Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@20:27:42 GMT

8 طرح خدماتی حوزۀ بهزیستی در گنبدکاووس افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۵۷۶۰۱

8 طرح خدماتی حوزۀ بهزیستی در گنبدکاووس افتتاح شد

8 طرح خدماتی حوزۀ بهزیستی با حضور رئیس مرکز توسعۀ پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور و جمعی از مسئولان شهرستان در گنبدکاووس افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، رئیس اداره بهزیستی شهرستان گنبدکاووس در تشریح این طرح ها گفت: این طرح ها شامل یک مرکز ترک اعتیاد و بازتوانی زنان، سه مرکز مشاوره تحصیلی، ازدواج و مشاوره تخصصی اختلالات روانی و همچنین 4 پایگاه اجتماعی و سلامت در مناطق آسیب پذیر و در راستای طرح شهید شوشتری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا شهمرادی افزود: مرکز ترک اعتیاد زنان و سه مرکز مشاوره از اعتبار بخش خصوصی راه اندازی شده است و 4 پایگاه اجتماعی و سلامت نیز در قالب طرح شهید شوشتری یک پایگاه خدمات اجتماعی و پایگاه سلامت اجتماعی در محله اسلام آباد امامزاده، یک پایگاه سلامت اجتماعی در بدلجه و و یک پایگاه خدمات اجتماعی سیدآباد با اعتبار 400 میلیون ریال از اعتبارات بخش دولتی برای پیشگیری از اعتیاد در این مناطق آسیب پذیر راه اندازی شده است.

وی تصریح کرد: در پایگاه خدمات اجتماعی برخی نیاز های عمومی مرتبط با دستگاههای دولتی از جمله روشنایی معابر، دفع زباله ها و آسفالت و ... احصاء و در راستای رفع آن اقداماتی انجام می شود و در پایگاههای سلامت نیز اقداماتی در استای کاهش خشونت نسبت به زنان و کودکان، آموزش سبک زندگی سالم،و شناسایی افراد نیازمند خدمات سلامت روان و در صورت نیاز ارجاع به به مراکز تخصصی ، کلینیک ها و مراکز مشاوره انجام می شود.

شهمرادی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای طرح شهید شوشتری همچنین گفت: سال گذشته در قالب این طرح 60 کودک بازمانده از تحصیل توسط بهزیستی شناسایی و به آموزش و پرورش معرفی شدند.

وی دررابطه با مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی زنان نیز گفت: این مرکز نیز از سوی بخش خصوصی و با نظارت بهزیستی راه اندازی شده است و با ظرفیت 30 نفر به بانوان بالای 18 مبتلا به اعتیاد، خدمات ارائه می دهد.

رئیس بهزیستی گنبد تصریح کرد : زمان مورد نیاز برای درمان و بستری در این مرکز یک تا 3 ماه است و افرادی که فاقد بضاعت مالی برای مراجعه به این مراکز هستند با توجه به میزان نیاز از 50، 70 و تا 100 درصد یارانه بهزیستی می توانند استفاده کنند.

گفتنی است تا کنون سه مرکز ترک اعتیاد بانوان،31مشاوره تخصصی ، 11پایگاه اجتماعی و 16 پایگاه سلامت روان در استان راه اندازی شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۵۷۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • افتتاح چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان‌غربی در مهاباد
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد