Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مسئول صدور مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ در مورد ارسال مدارک باشگاه‌ها به کنفدراسیون فوتبال آسیا توضیحاتی داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان و به نقل از روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران، سهیل مهدی گفت: هر ساله باشگاه‌های متقاضی اخذ مجوز حرفه‌ای لازم است مدارک مرتبط با این امر را آماده و از طریق سامانه تعیین شده به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول صدور مجوز حرفه ای فوتبال ایران ‏ ‏ افزود: در رابطه با بحث حرفه‌ای سازی و اشاره به باشگاه‌هایی که خصوصی نیستند طبق تصمیم اخیر دولت، همه سازمان‌های دولتی حق کمک به باشگاه‌های حرفه‌ای فوتبال را ندارند.

وی فوتبال ایران اعلام کرد: با توجه به فرصت اعطایی از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاه‌های ایرانی اخیرا کارشناسان و پیشکسوتان محترم فوتبال کشور در این خصوص اظهار نظرات مختلفی انجام داده‌اند که در این خصوص برای تنویر افکار عمومی باید به نکات مهمی در این رابطه اشاره کنیم.

مهدی تأکید کرد: صحت و سقم همه مدارک را مدیرعامل باشگاه از لحاظ حقوقی و قانونی تضمین کرده و ارائه هرگونه اطلاع خلاف واقعیت در مسئولیت خود باشگاه است.

وی تاکید کرد: دوستان و کارشناسان بزرگوار فوتبال کشور، فرصت یک ماهه اعطا شده به فوتبال ایران که به گواه رای های صادره در AFC تا به حال برای هیچ کشوری اتفاق نیفتاده و تنها با جلسات مکرر و پافشاری مسئولین رده بالای فدراسیون میسر شده، تنها فرصتی است که باشگاه های ما بتوانند هرچه بهتر کیفت مدارک اعطایی را به AFC ارتقا بخشیده و در زمینه ساختارسازی ، پرسنلی ، آکادمی ، مالی و ... مقدمات سازوکار حضور در آسیا را هرچه بهتر فراهم نمایند و فی الواقع تعبیر ما از حرفه‌ای شدن تنها ساختن ورزشگاه و سالن های تمرین و تزریق پول فراوان برای قراردادهای نجومی و دستمزدهای بالا نیست.

مسئول صدور مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ افزود: در روز های اخیر یکی از موضوعات پیش آمده که خلاف واقعیت است و در رسانه های نوشتاری بسیار به آن پرداخته شده موضوع سندسازی است. در این رابطه لازم به توضیح است، مسئولیت همه مدارک ارسالی برعهده باشگاه است و کمیته صدورمجوز وظیفه نظارت و ارزیابی مدارک صادر شده از سوی باشگاه‌ها را به عهده دارد.

وی تصریح کرد: این بحث در شرایطی اعلام شد که منطقی ترین روش های درآمدزایی باشگاه‌ها را که در دنیا به عنوان حقوق یک باشگاه حرفه‌ای است از آنان دریغ کرده‌ایم. پس بهتر است بدانیم تجاری سازی اولویت بر خصوصی سازی دارد و چه بسا باشگاهای تحت پوشش شرکت‌های سهامی عام از جمله فولاد مبارکه سپاهان، فولاد اهواز، ایران خودرو و سایپا در صورتی که فرصت تجاری‌سازی را در فوتبال پیدا کنند با ظرفیت نیروی کارشناسی که در صنعت خود دارند تبدیل به غول‌های فوتبال آسیا می‌شوند.

مهدی تأکید کرد: این امر می‌تواند رسالت مدیریت فوتبال کشور باشد تا در آینده‌ای نزدیک بتوانیم در سیستم رو به رشد فوتبال آسیا پیشرو بوده و استعدادهای درخشان فوتبال کشور را سرمایه رشد و توسعه ساختار حرفه‌ای فوتبال در کشورمان کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۷۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • رضا اطری مسئول ورزش و جوانان رودبست شد
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • خبر داغ درباره مجوز حرفه‌ای استقلال
  • شرایط صدور دستور موقت
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی