Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان امروز، دهم فروردین در مراسم آغاز به کار رسمی شهرکت گلخانه‌ای کوهدشت با بیان این‌که مردم استان خاطره خوشی از کلنگ‌زنی‌ها ندارد، اظهار امیدواری کرد این شهرک گلخانه‌ای منجر به تولید و اشتغال شده و در کوتاه‌ترین مدت زمان به افتتاح برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تقدیر از رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان و بیان این‌که همه مدیران شهرستان کوهدشت باید همکاری لازم جهت سرعت بخشیدن به احداث داشته باشند، گفت: هیچ مدیری در شهرستان نمی‌تواند جلوی سرعت بخشیدن به این پروژه را بگیرید ما آمده‌ایم تا موانع اشتغال‌زایی را برطرف کنیم و موانع بر سر راه جهاد دانشگاهی در این پروژه باید برداشته شود.
استاندار لرستان با تأکید بر این‌که شهرک گلخانه‌ای باید به الگویی در شهرستان تبدیل شود، ادامه داد: این شهرک نقش الگویی برای منطقه باید داشته باشد و اثرگذاری آن نیز در الگوبودن آن است.
بازوند اظهارکرد: جهاد دانشگاهی مجموعه علمی و تخصصی است و فعالیت‌های آن نیز چشم‌گیر است و امیدواریم که نقش الگویی را برای منطقه شهرکت گلخانه‌ای توسط این نهاد ایفا کند.
استاندار در ادامه با اشاره به این‌که بعد از برجام پروژه‌های زیاد در استان لرستان شروع شده است، یادآور شد: 2500 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری با آخرین تکنولوژیی‌های دنیا توسط هلندی‌ها در لرستان در حال انجام است، حضور سرمایه‌گذاران چینی و فرانسوی نیز در بخش سنگ و شیلات نیز نباید فراموش شود.
بازوند با تأکید بر این‌که شرایط خوبی برای سرمایه‌گذاری خارجی بعد از برجام در کشور فراهم شده است، خاطرنشان کرد: باید در جذب سرمایه خارجی فعال‌تر شویم و در این راستا ستاد جذب سرمایه‌گذاری خارجی در استان تشکیل شده است.
وی با بیان این‌که تولید و اشتغال همواره در اولویت کاری ما بوده و هست و آن‌را در دستور کار خود و همه مدیران قرار داده‌ایم، تصریح کرد: زمانی‌که وارد لرستان شدم 113 هزار بیکار را تحویل گرفتم و این در حالی است که سالانه 10 تا 12 هزار جویای کار به این آمار اضافه می‌شود.
استاندار لرستان افزود: برای ایجاد اشتغال برای این میزان در استان نیازمند 4500 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری هستیم، باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم کنیم.
وی یادآور شد: همه مدیران باید در برابر تولید و اشتغال پاسخگو باشند و در این میان کوتاهی قابل قبول نیست.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۹۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدآقامیری ظهر شنبه در مراسم روز شوراها که در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد گفت: از جمله تاکیدات قرآن کریم توجه به امر خرد جمعی در پیش برد برنامه‌ها است.

استاندار قم بیان کرد: طبیعت انسان به گونه ای است که می بایست مشکلات خود را به صورت گروهی و اجتماعی مرتفع کند.

وی با اشاره به اهمیت و نقش شورای‌های اسلامی شهرو روستا گفت: شورا ها از جمله نهادهایی است که ارتباط مستمر و نزدیکی با مردم و آشنایی با مشکلات دارند.

آقامیری تصریح کرد:مسوولان باید توجه داشته باشند که هدف اصلی خدمت به مردم است و باید قدردان فرصت خدمتگزاری به مردم را به عنوان خادمان آنان باشیم.

وی در ادامه عنوان کرد: نحوه واگذاری زمین به مردم از مواردی است که رضایت بخش نیست و در صورت تسهیل در این امر مهاجرت معکوس از شهرها به روستا محقق خواهد شد.

استاندار قم با بیان اینکه هویت روستاها باید حفظ شود گفت: باید شرایطی فراهم شود که روستاها خودگردان باشند و محصولات و مایحتاج روستاییان در روستا تامین شود.

آقامیری تاکید کرد: مدیران باید در انجام وظایف و مصوبات توجه لازم را داشته باشند و این مصوبات خط قرمز مجموعه مدیریت استان است که در صورت بروز کم کاری با مدیران برخورد می شود.

وی اضافه کرد: عملکرد ۱۱ مدیر در استان قم مورد ارزیابی بازرسان قرار گرفته و احتمال دارد برکناری و جایگزینی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: مدیران باید نسبت به حل مشکلات مردم اهتمام داشته باشند و مدیری که در اتاق خود را به روی مردم ببندد جایی در استان نخواهد داشت.

کد خبر 6090218

دیگر خبرها

  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان