تغییر نگرش و به عنوان سفیرانی که بتوانیم در جهت حفظ و نگهداری محیط زیست و نجات آب کار بکنیم، نقش داریم.

محمود مشکی با بیان اینکه برای پیش بینی طرح داناب و پیشگیری از بحران آب نیازمند همکاری معلمان و مدیران مدارس هستیم، اظهار کرد: باید دانش اموزان را به سمتی هدایت کنیم که در کنار بحث درس در مدرسه به مسئله های مختلف تز جمله آب ورود کنند.

وی افزود: ما با چهار نوع ارتباط مواجه هستیم ارتباط با خود، ارتباط با دیگران، ارتباط با خدا و ارتباط با طبیعت که همه این ارتباط ها در سند تحول موقعیت آفرین هستند.

مشکی ادامه داد: شناخت مهم ترین پایه حرکت است و در موضوع آب  بحث شناخت و آموزش اهمیت موضوع حائز اهمیت است.

وی افزود: بین افکار و رفتار رابطه است و مبنای هر چیزی و عملی با توسعه آموزش است بنابراین بحث مدیریت در مسئله آب حائز اهمیت است تا فرصت های جدید در توسعه ایجاد شود.

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد: بر اساس جامعه آماری ما که زیاد هم می باشد، در کلاس های درسی انتظار از معلمان و مدیران این است که بتوانیم اکثریت دانش آموزان را از این آموزش های طرح بهره مند کنیم و آموزش کیفی در این بحث در اولویت می باشد.

وی اذعان کرد: با اجرای پویش و اطلاع رسانی ها، استفاده از پوسترها و وسایل آموزشی امیدوار هستیم که بتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

مشکی در پایان بیان کرد: دانش آموزان دوره اول متوسطه در پایه های هفتم، هشتم و نهم در مناطق نوزده گانه استان از آموزش های داناب بهره مند خواهند شد و این با کمک کلیه عوامل مدارس اعم از مدیران معلمان و کلیه نواحی آموزشی خواهند بود.

در ادامه این کارگاه آموزشی از پوستر مفهومی طرح داناب رونمایی شد و کارشناسان و متخصصان شرکت آب منطقه ای استان، به ارائه مباحث آموزشی و تبیینی پیرامون طرح داناب پرداخته و به سوالات حاضران پاسخ دادند.

طرح داناب در استان اردبیل با همکاری شرکت آب منطقه ای و اداره کل آموزش و پرورش و مشاوره اجرایی جهاد دانشگاهی استان اردبیل اجرایی می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • بندبازی مرگبار برای تحصیل
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود