Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز؛ محمدرضا رضازاده مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با اشاره به لزوم ترمیم برخی سدهای قدیمی اظهار داشت: یکی از دلایلی که ما معتقدیم باید سد بختیاری در بالادست رودخانه بختیاری در استان لرستان احداث شود پر شدن مخزن سد دز با رسوب است.

وی افزود: در حال حاضر رسوبات این سد به حدی بالا آمده که نزدیک دریچه آبگیری نیروگاه قرار گرفته و اگر با این روند پیش برود نیروگاه سد دز تا 15 سال دیگر از کار می افتد و امکان عبور آب را نخواهد داشت مگر اینکه ارتفاع دریچه را بالاتر قرار داده و دریچه جدیدی ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضازداه تصریح کرد: در حال حاضر دو طرح عمده برای حل این موضوع داریم که یکی احداث سد بختیاری در بالادست است که موجب می شود رسوب به مخزن سد دز وارد نشود.

وی خاطرنشان کرد: با احداث سد بختیاری قدرت مدیریت آب در حوزه دز افزایش پیدا کرده و همچنین عمر مفید سد دز بالا می رود.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با اشاره به اینکه کار مطالعاتی افزایش ارتفاع سد دز نیز در حال انجام است، بیان کرد: طرح افزایش ارتفاع سد دز و احداث دریچه آبگیر نیروگاه در رقوم بالاتر توسط سازمان آب وبرق خوزستان دنبال می شود که به نظر می رسد این طرح پیچیدگی های زیادی دارد اما فعلا کار مطالعاتی آن انجام می شود.

وی یادآور شد: در دنیا هم افزایش ارتفاع سد سابقه داشته است اما بالاخره اگر بخواهیم سازه ای را که عمر بالاتر از 50 سال دارد، افزایش ارتفاع داده و دریچه نیروگاه را در رقوم جدید ایجاد کنیم، باید دقت مان را بالا ببریم اما ایجاد مخزن و سازه جدید در بالادست هم منافع خودش را دارد و هم برای سد دز ایجاد اطمینان می کند و کار اصولی تری است.

دریافت کننده: نازنین میرزایی/ انتشاردهنده:نقاشی

402

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۳۳۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ هزار و ۸۶۵ واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس در ابتدای معاملات امروز شنبه‌ ۸ اردیبهشت ماه با افزایش ۲ هزار و ۸۶۵ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۷ هزار واحدی ایستاد.

شاخص کل هم وزن نیز با افزایش بیش از ۷۰۰ واحدی در ارتفاع ۷۶۴ هزار و ۳۸۱ واحدی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • افزایش ۲ هزار و ۸۶۵ واحدی شاخص کل بورس
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود