Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش پارسینه به نقل از تسنیم، محمدرضا دیانی امروز در نشستی خبری با بیان اینکه "اگر سرمایه‌گذاری و نقدینگی در بخش صنعت حل نشود نباید انتظار توسعه این بخش را داشته باشیم"، اظهار داشت: در شرایط فعلی و با توجه به بهره‌های فعلی سپرده گذاری دولت هر اندازه نقدینگی را افزایش دهد منجر به رونق نخواهد شد، چرا که مردم ترجیح می‌دهند سرمایه خود را روانه بانک‌ها کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر نرخ‌های بالای سود سپرده‌های بانکی باعث شده تا مردم ترجیح می‌دهند تمام سرمایه خود را در بانک‌ها بگذارند، افزود: در چنین شرایطی یک مؤسسه مالی بهره نامتعادل و غیرمنصفانه‌ای را اعلام می‌کنند و مردم نادانسته برای دریافت این بهره سرمایه خود را در آن می‌گذارند. امروز این سؤال مطرح است اگر فردی در سرمایه‌گذاری خود اشتباه کرده آیا باید بانک مرکزی از سرمایه‌ای که مربوط به کل کشور حساب می‌شود، آن را جبران کند.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی اضافه کرد: به‌شخصه سه سال در مقابل بانک مرکزی گدایی و التماس کردم تا یک خط اعتباری دو سه هزار میلیارد تومانی برای کارت ایرانی و حمایت از تولید داخل ایجاد شود اما در نهایت هیچ نتیجه‌ای نداشت. اکنون ما باید توجه داشته باشیم که تا زمانی که نرخ سود بانکی کاهش پیدا نکند، شرایط اقتصادی کشور اصلاح نمی‌شود. کاهش نرخ سود نیز با توصیه و صلوات انجام نمی‌شود.

دیانی با اشاره به اینکه در خصوص کارت اعتباری خرید کالای ایرانی که اخیراً پیشنهاد اجرایی فاز دوم آن توسط وزارت صنعت مطرح شده است، تصریح کرد: اگر در این حوزه کارتی به‌شکل عمومی ارائه شود، منجر به سود نخواهد شد، چرا که مردم می‌توانند این هزینه را صرف خرید کالاهای خارجی کنند اما اگر نهادهای متولی این بخش مانند بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و ... با تعامل مسیر تحقیقات پیرامون این نوع طرح‌ها را طی کنند، ممکن است تأثیرگذاری این نوع طرح‌ها بیشتر شود. در این کارت اعتباری پرداخت سود 12درصدی برای خریداران مطرح است و 6 درصد سود نیز از طرف تولیدکننده باید پرداخت شود.

وی افزود: البته هنوز در این رابطه به نتیجه نرسیده‌ایم که اجرای چنین طرح‌هایی برای کشور ارزشی فوق‌العاده به‌همراه داشته باشد ولی به هر صورت اقتصاددانان بر این نکته تأکید دارند که بهترین شیوه تزریق نقدینگی به یک جامعه آن است که شرایطی فراهم شود که این نقدینگی صرف بحث تولید شود. می‌توان این کار را از کالاهای واسطه‌ای که دامنه وسیع‌تری دارند آغاز کرد و در مراحل بعدی با بهره‌گیری از تجربیات این بخش سراغ بخش‌های دیگر رفت.

این تولیدکننده با تأکید بر اینکه برای اجرای طرح صدور کارت اعتباری خرید لازم است تولیدات خارجی در نظر گرفته نشود، اظهار داشت: اگر این برندها و حضور آنها در ایران شرایطی فراهم کند که 50 درصد تولید صرف صادرات شود می‌توان گفت این حضور برای کشور ارزش افزوده به‌همراه داشته است اما اگر اتفاقی غیر از این رخ دهد، منجر به صدمه دیدن تولیدکننده داخلی خواهد شد.

وی اضافه کرد: در برخی کشورها مانند چین، ویتنام، مکزیک یا لهستان شرایط به‌گونه‌ای است که این شرکت‌ها به‌عنوان هاب صنعتی به‌سراغ این کشورها رفته‌اند و از آنها برای صادرات کالا به کشورهای دیگر بهره می‌گیرند. اگر چنین اتفاقی در مورد ایران هم رخ دهد، قطعاً امری مثبت ارزیابی می‌شود اما فعالیت فعلی برندها در ایران نشان از چنین موضوعی ندارد.

دیانی تولید انبوه را یکی از موضوعات اساسی در توسعه صنعت لوازم خانگی به شمار آورد و گفت: در حال حاضر اکنون کشورهای مختلف دنیا در برخورد با تولیدکنندگان ایرانی و یا حتی سایر تولیدکنندگان محدودیت‌های بسیاری را در نظر می‌گیرند، بر همین اساس می‌توان در ایران هم چنین رویکردی را مورد توجه قرار داد.


منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۰۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو

بسیاری از افراد مخصوصا کودکان علاوه بر این که درد ناشی از سوزن را دوست ندارند، به طور کلی از این ایده که یک سوزن از روی پوستشان به داخل وارد شود، احساس ناراحتی می‌کنند. علاوه بر این، سوزن‌های زیرپوستی استفاده شده برای نمونه‌برداری ممکن است به‌طور تصادفی به دست کادر درمان فرو برود و خطراتی را برای آنها ایجاد کند.

با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی، محققان مؤسسه فناوری فدرال زوریخ سوئیس اخیرا به بررسی زالو‌های خون‌خوار پرداختند.

این موجودات از طریق دهان مکنده خود به پوست میزبان می‌چسبند، با دندان‌های تیز داخل آن پوست نفوذ می‌کنند، سپس فشار منفی ایجاد می‌کنند تا خون را بیرون بکشند. آنها همچنین دارای یک ماده ضد انعقاد طبیعی در بزاق خود هستند که جریان خون را حفظ می‌کند.

دستگاه الهام گرفته شده از زالو به شکل یک مکنده کوچک سیلیکونی است که روی پوست بازو قرار می‌گیرد، فشرده می‌شود و سپس برای انجام کار در آن جا باقی می‌ماند.

این گجت به جای داشتن دندان در داخل، دارای مجموعه‌ای دایره‌ای از میکروسوزن‌های فولادی ضد زنگ به طول دو میلی‌متر است که بدون درد به لایه‌های بالایی پوست نفوذ می‌کند. با ایجاد فشار داخلی منفی خون از ورید‌های مویرگی پوست خارج می‌شود. این خون در یک مخزن یکپارچه جمع‌آوری می‌شود که حاوی یک ضد انعقاد نیز هست تا اطمینان حاصل شود که نمونه در حالت مایع باقی می‌ماند.

هنگامی که این دستگاه یکبار مصرف از روی پوست برداشته شد، یک درپوش روی انتهای باز آن قرار می‌گیرد و محتویات آن را جمع می‌کند. متعاقبا یک آداپتور ویژه به آن اجازه می‌دهد تا در سیستم‌های آزمایشگاهی موجود که برای تجزیه و تحلیل خون جمع‌آوری شده توسط سوزن طراحی شده‌اند، استفاده شود. لازم به ذکر است که این دستگاه نمی‌تواند به اندازه یک سوزن از خون نمونه بردارد، اما برای طیف گسترده‌ای از آزمایش‌ها کافی و کارآمد است.

به دلیل پنهان شدن میکروسوزن‌ها در داخل دستگاه، خطر برخورد تصادفی انگشتان به آن سوزن‌ها بسیار کم است. همچنین ادعا می‌شود که این فناوری نسبت به سوزن‌های سنتی ارزان‌تر است و به آموزش کمتری نیاز دارد و بنابراین می‌تواند به طور ویژه برای استفاده در کلینیک‌های دارای منابع محدود، مانند کلینیک‌های کشور‌های در حال توسعه، مناسب باشد. نسخه کاملا زیست تخریب پذیر آن نیز در دست ساخت است.

محققان اکنون به دنبال شرکایی برای کمک به توسعه بیشتر این دستگاه هستند. این دستگاه با موفقیت روی خوک‌ها آزمایش شده است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو