Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-04-29@05:37:05 GMT

بلاتکلیفی پاکستانی‌های مقیم عربستان

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۱۷۳۸۱

مازندمجلس:  پاکستانی‌هایی که حدود ۴۰ سال قبل به عربستان مهاجرت و با زنان عربستانی ازدواج کرده‌اند، مجبور به ترک این کشور شدند.

 حتی پاکستانی‌هایی که حدود 40 سال قبل به عربستان مهاجرت و با زن‌های عربستانی ازدواج کرده‌اند مجبور به ترک این کشور هستند.
 
عربستان برای پاکستانی‌ها و فرزندان آنها که مادرشان عربستانی هستند نیز ارزشی قائل نیست و همه آنها مجبورند بدون دریافت حقوق این کشور را ترک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش دیلی اوصاف، سفارت پاکستان در عربستان اعلام کرد برای فرزندان پاکستانی‌هایی که با زن‌های عربستانی ازدواج کرده‌اند ویزا صادر نمی‌کند.
 
در این بین بسیاری از کارگران پاکستانی که حقوق خود را از یک سال پیش دریافت نکرده‌اند برای امرار معاش در حال مهاجرت به قطر هستند.
 
خانواده‌های پاکستانی با تجمع در برابر سفارت پاکستان خواستار دریافت ویزا برای بازگشت خود و فرزندانشان هستند اما هیچ پاسخی به آنها داده نمی‌شود.
 
بیشتر کارگران پاکستانی به سفارت پاکستان در جده مراجعه می‌کنند اما کاری از پیش نمی‌برند و همچنان بلاتکلیف هستند.
 
فرزندان پاکستانی‌های مقیم عربستان بدون هویت هستند و ریاض همچنین اسلام‌آباد هیچ یک حاضر نیستند آنها را به عنوان شهروند خود بپذیرند.
 
بیشتر از یک سال است که خانواده های هزاران نفر از کارگران پاکستانی در عربستان منتظر هستند تا سرپرست خانواده که برای کسب درآمد در قبال کار طاقت فرسا به آن کشور سفر کرده‌اند، دسترنج خود را برای تامین مخارج خانواده به پاکستان بفرستند مخصوصا در روزهای ماه مبارک رمضان که دیگر چیزی تا خرید عید فطر به عنوان بزرگ ترین عید مردم پاکستان باقی نمانده است.
 
آمار و ارقام مربوط به آن دسته از کارگران پاکستانی که ماه هاست حقوقی دریافت نکرده‌اند و حتی برای تامین ساده ترین وعده های غذایی روزانه خود در عربستان، با مشکل مواجه هستند. برخی آمارها حکایت از سردگردانی حدود هشت هزار کارگر پاکستانی بی پول در عربستان و برخی آمار دیگر هم حکایت از ارقام بالاتر دارد.
 
باتوجه به تداوم روند کسری بودجه عربستان که بیشتر به دلیل سیاست های دردسر ساز این کشور در پایین آوردن بهای نفت در بازارهای جهانی ایجاد شده است، به نظر می رسد رکود فعالیت های عمرانی و ساخت و ساز و رکود اقتصاد، از جمله دلایل اخراج کارگران خارجی از این کشور باشد.
 

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۷۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 چرا دلار سقوط کرد؟

 در اردیبهشت‌ماه سال گذشته هم مقامات عالی‌رتبه اقتصادی ایران به عربستان سفر کردند که با شروع رکود بازار ارز سال قبل تقریبا همزمان بوده است.

استارت سقوط امروز بازار ارز از شب گذشته و توسط تتر زده شد.‌ شب قبل دلار دیجیتال حمایت محدوده ۶۳ هزار و ۳۰۰ را از دست داد و پیش از شروع معاملات در بازار غیر رسمی تتر وارد کانال ۶۲ هزار تومان شد و بازار ارز و طلا را با خود به پایین کشید.

در شروع معاملات هنوز بازار نمی‌دانست که دلیل سقوط بازار ارز چه اتفاقی است و برخی اولتیماتوم رییس مجلس به دولت درباره بازار ارز را دلیل سقوط بازار ارز تصور کردند ولی دیدبان بازارها مورد دیگری را دلیل سقوط قیمت‌ها در بازار ارز متصور است. در هفته گذشته خبری مبنی بر سفر احسان خاندوزی وزیر اقتصاد به عربستان منتشر شد که دیدبان در گزارشی به تاریخ پنجم اردیبهشت‌ماه به بررسی اهمیت روابط با عربستان بر بازار ارز پرداخت.

نقش مهم عربستان در منطقه و جایگاه ویژه این کشور به عنوان خاستگاه جهان اسلام در میان کشورهای عرب این کشور را به دروازه روابط با اعراب تبدیل کرده است. از طرفی نگاه رقابتی این کشور در زمینه توسعه اقتصادی به امارات متحده عربی به شکل ویژه در میان گزارش‌های معتبر بین‌المللی بررسی می‌شود. امارات از مبادی و مقاصد اصلی واردات و صادرات کشور است که با حفظ روابط اقتصادی با کشورهای تحت تحریم مانند روسیه و امارات توانسته است به رشد توسعه اقتصادی خود سرعت ببخشد به همین خاطر در دیدبان چهارشنبه گذشته توضیح داده شد که با بهبود روابط با عربستان انتظارات از بهبود روابط اقتصادی با این کشور نیز افزایش پیدا میکند.

در روز پنجشنبه ششم اردیبهشت‌ماه رییس سازمان حج و زیارت اعلام کرد که ارز مورد نیاز برای حج تمتع ۱۴۰۳ توسط بانک مرکزی به حساب این سازمان واریز شد و در روز شنبه خبر سفر رییس بانک مرکزی به عربستان در پنجاهمین سالگرد تأسیس بانک توسعه اسلامی منتشر شد. بر اساس اخبار منتشر شده احسان خاندوزی وزیر اقتصاد نیز در این سفر همراه او خواهد بود. سفر مقامات عالیرتبه اقتصادی کشور به عربستان در اردیبهشت‌ماه از نگاه معامله گران و تحلیلگران ارزی جا نمی‌ماند و خوش بینی نسبت به تفاهمات اقتصادی را افزایش میدهد. در حقیقت بهبود روابط با کشورهای منطقه و بهبود روابط اقتصادی سیگنال این سفر اقتصادی به بازار ارز بود که منجر به سقوط دلار شد. در اردیبهشت‌ماه سال گذشته هم مقامات عالیرتبه اقتصادی ایران به عربستان سفر کردند که با شروع رکود بازار ارز سال قبل تقریبا همزمان بوده است.

بازار جهانی به کمک بورس آمد

بازار سرمایه در روز جاری شروع سبزی داشت ولی با گذشت زمان تقاضا در این بازار فروکش کرد و بیشتر نمادهای شاخص‌ساز وارد محدوده منفی شدند. نماد فملی بیشترین اثر مثبت را بر شاخص کل داشته است که تحت تأثیر رشد ارزش قیمت جهانی مس است.قیمت جهانی مس تحت تأثیر نگرانی‌ها از طرف عرضه و انتظارات از رشد تقاضا افزایش یافت چراکه انتظارات از سیاست های انبساطی بانک‌ها و افزایش تولید خودروهای برقی موجب تقویت انتظارات افزایشی می‌شود. گروه زراعت در روز گذشته وضعیت بهتر و سبزتری نسبت به سایر نمادها داشت.
حمایت مهم سکه

هم‌زمان با سقوط قیمت‌ها در بازار ارز درروز قبل قیمت طلا نیز سقوط کرد. سکه گرمی یک زون حمایتی مهم در محدوده ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان را لمس کرد که اگر شکسته شود محدوده ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان حمایت بعدی سکه گرمی خواهد بود. حباب سکه گرمی و ربع سکه به ترتیب در محدوده ۳۴ و ۴۱ درصد به کمترین سطح از ابتدای سال جاری رسیده است.

شرط شکست کانال ۶۰ هزار تومانی تتر

بررسی‌ تکنیکالی از قیمت تتر محدوده حمایتی ۶۱ هزار و ۸۰۰ تومان در بازه ساعتی را به عنوان حمایت پیش روی تتر نشان میدهد که اگر شکسته شود حمایت ۶۱ هزار و ۳۰۰ تومان حمایت مهم‌تری خواهد بود که شکست آن سیگنال ورود تکنیکالی دلار دیجیتال به کانال ۵۹ هزار تومانی خواهد بود.

tags # قیمت دلار ، بازار دلار هرات سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • چگونه پاکستانی‌ها از ضایعات الکترونیکی طلا استخراج می‌کنند؟ (فیلم)
  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • آیا چین می‌تواند؟
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  •  چرا دلار سقوط کرد؟
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی